● Tibet Kızları ●

Günaydın canım nasıl oldun
berbatım gece 4 te uyandım yine çok bitkinim umarım evime geçebilecem bugün
sen nasılsın
günaydın kızlar

aynı durumdayım ben de reglim ve belim bacaklarım eskisinden daha çok ağrıyor.Uyuyamıyorum tamamen öküz komşumun yüzünden, evelsi gece sustuklarında saat 2 idi o saatten sonra uykum kaçtı hiç uyumadım, bu gece uyuduğumda üçbuçuktu çıldırmak üzereyim gördüğüm yerde üstüne atlamak istiyorum:KK62:
ondan bende de var bir tane sabah 8 olmadan makine ile yerleri süpürüyor sürekli seslerine bir şey diyemiyorum ergenlik döneminde olan bir oğlu var allah yardımcıları olsun hepsinin alıştık o seslere

berbatım gece 4 te uyandım yine çok bitkinim umarım evime geçebilecem bugün
sen nasılsın
İyi canım nolsun standart

ondan bende de var bir tane sabah 8 olmadan makine ile yerleri süpürüyor sürekli seslerine bir şey diyemiyorum ergenlik döneminde olan bir oğlu var allah yardımcıları olsun hepsinin alıştık o seslere

Günaydın :KK73:benim regl de yeni bitti
Vhalla Bana regl donemlerinde tibet cok iyi geliyor ya.. bedenen ve ruhen çok kırılgan olurum ve tibet benim bu dönemi cok daha güclü atlatmamı sağlıyor

günaydın dün hepimizi vurdu sanırım :KK70: :KK70:
ben uyuyakalmışım 5 dk uzanayım dedim saat 10du . uyandığımda sabah olmuş gün ışımıştı . sanırım 3 günün yorgunluğunu attım sabahta yapamadım bugün arttırmam gerekiyordu nasıl yapsam ki

Hadi hadi üşengeçler siziiiiiiii, ha_mim ha_mim ciğimle ben ne yapalım, hem sabah hem akşam spor yapıyoruz, böyle diyip motivasyonlari dusurmeyelim pleaseeeeeeee amaaaaaaaaa :duduk: ben de acaba birini bıraksam mı diye düşünmeye başladım zaten :işsiz:

KIZLAR BUGÜN 15,30 A KADAR DİLEKLERİNİ YAZIN VE KAĞIDI SAKLAYIN :) BANA DA BEBEK DİLEYİN :)
Mabus damından yeni geldim :) bende bu çene olduktan sonra daha çok düşerim oralara : bugünün özelliği ne canım sana bebiş dilerim kendime de koca :)koca yı bulayım bebeği sonra düşünürüm artık :)

benim geçen haftadan beri huysuzluğum üstümde normalde de ağzına geleni düşünmeden söyleyen patavazsızın tekiyim ama duble duble arttı bu ben de kimseye tahammülüm yok herkesi boğmak istiyom ne oluyor bana anlamadım 2 arkadaş görünümün de kımıl zararlısı canlıyı hayatımdan defettim sanki bi temizlik yapılıyor ya hayır olsun 9.tekrar devam dostlara selam :) çok kafiyeli bir kişiliğimdir :KK53:

Mabus damından yeni geldim :) bende bu çene olduktan sonra daha çok düşerim oralara : bugünün özelliği ne canım sana bebiş dilerim kendime de koca :)koca yı bulayım bebeği sonra düşünürüm artık :)
NE ARA BAN YEDİN HİÇ FARK ETMEDİM KISA SÜRDÜ DEMEK
BİR ASTROLOG YAZMIŞ MERKÜR GÜNEŞİN KALBİNDE DİYOR @kova hatunu SEN ANLARSIN :KK70:

Kızlar günaydın sunu farkettim bu ara topikteki herkesin enerjisi yerlerde toparlanmak lazım sonuçta bu egzersizleri kendimiz için yapıyoruz ve ben ciddi fayda sağladım bu hafta sabitlenen kilomu oynattı yerinden sıkılaşma da cabası diyim onun dışında herkeste bir negatiflik seziyorum silkelenip kendimize geliyoruz :rolleyes: Kulis tiyatro Kulis tiyatro kulisim sana gelince callen çok yoruyor bırakıcaksan tibeti bırakma derim :/ gerçi 19 tibet de yoruyordur ama sabitlesen bi süre belki toparlarsın bana gelirsek yahu 5 tekrar bile çok yoruyor beni özellikle 2. hareket o bacaklar kalkmıyor arkadaş çünkü bütün ağırlığım bacaklarda 50 kiloyum ama lop lop etlerim var baldırlarımda çok hazin bir öykü bu :KK70:neyse öperim hepinizi bir bir:KK15:

benim geçen haftadan beri huysuzluğum üstümde normalde de ağzına geleni düşünmeden söyleyen patavazsızın tekiyim ama duble duble arttı bu ben de kimseye tahammülüm yok herkesi boğmak istiyom ne oluyor bana anlamadım 2 arkadaş görünümün de kımıl zararlısı canlıyı hayatımdan defettim sanki bi temizlik yapılıyor ya hayır olsun 9.tekrar devam dostlara selam :) çok kafiyeli bir kişiliğimdir :KK53:
BENDE 9.TEKRARDDAYIM :)
BENDE DE AYNI DUYGULAR VAR AMA BEN TEMİZLİĞİMİ YAPMIŞTIM GEÇEN SENELERDE SADECE İŞİM İLE OLAN KISIM KALDI .
BİRDE HAZIMSIZLIK VAR WC SIKINTISI SENDE DE VAR MI BUNLAR

X