● Tibet Kızları ●

Huhuuu...banim erken açılmış hayret :)
Ben gucciyle girgir yaptigimiz topikten ban almadim...ama gucci kaşınmış gitti geri oraya:KK48:
Goruyorum ki aramiza yeni baslayanlar var...kim hangi tarihte basladiysa yazarsa listeye alırım....
hoş geldin :KK70:
neyden aldın ki görünürde birşey yoktu başka :KK70:
mapus nasıldı güvercinli anahtarlıklarımız nerede :KK70:

Bu arada kızlar kendimi olctum dun
Kalca olmus 93:KK73:
Bel 67:KK34: bura niye genisledi uyuz oldum...kilo alma surecindeyim diye moralimi bozmuyorum ama callan yapmak sart oldu bel icin:KK72:
Göğus aynı 88....şura da 90 olsun :KK33:

Olculerini kimse niye yazmiyor:confused:

Merhaba kızlar
Sıze bisey soracam. Ben Tibet yapalı 6ay oldu son iki aydır regl olduktan 1 hafta sonra sağ kasıgımda siddetli bi sancı başlıyor gecen ay Dr a gittim sırf bu sebepten gaz birikmiş ıvır zıvır dedi pek de araştırmadı :KK43: bu yüzden reglden tam bi hafta sonra yine aynı sancı. Aklıma acaba yumurtlama dönemine giriyorum da onun sancısı mı diye dusundum yahu ben bu Tibet i yaptım yapalı şeffaf bi insan oldum vücudum her şeye tepki veriyor ben burdayım diye.
Yumurtlama zamanı reglden ne kadar sonra oluyor bilen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi?

Bel 67:KK34: bura niye genisledi uyuz oldum...kilo alma surecindeyim diye moralimi bozmuyorum ama callan yapmak sart oldu bel icin:KK72:

Hoşgeldiiiin az uslu dur yahuuu ikide bir bırakıp gidiyorsun:KK70:yersen o kadar tabii kalınlaşır belin:KK20:callan süper şekillendiriyor ya .çok ödem oluyor bende ölçülerde pek fark yok gibi ama değişim dönüşüm var:KK73:1 ay düzenli yapsam istediğim fiziğe kavuşurum:deli:
Sen kalça büyüdü diye seviniyosun bende küçülüyor diye :KK45:

Merhaba kızlar
Sıze bisey soracam. Ben Tibet yapalı 6ay oldu son iki aydır regl olduktan 1 hafta sonra sağ kasıgımda siddetli bi sancı başlıyor gecen ay Dr a gittim sırf bu sebepten gaz birikmiş ıvır zıvır dedi pek de araştırmadı :KK43: bu yüzden reglden tam bi hafta sonra yine aynı sancı. Aklıma acaba yumurtlama dönemine giriyorum da onun sancısı mı diye dusundum yahu ben bu Tibet i yaptım yapalı şeffaf bi insan oldum vücudum her şeye tepki veriyor ben burdayım diye.
Yumurtlama zamanı reglden ne kadar sonra oluyor bilen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi?
Regl basladigi gunden sayiliyor 2 hafta sonraya denk geliyor yumurtlama....gaz olabilir bence de tibet cok gaz yapiyor bende cektim bundan...ve dedigin gibi avayip duyarlasiyoruz...sen 7 tekrarfasin dimi su an?

Merhaba kızlar

Adet zamanına göre değişir canım ama düzenli ayda 1 adet görüyorsan tam dediğin tarihlerde yumurtlama olur.ben her ay değil bazen yumurtlama zamanı 3 gün sancıdan sürünüyorum.buda yeni moda oldu:)eskiden bilmezdim.ama doktor doğru demiş aslında bu gaz sancısı.ne alaka bilmiyorum ama yumurtlama ve adet zamanlarında ağrıya sebep olan aslında gaz sancısı.spazm çözücü ilaç alıyorum yada rezene filan içiyorum.ayaklarını sıcak tut.

kovamhatunum dün tartıldım 47 kiloya düşmüşüm yine benim derdim kilo alamamak sporu boşladım kaslar eridi haliyle ayın 15 inde düzenli olarak tekrar başlıycam inşallah benim sorunum da bu yıllarca kilo almak için çabaladım olmuyor olmayacak da annem den biliyorum ırsi bir durum o yüzden ben hiç ölçü yazmayayım bu konunun tersi önerilere açığım ama :))))))))

X