- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.941
Bugün hic tibet yapasım yok,tatil yapayim diyorum...yarına enerji toplayayim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pastayı okuyunca canım pasta çekti tavuklu araba da iyiymişnasıl gidiyorsanız arkadaşlar :)toplantıdan toplantıya koşup arada salatalık yiyorum sürekli adım hıyarlı anneye çıktı ofiste :)çok yoğun bir hafta bu arada abidik gubidik rüyalar görüyorum yine eskiden de film gibi rüyalar görürdüm ama bu seferkiler çok gerçekçi yahu uyanınca baya bir kendime gelemiyorum dolapta pasta arıyorum yemek için sonra haa o rüyaydı ya filan diyorum
Ata verdiğinde arttırmaları nasıl yapıyorsun mesela her cuma artırıyorum salı günü ara verdim arttırmayı cumartesi mi yapacamBugün hic tibet yapasım yok,tatil yapayim diyorum...yarına enerji toplayayim :)
Yok canım gununde arttir birsey olmazPastayı okuyunca canım pasta çekti tavuklu araba da iyiymiş
Ata verdiğinde arttırmaları nasıl yapıyorsun mesela her cuma artırıyorum salı günü ara verdim arttırmayı cumartesi mi yapacam
11 den sonra vücut dinlenmek isterse 1 gün ara vermek gerekir ama dimi. Meselâ bugün sırt ve kaburgalarım ağrıyor dün hızlı yaptım ondan da olabilir üstüm açılmış da olabilir geceYok canım gununde arttir birsey olmaz
Sadece mesela yarin arttiracaksin bugun ara verme ... birde bence baslangicta araya hic gerek yok soyle 11 tekrardan sonra daha elzem o ara vermeler...birde ben her hafta ara vermemeye calısıyorum şahsen
Haydaa gene ne oldu ?
5. Günü tamamladım4. Günü tamamladım
Günaydın canim, günden önce tekrar sayını yazarsan daha kolay takip edersin kendini ileriki günlerde, sonra atıyorum 25.günde kaç tekrar yapıyordum acaba diye hesap yaparken bulabilirsin kendini. Yani 3 tekrardasin ve 5.günün bitti ya 3/ 5, ben 13 tekrarın 5.Günündeyim 13/ 5 gibi. Kolay gelsin hepimize, uzun yıllar 21 de kalmak üzere..5. Günü tamamladım
ban yemişler guccide gider dedim ama o sağlamdaHaydaa gene ne oldu ?
hoş geldin :)Kızlaaaar bana da yer var mı :)
evet dün başladım bugün kitabı almayı istiyorum ancak karar veremedim 1. kitabı mı almalıyım yoksa 2. kitabı mıhoş geldin :)
yer var tabi ki dün başlamıştın değil mi ?
kova hatunu geldiğinde seni listeye ekler . değişimleri bizimle de paylaşırsan sevinirim
2.kitbı al bence eğer internetten alacaksan kitap yurdunda 1 ve 2.cilt 22 tl idievet dün başladım bugün kitabı almayı istiyorum ancak karar veremedim 1. kitabı mı almalıyım yoksa 2. kitabı mı
evet dün başladım bugün kitabı almayı istiyorum ancak karar veremedim 1. kitabı mı almalıyım yoksa 2. kitabı mı[/
Ikinci kitabi almalısın çünkü 1.kitabi da kapsıyor. Daha geliştirilmişi ikinci kitap.
Ben ikisini de okudum ilk kitap bu tibetin 5 ayini nasıl keşfedilmiş onu anlatiyo vr hareketleri anlatiyo tabi ki. Ama ikincisinde yine bunlardan bahsediliyor ve daha ayrıntılı hem de teknik olarak tarif ediliyor .ayrica yorumlar fln daha geniş ikinci kitapta
Hoşgeldin aramıza bu arada :)
Anammmm nolmuş ya dün başka konu da ben bi gaza geldim beni uyarıyordu banlancaksın diye kendisi banlanmış nasıl oldu yahu bu ?
♡işte tibet güzelleri♡
@ha_mim -》15.tekrar■[25.07.2018]
@Kova hatunu -》13.tekrar■[28.07.2018]
@Kulis tiyatro -》13.tekrar■[30.07.2018]
@SchonerDuft -》5.tekrar■[24.08.218]
@Tip-toe -》5.tekrar■[29.08.2018]
@Ozeci -》3.tekrar■[03.09.2018]
Faydaları saymakla bitmeyen Tibetin gençlik pınarı veya diger adıyla tibetin 5 haraketinin guncel topiğidir burası ..
Peki nedir bu?
Bu bir nevi yoga haraketleri çakraları dengelemede usta
Iyi etkilerden ziyade ilk başta negatif etkilerle de karşılaşabilirsiniz...zira içte ne varsa yüzeye getirir,gerek duygusal gerek bedensel...ama hepsi bir süreç ve geçici. Çünkü arınmak ve dengelenmek için bunlar olağan etkilerdir.
Kitaptan detaylı anlatım icin sayfa 148 e gelin
•öncelikle kesinlikle tok karna yapilmayacak ve ozellikle su icilmeyecek (BULANTI ve KuSma yapabilir)
•Her hareketi 3 tekrarla baslaniyor
•Her hafta 2 şer artırılıyor 21 e kadar
• burundan nefes alinip verilecek
•Haftada sadece 1 gun ara verebiliyoruz(zorunlu olmadikca tavsiye etmem) eğer ki 1 gunden fazla ara verildiyse kac tekrarda olursaniz olun yeni bastan 3 tekrarla basliyorsunuz...
•Ayni saatlerde yapmaya elinizden geldigince ozen gosterin
• Egzersizleri Çıplak ayakla yapın
•Egzersiz sonrası bir kac dakikka sağ ve sol olmak üzere cenin pozisiyonunda dinlenin..bu hem size hemde enerjinizin dengelenmesinde yardimcı olacaktır
•imkan varsa egzersiz sırasinda cam acik olsun ve egzersiz sonrasi duş alin (zorunlu degil)
◇Tekrarları arttırınca
◇ Etkileri yaşamaya başlayınca
◇Egzersizi bırakınca haberdar edin :)
◇2 haftanin sonunda sizden bir ses cikmazsa listeden siliyorum :)
Hosbuldum:)Purewow hoşgeldin