TİBBİ SEKRETERİM İŞ ARIYORUM

Dünyadan habersiniz. 2 yıllık psikoloji hangi üniversitede var.4 yıllık bile her üniversitede yokken. Tamam hepimiz grafiker olalım belki iş buluruz.

Tamam arkadaşlar açıköğretim önlisans okumaya devam edin, sonuçta meslek meslektir değil mi. Hele tıbbi sekreterliğin geleceği çok parlak. Her üç kişiden ikisinin bunu okumasının bir sebebi vardır değil mi aahhsdf... Konu sahibi nasıl iş bulamıyor anlamıyorum hatta. Herkesin okuduğu bölümle ilgili anında iş bulabildiği ülkemizde nasıl olur vay canına. Geçenlerde halkla ilişkiler bölümüne baktım. Nasıl yüksek puanlar, tıbba gidilir buna girilmez o kadar zor hhaahhahsssdfkjk.

Bunu yazsaydım taşlanmayacaktım olaya bak ahahah.

Arkadaşlar lütfen ordinaryus prof. a cevap vermeyin. Çünkü beyhude bir çaba. Anlamıyor ! Herkese iyi geceler

Benim zamanımda vardı. Diyelim yok, devletin gerekli mesleki yetkinliğe ulaşamıyorlar diye psikoloji açıköğretim programını kapatmasına yorumun nedir?
Siz çoook eskilerden kalmışsınız.insanlar okusunda nasıl okursa okusun. İster açıktan ister yüzyüze. Emin olun açıktan okumakta hiç kolay değil. En kötü eğitim, eğitimsizlikten iyidir. Bunu pandemide gördük

Ülkenin şartları bu ise insanlar iş aramasın o zaman. Zaten herkes boşuna okuyor çocuklarınızı torunlarınızı okutmayın .

Arkadaşlar lütfen ordinaryus prof. a cevap vermeyin. Çünkü beyhude bir çaba. Anlamıyor ! Herkese iyi geceler
Hımm herkes senden haber bekliyordu demek cevap vermek için
Ben yaşam boyu eğitimi savunan biriyim. Yani insan gerek okul olur gerek kurs olur hiç bir zaman kendini geliştirmeyi bırakmamalı.

Benim değindiğim nokta eğitim almakla iş bulmak doğru orantılı değil.

Ülkenin şartları bu ise insanlar iş aramasın o zaman. Zaten herkes boşuna okuyor çocuklarınızı torunlarınızı okutmayın .
Yoo diyorum ki örneğin bir elektrikçi tesisatçı terzi gelinlikçi pastacı aşçı işsiz kalmaz. Hep masabaşı işlerden medet umulmasın. Zira teknik meslekler asla işsiz kalmıyor

Yoo diyorum ki örneğin bir elektrikçi tesisatçı terzi gelinlikçi pastacı aşçı işsiz kalmaz. Hep masabaşı işlerden medet umulmasın. Zira teknik meslekler asla işsiz kalmıyor
Hepimizin bu meslek çalışanlara ihtiyacı var,tıpkı okunması gereken diğer meslek çalışanları gibi. Iş bulmak nasip işidir.

Hanımlar meslekleri küçümsemeyin, polemiğe girmeyin.
Yani iş arama topiğinde tartışmak biraz komik olmadı sizce

Bakın Hanımefendi, en başa dönelim. Tane tane izah edeyim size, ki konuyu nasıl bu hâle soktuğunuzu iyi anlayın. Konu sahibi belli bir yaşa gelmiş, evli ve iş arayan bir kadın. Zor durumda ki buraya kadar yazmış. Okuduğu bölüm tıbbi sekreterlik ve siz bir anda ehuehuehu bu bölümü tüm ev kadınları okuyor diye giriş yapıp, hiç alakası olmayacak bölüm örneklemeleri yapıp, şimdi, şu an da “teknik” bölümleri okumasını göööya tavsiye ediyosunuz. Yahu kadın acilen işe ihtiyacı olduğunu yazıyor siz yine o teknik senin bu teknik benim vaaz veriyosunuz. Deseniz ki bu bölümün mezunu çok, okumayanı da bu işte çalışıyor, zor iş bulmanız, başka iş ya da benzer iş arasanız... sorun yok. Ama siz dalga geçerek, işin ehli edasıyla, siz rehber öğretmen biz tercih dolduracak kafası karışık öğrencilermişiz gibi burdan köye yol olacak öğütler veriyosunuz. Yapmayın ya.

Grafik de grafik. Teknik de teknik. Yeter içimiz şişti.

Kısaca özetlemişsiniz.
Konu ne meslekler , ne atama ne de başka birsey... Ben beğenmedime basınca benimle bile dalga geçmeye kalktı aklınca. Herkes tepki gösterince de çevir kazı yanmasın hesabı işte....

Hanımlar meslekleri küçümsemeyin, polemiğe girmeyin.
Yani iş arama topiğinde tartışmak biraz komik olmadı sizce
Hocam mesleği küçümsemiyorum, ülkemizde meslek sayılmıyor diyorum. Bu işleri bu hale getirenlere kızacaklarına bana kızıyorlar

Hocam mesleği küçümsemiyorum, ülkemizde meslek sayılmıyor diyorum. Bu işleri bu hale getirenlere kızacaklarına bana kızıyorlar
Saydığınız bölümlerin hepsi ülkemizde meslek denilince grafikerlikten önce akla gelir. Zaten herkes açıklamış konu bu değil. Sekreterler de iş bulabiliyor gayet her türlü yanlışsınız yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…