● Tibet Kızları ●

Kova hatunu karanlıkta yaptığımda rahat oluyor ama bu ara ya kv ya da annemde yaptım çoğunlukla tv gürültüsü falan çok oluyor bende evde sessizliği alışmış biriyim . demek istediğini anladım bugün özgüğr bırakacam bakalım kendimi

günaydın güzellikler bugün geç uyandım 9 da :/ ancak kahvemi falan içtim işin güzel tarafı 50.1 çıktım bugün tartıda yeappp neyse baktım siz çok hırslısınız sayı arttırmak için en iyisi dedim zorla kendini de yetiş şunlara bundan sonra 7 günde sayı arttırcam bir de kilolar gittikçe daha çok seviyorum tibeti 80 squat yaptım gidip 1 saat kon bisk calisiyim de bi 40 tane daha yapıcam sonra tibet severim sizi

Kilomuz ve gramımız aynı ahhaa

Kendimi çökmüş hissediyorum gücüm yok kalbimin çok zayıfladığını hissediyorum geceleri uyuamıyorum 2 gündür tibetten mi kv kalıyorum diye mi çözemedim. Ağrılarım da azdı 2 gündür reglim pazar günü ilgisi var mı takip etmem lazimlazım

Hepsiyle ilgisi vardır canim
Hassassin cunku...kendini daima telkin et,herseyin yolunda olduguna dair

günaydın kızlar

aynı durumdayım ben de reglim ve belim bacaklarım eskisinden daha çok ağrıyor.Uyuyamıyorum tamamen öküz komşumun yüzünden, evelsi gece sustuklarında saat 2 idi o saatten sonra uykum kaçtı hiç uyumadım, bu gece uyuduğumda üçbuçuktu çıldırmak üzereyim gördüğüm yerde üstüne atlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…