-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.381
11 tekrarda olması gerek
5-6yıl oluyor. Teşhis konulması çok zor oldu. Baya zaman kaybettim. Sonra fibromiyalji dendi. 2yıl antidepresan kullandım. Ağrılarım uyuşuk vaziyettedir. Doktorum ilacı zamanla bıraktırdı.Ağrılarım geri geldi. İlaç falan kullanmıyorum.Yaşam kalitemi çok düşüren bi hastalık. Çaresi yok. Tibet yogasını ile en azından ağrılarımda azalma umut ediyorum.ilaç ?
kaç senedir var sende ?
nasıl başladığını anımsıyor musun ?
tibet şifan olacak allahın izni ile
5 tekrar diye yazdim seni12 Eylül başlangıç teşekkür ederim
Cok guzel tavsiyeler verdin canim yaMerhaba topik sakinleri nasılsınız bakıyım
Tibet yaparken zorlanan arkadaşlar sakın pes etmeyin.hatta aynı sayıdada kalmayın eğer size sıkıntı veren bi sağlık sorununuz yoksa.zamansızlık motivasyonunuzu düşürüyorsa en müsait olduğunuz zamanda yapın.aceleye getirmeyin.bende başlarda çok zorlandım hatta ilk sayılardaki mesajlarımı okuyabilirsiniz.sürekli 2 ve 4.hareketten şikayet ettim.ama sağolsunKova hatunu beni sürekli motive etti.yılmadan bıkmadan yol gösterdi.birbirimize destek olarak 19 lara geldik yoksa ben yıllardır 13 ten yukarı çıkamamıştım.bahanemde zor geliyor olmasıydı.yaptıkça karın kaslarınız bilekleriniz kuvvetleniyormuş.şimdi 4ü çok rahat yapıyorum.bide 4ü yaparken eller yana koyuluyorya siz onu rahat ettiğiniz pozisyona göre ayarlayın mesela ben çok geriye koyuyormuşum o zamanda yaparken kollarım çok acıyordu.videodakiler gibi yapmaya çalışmayın onlar yılardır yoga yapan kişiler muhakkak.vücudunuza kulak verin zorlamayın.zaten güçlendikçe doğrusunu yapmaya başlıcaksınız.
Yapmak için günün hareketli saatlerini seçmeyin.tavsiyem yalnızken herkes uyanmadan ya da uyuduktan sonra yapmanız.diğer türlü hareketlere odaklanamıyor insan.uykulu olmanıza aldırmayın başlayın gerisi gelir.üstelik tibet sonrası uyku daha kaliteli oluyor.spor gibi düşünmeyin şifa niyetiyle yapın.diğer türlü gereksizmiş gibi geliyor.
Herkesin 21 e ulaşması dileğiyle görüşürüüüz
Hadi hadi senin tek motivasyonun benim sen benden önde ol yeter kiCok guzel tavsiyeler verdin canim ya
Birbirimizi hep motive ettik yoksa bende nerdeee bu sayilara gelicem
Tembelligime yenilip dururdum
Cok guzel tavsiyeler verdin canim ya
Birbirimizi hep motive ettik yoksa bende nerdeee bu sayilara gelicem
Tembelligime yenilip dururdum
Hadi hadi senin tek motivasyonun benim sen benden önde ol yeter ki
Tabi canımmm hatta acaba diyorum 19 u pas gecip 21 mi gelsem hemenHadi hadi senin tek motivasyonun benim sen benden önde ol yeter ki
hep destek tam destek
İtiraf ediyorum sıralama benim içinde büyük motive kaynağıilk sırayı kaybetmek ittemiyooom
Ben de o sıralamada 1.sırada veeeee 21 de olmayı cokkkk istiyorumhep destek tam destek
İtiraf ediyorum sıralama benim içinde büyük motive kaynağıilk sırayı kaybetmek ittemiyooom
Çok zor be gicik baskanimmmmTabi canımmm hatta acaba diyorum 19 u pas gecip 21 mi gelsem hemen
Birinç olucam
Zor tabi...tarihe gore ayarlamisim birakmadigi surece orda birinciÇok zor be gicik baskanimmmm
Eveeet
bir üzüntü yasadiktan sonra mı başladı peki sebeb psikolojik çünkü. Bana aynı anda teşhis kondu güvenmedim ramatolojiye ve fizike de göründüm ağrı bolgelerimi işaretledim sol tarafım çok kötü şimdilerde sağ tarafa sıçrıyor. Kalp sıkışması yaşadın mı .5-6yıl oluyor. Teşhis konulması çok zor oldu. Baya zaman kaybettim. Sonra fibromiyalji dendi. 2yıl antidepresan kullandım. Ağrılarım uyuşuk vaziyettedir. Doktorum ilacı zamanla bıraktırdı.Ağrılarım geri geldi. İlaç falan kullanmıyorum.Yaşam kalitemi çok düşüren bi hastalık. Çaresi yok. Tibet yogasını ile en azından ağrılarımda azalma umut ediyorum.
Benim de devam kaynağım burası. Geçen sefer ağrılardan bırakmıştım çok pişmanım şu an ilk sırada ben olacaktimMerhaba topik sakinleri nasılsınız bakıyım
Tibet yaparken zorlanan arkadaşlar sakın pes etmeyin.hatta aynı sayıdada kalmayın eğer size sıkıntı veren bi sağlık sorununuz yoksa.zamansızlık motivasyonunuzu düşürüyorsa en müsait olduğunuz zamanda yapın.aceleye getirmeyin.bende başlarda çok zorlandım hatta ilk sayılardaki mesajlarımı okuyabilirsiniz.sürekli 2 ve 4.hareketten şikayet ettim.ama sağolsunKova hatunu beni sürekli motive etti.yılmadan bıkmadan yol gösterdi.birbirimize destek olarak 19 lara geldik yoksa ben yıllardır 13 ten yukarı çıkamamıştım.bahanemde zor geliyor olmasıydı.yaptıkça karın kaslarınız bilekleriniz kuvvetleniyormuş.şimdi 4ü çok rahat yapıyorum.bide 4ü yaparken eller yana koyuluyorya siz onu rahat ettiğiniz pozisyona göre ayarlayın mesela ben çok geriye koyuyormuşum o zamanda yaparken kollarım çok acıyordu.videodakiler gibi yapmaya çalışmayın onlar yılardır yoga yapan kişiler muhakkak.vücudunuza kulak verin zorlamayın.zaten güçlendikçe doğrusunu yapmaya başlıcaksınız.
Yapmak için günün hareketli saatlerini seçmeyin.tavsiyem yalnızken herkes uyanmadan ya da uyuduktan sonra yapmanız.diğer türlü hareketlere odaklanamıyor insan.uykulu olmanıza aldırmayın başlayın gerisi gelir.üstelik tibet sonrası uyku daha kaliteli oluyor.spor gibi düşünmeyin şifa niyetiyle yapın.diğer türlü gereksizmiş gibi geliyor.
Herkesin 21 e ulaşması dileğiyle görüşürüüüz
Hakkaten ha birinci sendin birakmasaydin 21 olurdun şimdiIcim yapmak istemiyor tibeti başladım mı o his kayboluyor vücudumun direnmesini istemiyorum öneriniz var mı bunun için
Valla olurdum ağrılar hep vardı keşke bırakmasaydım. Bugün 2. Hareketi daha kolay yaptım biraz motive oldum ama 7 den beri boyleyim ve anneme takmış durumdayım öfkeme hakim olmsm lazım aynı zamanda da yaşadığım birşey için kendimi affedemiyorum . Bunları aşmam lazım sanırım . Birde evimi temizleyip halılarımı açtığımda benim için yeni bir adım olacak gibi .. evin düzenini tutturamıyorum daHakkaten ha birinci sendin birakmasaydin 21 olurdun şimdi
Bence direnmeye direnme oluruna bırak kabule geç ve beden enerjinin yeni bir aşamaya gectigi icin zorlaniyor bunun farkındaliğini yaşa...ama bu 1 haftadan fazla her gun ayniysa bence birak...ve sonra yine başla cunku zorlamaya girer artik
Tibetin kitabindaki esnemeleri de yap...
Su an ne kadar farkinda olmasan da bilincin asla tibet öncesi gibi degil sadece eşiği geçmen lazim...farkindalik icin
Iste hep koşullanmalar...bende yaşadim cunku biliyorum....soyle olursa daha iyi boyle olursa daha iyi vs ile beden enerjisine kilit atıyoruz...birak dunya ters dursun sen düz dur da gerisi hikaye...Valla olurdum ağrılar hep vardı keşke bırakmasaydım. Bugün 2. Hareketi daha kolay yaptım biraz motive oldum ama 7 den beri boyleyim ve anneme takmış durumdayım öfkeme hakim olmsm lazım aynı zamanda da yaşadığım birşey için kendimi affedemiyorum . Bunları aşmam lazım sanırım . Birde evimi temizleyip halılarımı açtığımda benim için yeni bir adım olacak gibi .. evin düzenini tutturamıyorum da