- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.421
berbatım gece 4 te uyandım yine çok bitkinim umarım evime geçebilecem bugünGünaydın canım nasıl oldun
ondan bende de var bir tane sabah 8 olmadan makine ile yerleri süpürüyor sürekli seslerine bir şey diyemiyorum ergenlik döneminde olan bir oğlu var allah yardımcıları olsun hepsinin alıştık o sesleregünaydın kızlar
aynı durumdayım ben de reglim ve belim bacaklarım eskisinden daha çok ağrıyor.Uyuyamıyorum tamamen öküz komşumun yüzünden, evelsi gece sustuklarında saat 2 idi o saatten sonra uykum kaçtı hiç uyumadım, bu gece uyuduğumda üçbuçuktu çıldırmak üzereyim gördüğüm yerde üstüne atlamak istiyorum
berbatım gece 4 te uyandım yine çok bitkinim umarım evime geçebilecem bugün
sen nasılsın
İyi canım nolsun standart
ondan bende de var bir tane sabah 8 olmadan makine ile yerleri süpürüyor sürekli seslerine bir şey diyemiyorum ergenlik döneminde olan bir oğlu var allah yardımcıları olsun hepsinin alıştık o seslere
Gözün aydın ballslm kızlar, oryantasyon kursum için msj geldi, tarih değişmişpazartesi başlıyorum. Ekimden önce bitecek böylece, çokkkkkk sevindimmmmmm
Sağol canGözün aydın ball
Bugün aklıma geldin seside çıkmadı diyordum. Hadi gözün aydın canımslm kızlar, oryantasyon kursum için msj geldi, tarih değişmişpazartesi başlıyorum. Ekimden önce bitecek böylece, çokkkkkk sevindimmmmmm
Sagol canısı. Provaya gidiyorum demiştim ya ondan, sabah oluyor provalar.Bugün aklıma geldin seside çıkmadı diyordum. Hadi gözün aydın canım
Moralim bozuk ve çok yorgbn bugün yapamyrm.......8. Gün 5. Tekrar
Vhalla bugun bende yapmadimMoralim bozuk ve çok yorgbn bugün yapamyrm.......
TİBETİ BIRAKMA DA NE YAPARSAN YAP ETKİLERİNİ BENCE ÇOK İYİ ALIYORSUNHadi hadi üşengeçler siziiiiiiii,ha_mim ciğimle ben ne yapalım, hem sabah hem akşam spor yapıyoruz, böyle diyip motivasyonlari dusurmeyelim pleaseeeeeeee amaaaaaaaaa ben de acaba birini bıraksam mı diye düşünmeye başladım zaten
Mabus damından yeni geldim :) bende bu çene olduktan sonra daha çok düşerim oralara : bugünün özelliği ne canım sana bebiş dilerim kendime de koca :)koca yı bulayım bebeği sonra düşünürüm artık :)KIZLAR BUGÜN 15,30 A KADAR DİLEKLERİNİ YAZIN VE KAĞIDI SAKLAYIN :) BANA DA BEBEK DİLEYİN :)
NE ARA BAN YEDİN HİÇ FARK ETMEDİM KISA SÜRDÜ DEMEKMabus damından yeni geldim :) bende bu çene olduktan sonra daha çok düşerim oralara : bugünün özelliği ne canım sana bebiş dilerim kendime de koca :)koca yı bulayım bebeği sonra düşünürüm artık :)
BENDE 9.TEKRARDDAYIM :)benim geçen haftadan beri huysuzluğum üstümde normalde de ağzına geleni düşünmeden söyleyen patavazsızın tekiyim ama duble duble arttı bu ben de kimseye tahammülüm yok herkesi boğmak istiyom ne oluyor bana anlamadım 2 arkadaş görünümün de kımıl zararlısı canlıyı hayatımdan defettim sanki bi temizlik yapılıyor ya hayır olsun 9.tekrar devam dostlara selam :) çok kafiyeli bir kişiliğimdir