● Tibet Kızları ●

belinin altına havlu koysan ben arada koyuyorum daha kolay oluyor . karın kasları güçlendikçe rahat yapmaya başlarsın . benim popom taşlaşmaya başlamış vıcık vıcıktı kilo da var zaten
yağ oranını ölçtürdün mü ?

BENDE 9.TEKRARDDAYIM :)
BENDE DE AYNI DUYGULAR VAR AMA BEN TEMİZLİĞİMİ YAPMIŞTIM GEÇEN SENELERDE SADECE İŞİM İLE OLAN KISIM KALDI .
BİRDE HAZIMSIZLIK VAR WC SIKINTISI SENDE DE VAR MI BUNLAR

KEFİR İÇİYOM BEN EVDE YAPIYORUM MAYASI VAR BU SORUNA ÇOK İYİ GELİR BENİM SIKINTIM YOK DA ÇOK FAYDALI

yok be gülüm ölçtüremedim hala haftada 2 gün yüzmeye baslama niyetindeyim baslarsam eger orda ölçtürcem :) yahu 3 ay mekik çektim 1 aya yakın callen yaptım bu karın kasları ne zaman güçlenicek acabaaa

Ben 2 günde bir salon da ağırlık çalıştığım için bazı simetri sorunları dışında bir sıkıntım yok benim huysuzluk seviyem arttı bi bakmışın neşeliyim 2 dakka sonra ciyak ciyak

Ben 2 günde bir salon da ağırlık çalıştığım için bazı simetri sorunları dışında bir sıkıntım yok benim huysuzluk seviyem arttı bi bakmışın neşeliyim 2 dakka sonra ciyak ciyak
var ya o simetri sorunlarını yüzme gideriyor hem de mükemmel bi sekilde tavsiye ederim :) o dediğin ben de de oldu duygu durum degisiklikleri yasadım ama son bir kaç gündür iyiyim heralde denge mekanizmamız normale dönüyor :) ben de ağırlığa başlamak istiyorum ama hala vermem gereken kilolar var

yüzme bilmiyorum sudan korkuyorum ben kafamı sokmam ayaklarım yere değicek filan bir sürü sıkıntım var o konu da

kefiri içmiyorum uzun zamandır . bendeki sıkıntı iritbalden psikolojik yani bugün içerim yinde de etki ederse artık

Aynı sorun annem de var ona iyi geliyor ondan biliyorum annemin de pskolojik ben çok seviyorum kefiri bi de içince bir süre sonra cildim parlıyor herşeye çok faydalı

Günaydın bezmişdaşlarim
Merkur evet gunesin kalbinde allahim nasik unuttum ben bunu
Yeminle kafam kiralik gibi bi giren düşünce hemen cıkıyor...evet ne diyorduk
Dun gece 3.30 da baslamiş 16.30 kadar devam bu demekki aklindan gecen dusunce soyledigun sozun dahinin gerceklesme şansı var...dikkat :) aksam ustune kadar polyanna mode on...ve mutlaka hayallerinizi dilelyin bende deniycem zira kafam katriliyon hic biseyi almıyor 2 gündur

ben koca istiyorum valla

Ayy süper lütfen lütfen dileklerimiz kabul olsun

SIRT KASLARI BOYUN KASLARI ?
BENDE SÖZDE HAFTADA 1 GİDİCEM ANNEMLE HEP BİRŞEY ÇIKIYOR KALIYOR YIL SONUDA GELDİ KONTÖRLER ÖLCEK

Aynı sorun annem de var ona iyi geliyor ondan biliyorum annemin de pskolojik ben çok seviyorum kefiri bi de içince bir süre sonra cildim parlıyor herşeye çok faydalı
KEFİR BANA DA İYİ GELMİŞTİ AMA WC DIŞINDA BİR İYİLİK YAPMIŞTI TEKRAR İÇMEYE BAŞLASAM FENA OLMAZ BUGÜN ALAYIM .

Purewow cuğum ben daha 19 olmadım, pazartesi inşallah

Burası motivasyon olmamız için ya hani, bırakıcam diyene nasıl bırakacağı yolunda yardımcı olmaktan çok bırakmaması için fişekleşek daha iyi olma mı acaba, aşkolsun hemen bırak diyenlere

KEFİR BANA DA İYİ GELMİŞTİ AMA WC DIŞINDA BİR İYİLİK YAPMIŞTI TEKRAR İÇMEYE BAŞLASAM FENA OLMAZ BUGÜN ALAYIM .
aktar da satılıyor mayası alırsan öle al yap marketteki kefirler o kadar etkili değil aklında olsun bide sana dua etcem de ne diyim adını bilmiyorum olur mu öle ?

HAYALLERİMİN RESMİNİ ÇİZDİM . REGLİM YAKLAŞTI DİYE HERKESİ BOĞASIM VAR SADECE ONU ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORUM YANLIŞ MESAJ GİTMESİN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…