● Tibet Kızları ●

Hmmm...
Insanlar sanki negati duygularını alışveriş ile örtmeye çalışıyor yanlış mı düşünüyorum acabao_O
Tabi bu da bir secenek...ama cogunlugun oldugu yerde dogal olarak negatif de daha çoktur cunku cesit cesit enerjiye sahip insan var...sirkeliyorlardir umarim ortaliģi ...:KK70: saka bi yana da bir sure sonra yıkıcı etkileri de olabilir yani o enerjinin

thumbnail_IMG_5855.jpg
thumbnail_IMG_5855.jpg
IMG_5856.JPG

Tabi bu da bir secenek...ama cogunlugun oldugu yerde dogal olarak negatif de daha çoktur cunku cesit cesit enerjiye sahip insan var...sirkeliyorlardir umarim ortaliģi ...:KK70: saka bi yana da bir sure sonra yıkıcı etkileri de olabilir yani o enerjinin
Kendimden biliyorum tibetten sonra ruhum değişim yaşadı. Artık biran an da kayboluyor .
Herkes esine sevgilisine pompilim diyormuş...gelen tepkiler değerlendiriliyor :KK70: genel olarak erkeklerin hosuna gittigi saptanmiş:KK53:
Eşime deyim bakalım ne tepki verecek :KK70:

bir de et tüketimi olumsuz etkileyebiliyor simdi göz atarken hatırladım ben enerji alanlarım açıldığında çok korkarım karmaya inanıyorum ve olur da yanlıs bir sey yaparsam birine istemeden o bana olmadık bir yerde döner biliyorum hassas bir süreç insallah hepimiz güzel sonuclar faydalar saglarız :) bana müsade hanımlar öpüldünüz bir bir :KK15:

bir de et tüketimi olumsuz etkileyebiliyor simdi göz atarken hatırladım ben enerji alanlarım açıldığında çok korkarım karmaya inanıyorum ve olur da yanlıs bir sey yaparsam birine istemeden o bana olmadık bir yerde döner biliyorum hassas bir süreç insallah hepimiz güzel sonuclar faydalar saglarız :) bana müsade hanımlar öpüldünüz bir bir :KK15:
Katkin ve bilgilerini paylastiģın icin tesekkur ederim canim :)

Düşündüğün şeyin olması gibi mi öngörü mü ?
Iyi geceler mucksss

Sonuç??? :KK70: hahahhaa

Hasta hasta upraştığım şeye bak:)
Mesaj attım pompilitom diye
Oda--?? Bişey lazım mı canım yazmış
İsteklerimi sıraladım tamam dedi bende teşkür pompilim dedim
Bişey yazmış:)) (bişey değil diyememiş)

Akşam geldi çikilata yermisin pompişim dedim o ne yaa köpek ismi gibi dedi.
Ama yüzünde genelinin verdiği sırıtık tepki vardı:))

Çok aşina geldi galiba

Çok aşina geldi galiba
Ahaha
Köpek ismi :KK70:
Benim ki de bana pikachu dedi öyle kalmam umarım :KK70:
Bugunler

Koşturuyorum canım, dışardayım hep. Evrak işleri falan..
Hayırdır. Hastane falan mı

Acaba sayılar arttıkça auraya etkisi mi artıyor 3. göz epifiz bezi çalışıyorsa gözde tansiyon olabilir ama o durumda da herkesin göremediği ışık alanlarını falan görmen gerek öyle etkiler oldu mu canım insanlar neler yapyorlar epifiz bezini çalıştırmak için enerji alanın temizleniyorsa harika olur çok güzel yönde enerjini kullanabilirsin bu süreçte refah olumlamaları veya niyet çalışmaları yapabilirsin canım çok merak ediyorum ileriki etkilerini :KK76:
Bi yabancı forumda okuduğuma göre bilinçaltı korkularımızı temizliyor deniliyordu aslında hepimizin bilinçaltına kodlanmış açlık korkusu var çünkü atalarımız açlıktan öldüğü için hepimizin genlerine kodlanmış durumda bu korku ben de ilk yaptığım 2 gün deli gibi acıkmıştım sonra geçti biraz da bunun farkında olduğumdan sanırım ablamların dediğine göre ilk zamanlarda iştahı açıyor ama sonra inanılmaz kapatıyor yani 1 dilim ekmek 2 3 zeytinle doyar hale gelmişti ikisi de yıllar önce inanılmaz kiloları tibetle vermişlerdi. Ağlama da arınma belirtisi aslında çok güzel belirtiler yaşıyorsun bunlar doğru yaptığına işaret bence :KK49: bende de 2 gündür inanılmaz sebepsiz bir gerginik hali var ve sanırım etrafa da yayıyorum bu durumu normalde annemle mutfaktan hiç çıkmaz muhabbet ederiz 2 gündür pek konuşmuyoruz bile ben gergin hallerimi hiç sevmiyorum umarım bir an önce geçer. Bu belirtileri yaşayanlar için bi makale bulursam atarım canım :KK15:

Ayy canım yaa çok teşekkür ederim uzun uzun değerlendirmiş vakit harcamışsın ağzına yüreğine sağlık:KK200:
Ben derdimi buldum besin zehirlenmesi yaşıyormuşum.pazartesi balık almıştım.taze değilmiş galiba.yemekten hemen sonra üşüme baş ağrısı mide ağrısı oldu hala da devam ediyor.ben sadece bende olunca pek ona yormamıştım.ama midem çok hassas olduğu için beni vurdu.şükürki çocuklar etkilenmedi.hafif ortancada vardı.eşim bugün dediki piyasada bu senenin değil geçen senenin dondurulmuş balıkları satılıyırmuş.bende ne biliyim yeni çıktı diye aldım gayette iyi görünüyorlardı:KK43:(doğru düzgün bişey yiyemiyorum bazende çıkarıyorum.ağrısı da cabası.gözlerimde bu yüzden ağrıyırmuş.ama sanırım tibeti bırakmadığım için çok kötü olmadım.yoksa serum yemeden düzelmezdim.evde ayakta geçiriyorum.ben öyle inanıyorum en azından

Gezdim ben bugun :)
Hi kızlar ben ne yasadim...
Sundan eminim...insanlarin etrafin enerjisini o kadar iyi algılıyorum ki...
Girdiğim her magzanin konustugum her insanin enerjisini o kadar saf bir sekilde hissettim ki...ve bu o kadar istemsiz oldu ki
Ama sonuclari kotu oldu :) bogazimin sag tarafinda ağrı omuzlarim tutuldu mide bulantısi yok yere vs ile dondum eve
Butun ne varsa ustume cektim :KK70: sağlam çıktım çürük geldim :KK70:

Bu bende hep olur.sağlam gider hasta gelirim çoğu yerden.auram kuvvetli değil galiba .çok çabuk etkileniyorum.bazı ortamlardan kaçasım gelir.ilk anda sevmediğimi bi daha asla sevemem.ve neden sevmediğimde eninde sonunda çıkar ortaya.bugüne kadar hiç sebepsiz olmadı:))
Art niyetli fesat kıskanç biriyse karşımdaki belli etmese dahi sezerim ilişki kurmam.gözler benim için karakteri okumama yeter:)aslında bazen sevmiyorum bu yönlerimi.hep temkinli tedirgin ve asosyal yaşamama sebep oluyor

Topigi yeni gördüm olayları ne ?

Mutlaka oku canım.psikolojime çok iyi geldi:KK70::KK48:çok eğlenceli olmuş

Çok aşina geldi galiba
Ama cok tatli ya hahaa:)
Benimki her gun pompilim diyomusum gibi karsiladi deli mi ne :KK70:
Sozde ugrasacaktim butun gun ama kendi seyime düştüm yarin ugrasirim artik :)

Ayy canım yaa çok teşekkür ederim uzun uzun değerlendirmiş vakit harcamışsın ağzına yüreğine sağlık:KK200:
Ben derdimi buldum besin zehirlenmesi yaşıyormuşum.pazartesi balık almıştım.taze değilmiş galiba.yemekten hemen sonra üşüme baş ağrısı mide ağrısı oldu hala da devam ediyor.ben sadece bende olunca pek ona yormamıştım.ama midem çok hassas olduğu için beni vurdu.şükürki çocuklar etkilenmedi.hafif ortancada vardı.eşim bugün dediki piyasada bu senenin değil geçen senenin dondurulmuş balıkları satılıyırmuş.bende ne biliyim yeni çıktı diye aldım gayette iyi görünüyorlardı:KK43:(doğru düzgün bişey yiyemiyorum bazende çıkarıyorum.ağrısı da cabası.gözlerimde bu yüzden ağrıyırmuş.ama sanırım tibeti bırakmadığım için çok kötü olmadım.yoksa serum yemeden düzelmezdim.evde ayakta geçiriyorum.ben öyle inanıyorum en azından

Bu bende hep olur.sağlam gider hasta gelirim çoğu yerden.auram kuvvetli değil galiba .çok çabuk etkileniyorum.bazı ortamlardan kaçasım gelir.ilk anda sevmediğimi bi daha asla sevemem.ve neden sevmediğimde eninde sonunda çıkar ortaya.bugüne kadar hiç sebepsiz olmadı:))
Art niyetli fesat kıskanç biriyse karşımdaki belli etmese dahi sezerim ilişki kurmam.gözler benim için karakteri okumama yeter:)aslında bazen sevmiyorum bu yönlerimi.hep temkinli tedirgin ve asosyal yaşamama sebep oluyor

Mutlaka oku canım.psikolojime çok iyi geldi:KK70::KK48:çok eğlenceli olmuş
Aslinda guzel bir olay yerlere sermese daha iyi ama :) birkac bisey deniycem oyle anlarda ise yararsa haber veririm ...mesela imgeleme tekniği ile yesil pembe(veya o an ihtiyacım olan renk) bir balonla once kendimi arindirip korumaya alicam sonra da etrafi...boyle seylere inanirmisin gerci bilmiyorum...

X