- 24 Haziran 2011
- 23.265
- 48.183
-
- Konu Sahibi YENIGELIN3516
Hangi ev hanımına sorsam tıbbi sekreterlik okuyor evethanımefendi yazmayayım yazmayayım dedim ama gerçekten ayıp ediyorsunuz... yani konuşuyor olsak deriz ki yanlış duymuşuz,ama gözlerimizle görüyoruz işte,yazılanlar ortada...
amacınız gerçekleri dile getirmek veya yol göstermek değildi,konu sahibiyle dalga geçmekti.. lütfen ama artık,her şey ortada çünkü..
şu mesajınızda ne gibi bir iyi niyet olabilir ki,ben şahsen göremiyorum...
deseniz ki tamam kusura bakmayın düşüncemi yanlış şekilde dile getirdim,aslında böyle böyle demek istedim,eyvallah,ama siz amacı ayan beyan ortada olan yorumunuzdan sanki biz bambaşka bir anlam çıkarıp sizi yanlış anlamışız gibi davranıyorsunuz... yapmayın...
Şuan yok evet ama benim zamanımda vardı. Ayrıca okul konusunda değil Türkiye'de iş bulma sorunu için bilir kişiyim.2 yıllık psikoloji mi ? Ayy beni biri bıçaklasın. Bu nasıl bir eğitimsizlik bu nasıl eleştiri yaptığı şeyden bihaberliktir.
Lütfen şu saniyeden sonra 2 gr bilginizle herhangi bir meslek üzerine yorum yapmayın.
Siz kimsiniz ya ? Bilirkişi mi ?
Ya ne diyor bu allah aşkına delireceğim ya.Benim söylediğim iki yıllık psikoloji mezunların psikologlar değil. Önlisans psikoloji mezunları tam olarak ne iş yapıyor mesela?
Ayrıca bunlara "ülkemizde meslek değil" diyorum, bunları yok saymıyorum.
Benim zaman derken dinozorlar zamanı mı ? Ya bi yürü gidin işinize ya. Okuduğunuzu söylediğiniz bölüme bile hakim olduğunuza kimse inandıramaz beni.Şuan yok evet ama benim zamanımda vardı. Ayrıca okul konusunda değil Türkiye'de iş bulma sorunu için bilir kişiyim.
Gülün geçin ya hayatı kendi dar penceresinden ibaret sayıyorYa ne diyor bu allah aşkına delireceğim ya.
Hımm hangi bölümü okumuşumBenim zaman derken dinozorlar zamanı mı ? Ya bi yürü gidin işinize ya. Okuduğunuzu söylediğiniz bölüme bile hakim olduğunuza kimse inandıramaz beni.
Ahhh ah siz gençlerGülün geçin ya hayatı kendi dar penceresinden ibaret sayıyor
Okuduğunuza da inanmıyorum kiHımm hangi bölümü okumuşum
Bakın isteyince düşündüğünüzü normal bir üslupla dile getirebiliyorsunuz, şu mesajınızla ilki arasındaki farkı görebiliyor olmalısınız değil mi?Hangi ev hanımına sorsam tıbbi sekreterlik okuyor evetPuanı düşük ve açıköğretim diye muhtemelen. Ama evden ne okuyabilirim bölümü bu. Kaç tane tıbbi sekreterin bu bölümden diploması var ki. Keşke bu diplomaya sahip olmayanlara o iş yasaklansa. Ama bilgisayar bilen oluyor yahu. Diploma aranmayan bir meslek kolu. Daha ne diyim.
Ben gülemiyorum vallahi. 40 yaşında kadın gelip burda 5 yaşındaki çocuk gibi yanlışında diretip duruyor.Gülün geçin ya hayatı kendi dar penceresinden ibaret sayıyor
Ben yüksek lisansımı tamamladım bile. Seneye de nasip olursa yurt dışına taşınıyorum. Gençlik güzel şey hakikaten. Size iyi yalan yanlış bilgilerle takılmacalar.Ahhh ah siz gençler
Okumadım ki zaten. Daha önce yazdım, teknik elemanım, hiç iş aramadım. Benim deneyimli olduğum nokta okul değil zaten iş bulabilmek. Bir akrabam sosyal bilgiler öğretmeni, devlet o bölümü çat diye kapattı ve işsiz kaldı. O kişi okumuş biri mi? Evet sonuna kadar. Ama sosyal bilgiler öğretmeni olarak iş bulabilir mi? Asla.Okuduğunuza da inanmıyorum ki
Talebinin yüz bin milyon kat fazlası arzı olan bir bölümle ilgili iş aramak komik geldi evet... Düşük puanlı, kontenjan sınırı olmayan bir bölümden medet ummasını da ayrıca ilginç buldum.Bakın isteyince düşündüğünüzü normal bir üslupla dile getirebiliyorsunuz, şu mesajınızla ilki arasındaki farkı görebiliyor olmalısınız değil mi?
en başta dalga geçtiniz,lütfen artık daha fazla diretmeyin :)
polemiğe kaymasın diyaloğumuz,iyi forumlar :)
Dese ki tıbbi sekreter olarak zorlanabilirsiniz ama normal sekreterliği deneyin yine anlayacağım. Zira normal sekreterlikte sirkülasyon çok fazla gayet de bulabilir iş. Grafikerliğe takmış sanki bilmesem o alanda çok iş bolluğu var, harika bir meslek sanacağım.Ben gülemiyorum vallahi. 40 yaşında kadın gelip burda 5 yaşındaki çocuk gibi yanlışında diretip duruyor.
Aferin? Yurtdışına çıkıyorsan 2 yıllıkta olur sana. Ülkemiz şartlarını söylüyorum ben. Sanki diplomalı mezunlar ordumuz yokmuş gibiBen yüksek lisansımı tamamladım bile. Seneye de nasip olursa yurt dışına taşınıyorum. Gençlik güzel şey hakikaten. Size iyi yalan yanlış bilgilerle takılmacalar.
Okumadım ki zaten. Daha önce yazdım, teknik elemanım, hiç iş aramadım. Benim deneyimli olduğum nokta okul değil zaten iş bulabilmek. Bir akrabam sosyal bilgiler öğretmeni, devlet o bölümü çat diye kapattı ve işsiz kaldı. O kişi okumuş biri mi? Evet sonuna kadar. Ama sosyal bilgiler öğretmeni olarak iş bulabilir mi? Asla.
Talebinin yüz bin milyon kat fazlası arzı olan bir bölümle ilgili iş aramak komik geldi evet... Düşük puanlı, kontenjan sınırı olmayan bir bölümden medet ummasını da ayrıca ilginç buldum.
Tekrar söylüyorum grafikerim ama matbaa grafikeriyim. Olayım tasarım yapmaktan öte matbaa bilgim. Bu yüzden hiç iş aramadım. Şuan da evden çalışıyorum, 10 gibi kalkıp 4 e doğru işimi bitiriyorum. Arada ek işler alarak ek gelir elde edebiliyorum. Bunu o iki program bilen diye nitelediğiniz grafikerlerle karıştırmayın. Teknik biriyim ben.Dese ki tıbbi sekreter olarak zorlanabilirsiniz ama normal sekreterliği deneyin yine anlayacağım. Zira normal sekreterlikte sirkülasyon çok fazla gayet de bulabilir iş. Grafikerliğe takmış sanki bilmesem o alanda çok iş bolluğu var, harika bir meslek sanacağım.
Ya bu kadın bence sussun birşey demesin bile ya.Dese ki tıbbi sekreter olarak zorlanabilirsiniz ama normal sekreterliği deneyin yine anlayacağım. Zira normal sekreterlikte sirkülasyon çok fazla gayet de bulabilir iş. Grafikerliğe takmış sanki bilmesem o alanda çok iş bolluğu var, harika bir meslek sanacağım.
Bölüm kapanmadı zaten okullardan ders kalktı.Ablacım devlet sosyal bilgiler öğretmenliği bölümünü ne zaman kapattı ? Ne diyorsunuz allah aşkına ?
Sosyal bilgiler öğretmenliği bölümü kapanmadı az araştırın da öyle yazın offff ya offf.
Yahu bilmiyorsunuz bari susun ya susun.
Gerçekten ben bu kadar bilgisiz olup sesi çok çıkan birini ilk defa görüyorum.
Ben pes ettim size iyi takılmacalar
2 yıllık ne anlamadım ki.Aferin? Yurtdışına çıkıyorsan 2 yıllıkta olur sana. Ülkemiz şartlarını söylüyorum ben. Sanki diplomalı mezunlar ordumuz yokmuş gibi
Allahım al beni yanına ne olur al. Sosyal bilgiler dersi hangi okuldan kalkmış. Vallahi siz adamı delirtirsiniz.Bölüm kapanmadı zaten okullardan ders kalktı.