● Tibet Kızları ●

Ama cok tatli ya hahaa:)
Benimki her gun pompilim diyomusum gibi karsiladi deli mi ne :KK70:
Sozde ugrasacaktim butun gun ama kendi seyime düştüm yarin ugrasirim artik :)

Sorma sanki yıllardır ona pompilitom diyorumda bişey lazım mı canım demiş.insan bi afallar dimii.kedi bunlar kedi:)artık kimse inanmaz onların ağır abi hallerine :))

Purewow Purewow canım verdiğin bilgiler çok güzel.geniş bi zamanda sindirerek okuyacağım.bilginin zekatını vermişsin.Allah razı olsun canım

Bu arada dualar sorulmuş.benim vazgeçilmezim ayetel kürsi.kendime işe gidene okula gidene hasta yatağımdada olsam okurum.hepimize koruduğuna yürekten inanırım.birde sabah akşam 3 er defa kısacık bi korunma duası var onu okurum. 7 şer defa da tevbe suresinin son ayetini okurum.bana çok iyi geliyorlar.Rabbime şükrediyorum hem bulup öğrenmemi hemde okumayı nasip ettiği için herkese tavsiye ediyorum.
Mesela şu an müsait değilim ayetel kürsi filan okuyamıyorum diye çok huzursuzum.tekrar okumaya başladığımda anlıyorum aradaki duygu durumu farkını

“Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.”

Anlamı
Allah’ın yüce ismine sığınana yerde ve gökte hiç bir şey zarar veremez! O, her şeyi işitir ve her şeyi bilir.

Sabah akşam 3 er defa okuduğum dua bu.nete yazarsanız ayrıntılı bilgi var

“Hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül arşil azim.”

Hasbiyallahu-la-ilahe-illa-huve-arapca.jpg

“Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

Sabah ve akşam 7 kere aşağıdaki duayı okuyanın dünya ve ahiret işlerinde Allah ona kafidir.

Ayrıca bu dua ailenin huzur ve mutluluğu için çok önemle okunan bir duadır.

Buda 7 şer defa okuduğum dua .inşallah okumak isteyenlere vesile olur

balımm saol valla sen de öylesin bi de sabah bi konuda geziyodum seni gördüm :) kirpik bakımıyla ilgili sen bildiğin sarı kızmıssın :):KK200:
Evet acik kumralim aslinda
Kirpiklerimin uclari da sari kumral tarzi sinir bozucu bisey ama tibet sagolsun resmen kirpiklerim koyulasti biraz....saka gibi..o kadar sarimsak yaginin cilvesini cektim o ara :KK70:

Evet acik kumralim aslinda
Kirpiklerimin uclari da sari kumral tarzi sinir bozucu bisey ama tibet sagolsun resmen kirpiklerim koyulasti biraz....saka gibi..o kadar sarimsak yaginin cilvesini cektim o ara :KK70:
ben simdi lumigan kullanıyorum sise bitmek üzere acaba dedim sarımsağa mı dönsem biraz da ekonomik düsündüm aslında :) kücücük sise 80 lira düzenli de kullanmak gerek, sarımsak iyi geldiyse ben de basliyim

X