- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.081
kamerayı ayarla açıya göre yaparken çeker izlersin sonraBu hareketi tam yapamıyorum galiba kendimi de göremiyorum ki düz mü duruyorum napıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kamerayı ayarla açıya göre yaparken çeker izlersin sonraBu hareketi tam yapamıyorum galiba kendimi de göremiyorum ki düz mü duruyorum napıyorum
O zaman giriver musait bir anda
Yada gör ne olcak esyani al cık
Bakma bile suratina
Gerizekalı kardeşim yüzünden hareketleri bile zor yapıyorum geçen sabah yapayım dedim bu salakla uğraşmamak için gelip geçip dalga geçiyor benle sabahın 7 sinde uyanmayan adam uyanmış kahkah kah gülüyo kapıda yoksa ona çektirecektim de kırkyıl konuşur bi şekilde yapcam bakalımkamerayı ayarla açıya göre yaparken çeker izlersin sonra
Allah razı olsun valla gece yine sağ kasigimin sancısı uyutmadı msj ini gördüm hemen sıcak su torbası koydum bana misin demedi ancak kas gevşetici kesti ağrıyı tavsiyelerin icin cok sağol allah herkese sağlık versin çabalıyoruz tibettir spordur sağlıklı beslenmedir :)
Ben ne zaman tibetten once sutlu cicibebe icersem o gun tibette acayip zorlaniyorum ya...bu tesaduf degildir artik...
Kızlar n’aptınız acaba etkilerini belirgin gören var mıı?
Ahahah çok kötüymüş böylesi de . Benim ki benle hareketleri sayar büü tamam derGerizekalı kardeşim yüzünden hareketleri bile zor yapıyorum geçen sabah yapayım dedim bu salakla uğraşmamak için gelip geçip dalga geçiyor benle sabahın 7 sinde uyanmayan adam uyanmış kahkah kah gülüyo kapıda yoksa ona çektirecektim de kırkyıl konuşur bi şekilde yapcam bakalım
Süt hayvansal olduğu için mi acaba .Ben ne zaman tibetten once sutlu cicibebe icersem o gun tibette acayip zorlaniyorum ya...bu tesaduf degildir artik...
Dun gece bu mesajını gozumden uyku damlaya damlaya okudum cevap bile yazamadım :)Amiin canım inşallah
Sonra iç o zaman:))hem spor sonrası protein olur
Ondan mı değil mi bilmem ama 2 gündür hiç iyi değilim.afedersiniz gözlerime öküz oturmuş sanki nasıl bir ağırlık var sağa sola bile bakamıyorum.acayip halsizim.elimde kolumda can yok sanki.soğuk soğuk terliyorum çarpıntım var gibi.midem iyi değil.muhtemelen yediğim bişey dokundu
Hayır midemi anladımda gözlerim ne alaka çözemedim.aksi gibi bide yarın 17 ye geçiyorum:/
Bugün 3 .harekette dizlerim çok acıdı ağrıdı çok zorlandım geriye giderken hiç öyle olmamıştı.bi daha yaparken altına yumuşak bişey koyucam.kaş yaparken göz çıkarmayalım.ayrıca çok rahat esniyordum yay gibi kaç gündür kazulet gibiyim esneyemiyorum.psikolojimde iyi değil.durduk yere ağlama geliyorenerjim sıfır bişey yapasım yok.yapmadıkça düşüyor düştükçe yapasım gelmiyor.tek isteğim bu moddan hemen çıkmak.ha bide sürekli acıkıyorum atıştırıyorum 1 saat geçmeden açlıktan midem kazınıyor hayrolsun inşallah ortaya bi hastalık filan çıkmasında şifaya vesile olsun
Galiba...2 3 saat da fayda etmiyor ya öğlen icicem ya da tibet sonrasıAhahah çok kötüymüş böylesi de . Benim ki benle hareketleri sayar büü tamam der
Süt hayvansal olduğu için mi acaba .
Acaba sayılar arttıkça auraya etkisi mi artıyor 3. göz epifiz bezi çalışıyorsa gözde tansiyon olabilir ama o durumda da herkesin göremediği ışık alanlarını falan görmen gerek öyle etkiler oldu mu canım insanlar neler yapyorlar epifiz bezini çalıştırmak için enerji alanın temizleniyorsa harika olur çok güzel yönde enerjini kullanabilirsin bu süreçte refah olumlamaları veya niyet çalışmaları yapabilirsin canım çok merak ediyorum ileriki etkileriniAmiin canım inşallah
Sonra iç o zaman:))hem spor sonrası protein olur
Ondan mı değil mi bilmem ama 2 gündür hiç iyi değilim.afedersiniz gözlerime öküz oturmuş sanki nasıl bir ağırlık var sağa sola bile bakamıyorum.acayip halsizim.elimde kolumda can yok sanki.soğuk soğuk terliyorum çarpıntım var gibi.midem iyi değil.muhtemelen yediğim bişey dokundu
Hayır midemi anladımda gözlerim ne alaka çözemedim.aksi gibi bide yarın 17 ye geçiyorum:/
Bugün 3 .harekette dizlerim çok acıdı ağrıdı çok zorlandım geriye giderken hiç öyle olmamıştı.bi daha yaparken altına yumuşak bişey koyucam.kaş yaparken göz çıkarmayalım.ayrıca çok rahat esniyordum yay gibi kaç gündür kazulet gibiyim esneyemiyorum.psikolojimde iyi değil.durduk yere ağlama geliyorenerjim sıfır bişey yapasım yok.yapmadıkça düşüyor düştükçe yapasım gelmiyor.tek isteğim bu moddan hemen çıkmak.ha bide sürekli acıkıyorum atıştırıyorum 1 saat geçmeden açlıktan midem kazınıyor hayrolsun inşallah ortaya bi hastalık filan çıkmasında şifaya vesile olsun
o sütlü cicibebe olayını biliyorum ya :)))) anam ne yerdim bi gram bile kilo alamadım hiç biri işe yaramadı bende bi tek spor iyi geldi ya onu da biraz yapmayınca kaslar hemen sönüyor kupkuru tarla faresi gibi kalıveriyorumBen ne zaman tibetten once sutlu cicibebe icersem o gun tibette acayip zorlaniyorum ya...bu tesaduf degildir artik...
Bende ise yariyor oo sütlü cicibebe olayını biliyorum ya :)))) anam ne yerdim bi gram bile kilo alamadım hiç biri işe yaramadı bende bi tek spor iyi geldi ya onu da biraz yapmayınca kaslar hemen sönüyor kupkuru tarla faresi gibi kalıveriyorum
ceviz ve bal katarak dene mmmmm enfes oluyorrrBende ise yariyor o
Yesem daha da ise yarar eminim ama yiyemiyorum ...anca iciyorum
Olağan etkiler aslında...günaydınnn 9 tekrara geçtim bugün, herkes gibi ben de çok yorgunum bütün kemiklerim ağrıyor.hareketlerimi yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım.çok zorlanmaya başladım yapmakta inşallah bırakmam
Demin ablamla tibeti konuşuyorduk sanırım kitapta zorlandığınız sayılar olursa yapmayı bırakmayın ama kendinizi iyi hissedene kadar 3 tekrarla devam edin diyormuş bir de 7 günde hemen sayı atlamak da çok zorunlu değilmiş yani o sayıda yetkin olana kadar yapılmalıymış 21 e gelindiğinde ise zorlanma hali olursa bırakmak yerine iyi hissedene kadar rahat yapıcağımız sayılarla devam edilebilirmiş zorlanırsam ben bu yolu izlemeyi planlıyorumgünaydınnn 9 tekrara geçtim bugün, herkes gibi ben de çok yorgunum bütün kemiklerim ağrıyor.hareketlerimi yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım.çok zorlanmaya başladım yapmakta inşallah bırakmam
Gezdim ben bugun :)bugün bütün topikler pek sessiz hayırdır inşallah 7/3 tamamdır yarın 5 e geçiyorum