- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.501
yatılı misafiri gelecekti temizlik topiğinde öyle demiştiBizim Karabatak yine kayboldu nereyesun uşağum @ha_mim mmmmmmmmmm
Gitmedi mi onlar daha... anaaaaaayatılı misafiri gelecekti temizlik topiğinde öyle demişti
yeni geldiler sanırımGitmedi mi onlar daha... anaaaaaa
Sağol canım
SchonerDuft cuğum sana bi teklifim var, kabul edersen tabi... bizim yarismani jürisi olur musun? Ölçü farklarini özel msj atarak sana aciklayalim, sen yaz gruba, ikimiz de aynı anda öğrenelim, benim aklıma kötü kötü fikirler geliyor yoksa; önce onun açıklamasını göreyim sonra ben bi hinlik yapayım gibi..
Provalar devam, bu hafta ikinci oyuna başliyoruz, oryantasyon da başlıyor, bakalım ne ediciz, amanyeni geldiler sanırımbilmiyorum ki ne demek efendim . senin tiyatro nasıl gidiyo
Ahhahaaa gulcek yerlerim ağrıdı resmenProvalar devam, bu hafta ikinci oyuna başliyoruz, oryantasyon da başlıyor, bakalım ne ediciz, amanKova hatunu benden uzak tutun, yorgun olunca hiç çekilmiyorum çünkü.. canını yakmiyim kızın... ona takılmadan edemiyorum ya, hafazan allah atar matar soora beni
kaldırdım da şimdi su şişeme koydum eve götürcem içine de gül yaprakları attım :) manyağım çünkükimsenin görmiyceği bi yere kaldır
ne zamandır tiyatro yüzü gördüğümüz yok nerdesin istanbul damı ?Provalar devam, bu hafta ikinci oyuna başliyoruz, oryantasyon da başlıyor, bakalım ne ediciz, amanKova hatunu benden uzak tutun, yorgun olunca hiç çekilmiyorum çünkü.. canını yakmiyim kızın... ona takılmadan edemiyorum ya, hafazan allah atar matar soora beni
tmm şişeme koydum eve götürüyorum :)az az ekleme yapabilirsin ama dökmeyeceksin
ben haftasonu yokum ama yapıyorum 9 tekrar beni merak etme artırınca yazarım zatenAhhahaaa gulcek yerlerim ağrıdı resmen
Evet canim, şu an çocuk oyunlarını hazırlıyoruz, sonra gençlik oyunu arkasından da büyük oyununa geçeceğiz. Oyunlar hazır olunca tabi ki sizlere de haber vereceğim. Tabi kalırsam, benim gözüm el mahkum halkegitim de 5 günümü doldurup sadece egitmenlik yapmakta (sigorta yüzünden) ama arkadaşım bırakmıyor haftasonu oynarsin haftaiçi senin rollerini ben oynarım diyip oyalıyo beni bi yere kacmiyim diye, bilmiyorum gelecek günler ne gösterecek...keşke tiyatroda 5 gün ve sigortalı olsane zamandır tiyatro yüzü gördüğümüz yok nerdesin istanbul damı ?
Harikasin bencekaldırdım da şimdi su şişeme koydum eve götürcem içine de gül yaprakları attım :) manyağım çünküDDD
Aaa evet demiştin bir ay haftada bir kere yapılıyordu di mi ?Benim de yenibahar almam lazim persembeleri kaynatmak için...
Evet ama bazı zamanlarda daha tesirliAaa evet demiştin bir ay haftada bir kere yapılıyordu di mi ?
Tamamdir süperrrrrrrEvet ama bazı zamanlarda daha tesirli
Nuray haber veriyor zaten
Sizlere de haber veririm ...hazir bulunsun alın hepiniz şimdiden
Uff kokusu burnuma geldi muhtesen ya...parfümü olsa kullanırim ben
1 kaşığa 1 su bardaği ama ben 2 kasiga 1 su bardağı yapiyorum yoğun yoğun oh misssKova hatunu su ve yenibaharın ölçüsü ne kadardi?
Tişikkirler ifinim1 kaşığa 1 su bardaği ama ben 2 kasiga 1 su bardağı yapiyorum yoğun yoğun oh misss
Taneli ya da toz fark etmez