● Tibet Kızları ●

Hoşgeldiiiin az uslu dur yahuuu ikide bir bırakıp gidiyorsun:KK70:yersen o kadar tabii kalınlaşır belin:KK20:callan süper şekillendiriyor ya .çok ödem oluyor bende ölçülerde pek fark yok gibi ama değişim dönüşüm var:KK73:1 ay düzenli yapsam istediğim fiziğe kavuşurum:deli:
Sen kalça büyüdü diye seviniyosun bende küçülüyor diye :KK45:
Aynen kalca forever :KK70:
Aslinda cok bir kilo almadim sanki ama popom kalkti :KK70: gercekten ayni dedigin gibi oldu basen eridi popiş şekillendi...giydigim taytlar falan cok daha tatlı duruyor
Bel konusunda sasirdim çünkü cok daha toparlanmış duruyor eskisine gore...
Callana havalar biraz daha serinlesin oyle baslarim dedim ama bu hafta icabina bakıcam

kovamhatunum dün tartıldım 47 kiloya düşmüşüm yine benim derdim kilo alamamak sporu boşladım kaslar eridi haliyle ayın 15 inde düzenli olarak tekrar başlıycam inşallah benim sorunum da bu yıllarca kilo almak için çabaladım olmuyor olmayacak da annem den biliyorum ırsi bir durum o yüzden ben hiç ölçü yazmayayım bu konunun tersi önerilere açığım ama :))))))))
Bende en son 47 48 bandindaydim
Yarin sabah ac karna tartılcam...

Aynen kalca forever :KK70:
Aslinda cok bir kilo almadim sanki ama popom kalkti :KK70: gercekten ayni dedigin gibi oldu basen eridi popiş şekillendi...giydigim taytlar falan cok daha tatlı duruyor
Bel konusunda sasirdim çünkü cok daha toparlanmış duruyor eskisine gore...
Callana havalar biraz daha serinlesin oyle baslarim dedim ama bu hafta icabina bakıcam

Canım 15 e geçtin dimi nasıl beğendin mi:))

zayıf olmayı sevmiyorum ya :KK43: squat çok yaptım ben 1 aydır boşladım onuda şu çırpı bacaklarıma da bi çare bulaydım iyiydi gerçi sizler de çocuk filan var doğum şeysi herhalde ben bilmiyom o konuları :KK43:
Bacaklar evet benim de az daha kalınlaşsa süper otesi olur...squati agirlikla mi yapiyorsun yoksa normal mi ?

Regl basladigi gunden sayiliyor 2 hafta sonraya denk geliyor yumurtlama....gaz olabilir bence de tibet cok gaz yapiyor bende cektim bundan...ve dedigin gibi avayip duyarlasiyoruz...sen 7 tekrarfasin dimi su an?

Evet 7 tekrardayım 9 a geçicem 2 gün sonra yazarım yine :KK66: peki sendeki gaz problemi ne kadar sürdü kurtulur muyum ben de ya :KK43:

Adet zamanına göre değişir canım ama düzenli ayda 1 adet görüyorsan tam dediğin tarihlerde yumurtlama olur.ben her ay değil bazen yumurtlama zamanı 3 gün sancıdan sürünüyorum.buda yeni moda oldu:)eskiden bilmezdim.ama doktor doğru demiş aslında bu gaz sancısı.ne alaka bilmiyorum ama yumurtlama ve adet zamanlarında ağrıya sebep olan aslında gaz sancısı.spazm çözücü ilaç alıyorum yada rezene filan içiyorum.ayaklarını sıcak tut.

Galiba öyle, adet oluruz sancır yumurtlama dönemi sancır gaz birikir sancır ne olacak halimiz belli değil:KK43:(

Ilk yaptiğimin gecesi panik atak tarzi birsey yasadım acayip acayip hisler duygular :deli: rüyalarim bir cesit zaten ünlüleri görüp duruyorum :KK70:
4.egzersizi cok zor yapiyorum artiķ 15 te...digerleri su gibi akıyor ...

Ünlü mü olcan yoksaaa:))
Yeni başladınya ondandır alışırsın bikaç güne.bileklerin zorlanıyorsa ellerini yumruk yapıp dene birde

Ayy kızlaaar simitlerim yok oluyor.eskiden belin altında bi çıkıntı vardı bazen ellerimi oraya koyuyordum. arabalardaki kolluk misali:KK70:kolluğum eriyor aman ne üzüldüüüm:cry: nereye koycam şimdi ellerimii:confused::KK70:

Ünlü mü olcan yoksaaa:))
Yeni başladınya ondandır alışırsın bikaç güne.bileklerin zorlanıyorsa ellerini yumruk yapıp dene birde

Ayy kızlaaar simitlerim yok oluyor.eskiden belin altında bi çıkıntı vardı bazen ellerimi oraya koyuyordum. arabalardaki kolluk misali:KK70:kolluğum eriyor aman ne üzüldüüüm:cry: nereye koycam şimdi ellerimii:confused::KK70:
He bülbül şakire olacam:KK53:
Zaten 4 ü karısik yapıyorum bi normal birde yumruk şeklinde ortaya karışık
Kolluksuz mu koydular seni lulululu:KK76: cok sevindim:süslü:

Bu arada kızlar kendimi olctum dun
Kalca olmus 93:KK73:
Bel 67:KK34: bura niye genisledi uyuz oldum...kilo alma surecindeyim diye moralimi bozmuyorum ama callan yapmak sart oldu bel icin:KK72:
Göğus aynı 88....şura da 90 olsun :KK33:

Olculerini kimse niye yazmiyor:confused:
BEL 67 Mİ :rolleyes::rolleyes:
sen kaç olsun istiyorsun . benim belimde incelmiş . kilom aynı ama .
7. tekrarın 2. gün 3. hareketi yaparken kalp atışım hızlandı vee gözümün önüne kalbim geldi tüm detayları kanlı hareketi ile sende hiç öyle bir şey oldu mu ?

BEL 67 Mİ :rolleyes::rolleyes:
sen kaç olsun istiyorsun . benim belimde incelmiş . kilom aynı ama .
7. tekrarın 2. gün 3. hareketi yaparken kalp atışım hızlandı vee gözümün önüne kalbim geldi tüm detayları kanlı hareketi ile sende hiç öyle bir şey oldu mu ?
Ay yok...cok ilginc bir deneyim yaşamışsın
Bence auran güçleniyor...
Benim boğaz kaslarim ağriyordu gecenlerde ön yan taraflar var ya orası
Belim 60-63
arası olsa yohhh demem:KK53:
Sen dermisin :KK48:

Ay yok...cok ilginc bir deneyim yaşamışsın
Bence auran güçleniyor...
Benim boğaz kaslarim ağriyordu gecenlerde ön yan taraflar var ya orası
Belim 60-63
arası olsa yohhh demem:KK53:
Sen dermisin :KK48:
hmmmm baş ağrın iki kaş arasında oldu mu peki hiç .
valla demem 90 60 90 her zaman hayalim ama baldırım 57 cm senin kaç cm . nasıl inceltecemi az çok biliyorum ama çok tembelleştim spor konusunda

hmmmm baş ağrın iki kaş arasında oldu mu peki hiç .
valla demem 90 60 90 her zaman hayalim ama baldırım 57 cm senin kaç cm . nasıl inceltecemi az çok biliyorum ama çok tembelleştim spor konusunda
Baldır alt taraf mı oluyordu? Eger orasi ise 30 cm :)
Benim birde el ve ayak bileklerim de acayip incedir...60 kg iken bile orası pek kalinlasmadi
Bas agrisini her taraftan yasadim her türlü
O Tibetin şanından :KK66:

X