- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.981
Merhabalar beni de ekler misiniz listeye akşam saat 9 gibi yapmayı planlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatun gelince alır listeye. Ilk defa mı yapıyorsun ?Merhabalar beni de ekler misiniz listeye akşam saat 9 gibi yapmayı planlıyorum
Değişiklik hissediyor musun6. Gün 3 tekrar
Tansiyonun normale dönecek belki, ondan olabilir. Benimde normalde düşük 10 a 8Başım çok ağrıyor 7 benj çarpmış olabilir alnımın ortasından kafamın arkasına düz çizgi düşünün öyle tansiyonumu ölçtüm 10 7 cıktı 8 5 normalde . 3.ayini yaparken kalbimin nasıl pompa yaptığını hissettim nabız ölçer saatim kolumda olsa hemen ölçecektim o kadar hızlı attı ki korktum açıkçası
Sanmıyorum yıllardır böyle bunyem bu yani fazlası rahatsız ediyor. 10 a 8 düşük değil aslında yükseldiğinde rahatsız olmuyor musunTansiyonun normale dönecek belki, ondan olabilir. Benimde normalde düşük 10 a 8
Pardon yanlış yazdım 10 a 7Sanmıyorum yıllardır böyle bunyem bu yani fazlası rahatsız ediyor. 10 a 8 düşük değil aslında yükseldiğinde rahatsız olmuyor musun
Henüz bir şey hisssetmiyorum...Değişiklik hissediyor musun
Ben veremiyorum çünkü sindirim sistemim yine çöktü tibeti sabah akşam yapabilirsin kitapta öyle diyordu bulup atayım sana. 2. Hareketin çözümü bulmak gerek karnını sıkıyormusun yaparken sırtını indirirken omurganı yavaş yavaş indireceksin yada biz çok yukarı kaldırıyoruz başımızıEmzirirken bile içemedim.selülitleri coşturdum:))alışsam iyi olacak.limonlu çok seviyorumda tansiyonum düşük zaten iyice düşüyor.sade suyu çok içincede düşüyor anlamadım gitti
Ara ara geliyorum canım ama denk düşemiyoruz.şu an elim iyi canım sadece kuruluk var egzema görüntüsü yok maalesef.benimkisi kaşınıp sulanıyor sonrada kabuklanıyordu.belkide değildir sendeki.bi dr a görün istersen.tansiyonum normalde düşük ondan değildir.burnumun içi yara olmuş ondan kanadı galiba
Harikaaa tebrikler canımmm.bendede eşitsizlik var sol sağdan 1 cm kalın ama dediğin gibi kalın olan daha güçlü.kasık ağrısı yumurtlamayla ilgili olabilir .iştah bendede arttı ama sebebi kan şurubu
Yarım kilo daha vermişim.
2.harekette bende zorlanıyorum canım ya.10 a kadar sıkıntı yok ama 15 e gelene kadar canım çıkıyor.sanki bacaklara taş bağlamışsın yerinden kalkmıyor:))gittikçe daha iyi yapıyorum ama sayılar artıyor
Alışmak için gün içinde sürekli yapabilirmiyiz acaba o hareketi diyiverin hele tibetçi hanımlar???
Bende öyle oluyorum kafam kalkmıyor uyandım ama ağrı devam ediyorPardon yanlış yazdım 10 a 7
12 ye 8 bile fazla geliyor bana leyla gibi oluyorum
Teşekkür ederim canım inceledim,sence hareketler bebek düşünenler için biraz ağır mi ben emin olamadim
Kuzum sen kürtaj oldun dimi yoksa kimyasalmiydi. Ben kürtaj olduktan 3 ay sonra başladım tibete ara verdiğim de oldu . Korunmuyorum da hareketler zor değil spor geçmişin nasıl bilmiyorum bana kolay gelmişti. Günde 3 tekrar ile başlıyorsun zatenTeşekkür ederim canım inceledim,sence hareketler bebek düşünenler için biraz ağır mi ben emin olamadim
Kürtaj canım 8+5 de kalp durması sonucu,ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum,ilk adette oldu sukurKuzum sen kürtaj oldun dimi yoksa kimyasalmiydi. Ben kürtaj olduktan 3 ay sonra başladım tibete ara verdiğim de oldu . Korunmuyorum da hareketler zor değil spor geçmişin nasıl bilmiyorum bana kolay gelmişti. Günde 3 tekrar ile başlıyorsun zaten
Yaptın mı tibeti.Kürtaj canım 8+5 de kalp durması sonucu,ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum,ilk adette oldu sukur
Spor geçmişim yürüyüş ve Leslie ile sınırlı canım,ama onlarida hiç aksatmadan yaparım,bakayım hareketleri deneyeyim zorlanmasam ben de ufaktan başlarım