- 29 Mart 2010
- 2.447
- 948
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.401
Yoga saatim geldi. Umarım dün ki bayılma hissi tekrar gelmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl geçtiYoga saatim geldi. Umarım dün ki bayılma hissi tekrar gelmez.
Korktuğum olmadı, daha rahat geçti.nasıl geçti
Canimizi almaya mi geldin özeci8. Gün 5. Tekrar
Kilomuz ve gramımız aynı ahhaagünaydın güzellikler bugün geç uyandım 9 da :/ ancak kahvemi falan içtim işin güzel tarafı 50.1 çıktım bugün tartıda yeappp neyse baktım siz çok hırslısınız sayı arttırmak için en iyisi dedim zorla kendini de yetiş şunlara bundan sonra 7 günde sayı arttırcam bir de kilolar gittikçe daha çok seviyorum tibeti 80 squat yaptım gidip 1 saat kon bisk calisiyim de bi 40 tane daha yapıcam sonra tibet severim sizi
kilo gram kardesi oldukKilomuz ve gramımız aynı ahhaa
kilo gram kardesi olduk
Mesela dünBuralar eskiden dutluktu
Herkesin işi gücü var kimse benim gibi evde kös kös oturmuyor
Hepsiyle ilgisi vardır canimKendimi çökmüş hissediyorum gücüm yok kalbimin çok zayıfladığını hissediyorum geceleri uyuamıyorum 2 gündür tibetten mi kv kalıyorum diye mi çözemedim. Ağrılarım da azdı 2 gündür reglim pazar günü ilgisi var mı takip etmem lazimlazım
Elimden geldiğince ediyorum cümlelerimi bile değiştirdim .....Hepsiyle ilgisi vardır canim
Hassassin cunku...kendini daima telkin et,herseyin yolunda olduguna dair
Günaydın canım nasıl oldungünaydın kızlar nasılsınız
Kendimi çökmüş hissediyorum gücüm yok kalbimin çok zayıfladığını hissediyorum geceleri uyuamıyorum 2 gündür tibetten mi kv kalıyorum diye mi çözemedim. Ağrılarım da azdı 2 gündür reglim pazar günü ilgisi var mı takip etmem lazimlazım