TİBBİ SEKRETERİM İŞ ARIYORUM

Hangi ev hanımına sorsam tıbbi sekreterlik okuyor evet Puanı düşük ve açıköğretim diye muhtemelen. Ama evden ne okuyabilirim bölümü bu. Kaç tane tıbbi sekreterin bu bölümden diploması var ki. Keşke bu diplomaya sahip olmayanlara o iş yasaklansa. Ama bilgisayar bilen oluyor yahu. Diploma aranmayan bir meslek kolu. Daha ne diyim.

Şuan yok evet ama benim zamanımda vardı. Ayrıca okul konusunda değil Türkiye'de iş bulma sorunu için bilir kişiyim.

Reactions: JES
Bakın isteyince düşündüğünüzü normal bir üslupla dile getirebiliyorsunuz, şu mesajınızla ilki arasındaki farkı görebiliyor olmalısınız değil mi?

en başta dalga geçtiniz,lütfen artık daha fazla diretmeyin :)

polemiğe kaymasın diyaloğumuz,iyi forumlar :)

Okuduğunuza da inanmıyorum ki
Okumadım ki zaten. Daha önce yazdım, teknik elemanım, hiç iş aramadım. Benim deneyimli olduğum nokta okul değil zaten iş bulabilmek. Bir akrabam sosyal bilgiler öğretmeni, devlet o bölümü çat diye kapattı ve işsiz kaldı. O kişi okumuş biri mi? Evet sonuna kadar. Ama sosyal bilgiler öğretmeni olarak iş bulabilir mi? Asla.
Talebinin yüz bin milyon kat fazlası arzı olan bir bölümle ilgili iş aramak komik geldi evet... Düşük puanlı, kontenjan sınırı olmayan bir bölümden medet ummasını da ayrıca ilginç buldum.

Ben gülemiyorum vallahi. 40 yaşında kadın gelip burda 5 yaşındaki çocuk gibi yanlışında diretip duruyor.
Dese ki tıbbi sekreter olarak zorlanabilirsiniz ama normal sekreterliği deneyin yine anlayacağım. Zira normal sekreterlikte sirkülasyon çok fazla gayet de bulabilir iş. Grafikerliğe takmış sanki bilmesem o alanda çok iş bolluğu var, harika bir meslek sanacağım.

Ben yüksek lisansımı tamamladım bile. Seneye de nasip olursa yurt dışına taşınıyorum. Gençlik güzel şey hakikaten. Size iyi yalan yanlış bilgilerle takılmacalar.
Aferin? Yurtdışına çıkıyorsan 2 yıllıkta olur sana. Ülkemiz şartlarını söylüyorum ben. Sanki diplomalı mezunlar ordumuz yokmuş gibi

Ablacım devlet sosyal bilgiler öğretmenliği bölümünü ne zaman kapattı ? Ne diyorsunuz allah aşkına ?

Sosyal bilgiler öğretmenliği bölümü kapanmadı az araştırın da öyle yazın offff ya offf.

Yahu bilmiyorsunuz bari susun ya susun.

Gerçekten ben bu kadar bilgisiz olup sesi çok çıkan birini ilk defa görüyorum.

Ben pes ettim size iyi takılmacalar

Tekrar söylüyorum grafikerim ama matbaa grafikeriyim. Olayım tasarım yapmaktan öte matbaa bilgim. Bu yüzden hiç iş aramadım. Şuan da evden çalışıyorum, 10 gibi kalkıp 4 e doğru işimi bitiriyorum. Arada ek işler alarak ek gelir elde edebiliyorum. Bunu o iki program bilen diye nitelediğiniz grafikerlerle karıştırmayın. Teknik biriyim ben.

Ya bu kadın bence sussun birşey demesin bile ya.

Ağzından çıkan her bilgi yanlış.

Bölüm kapanmadı zaten okullardan ders kalktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…