• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

● Tibet Kızları ●

Ölçülerimi bu akşam alıcam. Benim de ayak bileğim fibromiyalji den dolayı yaz kış hep şiş. Sırtım da öyle.
köprücük kemiğinde ağrı oluyor mu ? benimde şiş bizde ödem çok olur zor kilo veririz . bende bağırsak iritbalide var

fresa fresa aldim listeye ...her pazartesi ikişer artırmaya calış cok zorlamiycaksa...

@nihaaal basladigin tarihi hatirliyormusun alayim seni de listeye?

gucci gucci kız sen dun ne yedigini hatirlamiyorsundur ama sorayim gene ne zaman basladin tibete :halay:

Baska kim kaldi :dondurma:

Yapıyorum ben 9 tekrarda kaldım bi cumartesi yapamadım boya badana işleri yüzünden bir süre 9 tekrar da gidicem sanırım vaktim yok bu aralar tekrar artarsa savsakalrım çünkü biliyorum

Niye 9 da takilip kalasınız ki...:KK53:
Sonra benim gibi yillarca 21 i zor gorursunuz :)

Niyet ettim 21 e çıkmaya inşallah :))9 da uzun süre kalmayı düşünmüyorum.dün o kadar yorgun ve uykusuzdum ki yine de yaptım.sadece akşama çektim sabah çocuk kreşe başladığından yetişemiyorum henüz.

Köprücük kemiği de dahil vücudumda ağrı sızı olmayan yer yok ki! Zaman zaman çok şiddetlenip,azalıyor. Fakat ağrı her daim sabit.
ilaç ?
kaç senedir var sende ?
nasıl başladığını anımsıyor musun ?
tibet şifan olacak allahın izni ile

Back