Saç Uzatma Yöntemleri Thoms Taw Saç Bakım Seti Ayda 7 cm Diyor !!!

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
Dünyanın en ünlü ve en iyi saç uzmanı Thomas Taw yaptığı araştırmalar sonucunda şu sonuca varmıştır; Saç oluşumu ve uzaması için 3 işlem gerekmektedir.

1-Saç dökülmesini durdurma
2-Saçı besleme
3-Saçı uzatma

Bu 3 görevi kusursuzca yerine getiren Thomas Taw markalı Şampuan, Saç Kremi ve Tonik ile saç dökülmeniz durur, beslenir ve uzar…

Ortalama bir kadın saç teli, günde yaklaşık olarak 0.04 cm, ayda 1,4 cm uzar. Thomas Taw yaptığı çalışmalar sonucunda bu oranı hızlandıracak deneylerde bulundu. Nasıl ki insanoğlu yaşamak ve gelişmek için beslenmek zorunda, aynı şekilde saçı da beslemek gerekiyor. Bu yüzden bulduğu bu muhteşem 3'lü karışım sayesinde saç 5 katına kadar daha hızlı uzayabiliyor.

Tamamen bitkisel ürünlerden hazırlanan bu muhteşem 3'lü karışımın yapılan test ve deneyler sonucunda saçı kökten besleyerek saç dökülmesini durdurduğu ve yeni saç oluşumu sağlayarak saçı olağan dışı hızda uzattığı kanıtlanmıştır. Thomas Taw ile saçlarınız ortalama günde 0.25 cm, ayda 7 cm, yılda 84 cm uzar.

Kızlar benim öyle dökülme sorunum falan yok ben Mart ayında saçlarımı baya bi kısalttım küt kestrdim açlarım şuan omuzlarıma anca değiyor. Uzun saçlarımı çok özledim.Pişman değilim ama uzun saç için yıllarca uğraştım,uğraştım hamile kalınca uğraşamadım saçlarımla kestirdim. Bu ürünü kullanan var mı çok cazip bir etki bu eğer doğruysa düşünsenizee daha yeni galiba ama alıp deneyen de varsa diye bir konu başlatayım dedim.

Biraz önce facebook reklamlarında gördüm bende dogrumudur bilmem araştırmak lazım,daha öncede elidor ile çalışmış dünyaca ünlü biri

Biraz önce facebook reklamlarında gördüm bende dogrumudur bilmem araştırmak lazım,daha öncede elidor ile çalışmış dünyaca ünlü biri

Aynen bende facebook reklamlarında gördüm konu açılmış mı diye baktım konu yoktu. Elidorun şampuanı sandım önce ama Thomas Taw kendi adına bi ürün üretmiş. Gerçek kullanıcı yorumu buluabilirsem daha iyi fikir sahibi olucam umarım bir umut vardır.

Aynen bende facebook reklamlarında gördüm konu açılmış mı diye baktım konu yoktu. Elidorun şampuanı sandım önce ama Thomas Taw kendi adına bi ürün üretmiş. Gerçek kullanıcı yorumu buluabilirsem daha iyi fikir sahibi olucam umarım bir umut vardır.

sitesinde yorum var ama ne kadar doğru inanmak zor,juan juan faciası gıbi de olabilir :((

sitesinde yorum var ama ne kadar doğru inanmak zor,juan juan faciası gıbi de olabilir :((

Valla facebook sayfasına girip olumlu yorum yapanlara mesaj atıyorum. Gerçekten doğrumu uzadıysa kaç cm uzama sağldı gibi bakalım cevap veren olur inş. Juan juanında KK'daki sayfaını okudum gerçekten fayda gördüm diyen de var. Nekadar doğru bilemiyosun. Benim dökülme sıkıntım yok saçlarımı kestirdim pişmanlıktan kullnabileceğim bir şampuan arıyorum. Yağ le otla çöple uğraşacak pek enerjimde yok zamanında çok uğraştığım için bi süre izlemedeyim ürünü araştırıcam.

Valla facebook sayfasına girip olumlu yorum yapanlara mesaj atıyorum. Gerçekten doğrumu uzadıysa kaç cm uzama sağldı gibi bakalım cevap veren olur inş. Juan juanında KK'daki sayfaını okudum gerçekten fayda gördüm diyen de var. Nekadar doğru bilemiyosun. Benim dökülme sıkıntım yok saçlarımı kestirdim pişmanlıktan kullnabileceğim bir şampuan arıyorum. Yağ le otla çöple uğraşacak pek enerjimde yok zamanında çok uğraştığım için bi süre izlemedeyim ürünü araştırıcam.

inşallah doğrudur ya :3: milyon tane yağla otla çöple uğraşıyorum uzasın diye:1: en azından alırım rapunzel gibi oluruum

kızlar ben de bununla ilgili bir konu açtım. Az önce 2 set sipariş ettim. Verilen vaatleri tam anlamıyla karşılamasa bile içeriği organik muhakkak faydası olur diye düşünüyorum. içeriğinde argan yağı, hindistan cevisi yağı, defne yağı, sarımsak özü, zeytin yağı, bamiks ampul varmış. Ayrıca Thoms Taw dünyaca ünlü bir saç bakım uzmanı adını kötüye kullanmak istemez diye düşünüyorum, kariyerini mafetmemiştir umarım. Deneyip görücez ama ürünler ne zaman gelir bilemiyorum:S

inşallah doğrudur ya :3: milyon tane yağla otla çöple uğraşıyorum uzasın diye:1: en azından alırım rapunzel gibi oluruum
Bende aynen alırım 2 set kullanırım 2 set 3 ay yeter bana 3 ayda eğer dediği doğruysa 21 cm saç demek :52: çılgın proje asıl bu derim işte ozaman :49:

kızlar ben de bununla ilgili bir konu açtım. Az önce 2 set sipariş ettim. Verilen vaatleri tam anlamıyla karşılamasa bile içeriği organik muhakkak faydası olur diye düşünüyorum. içeriğinde argan yağı, hindistan cevisi yağı, defne yağı, sarımsak özü, zeytin yağı, bamiks ampul varmış. Ayrıca Thoms Taw dünyaca ünlü bir saç bakım uzmanı adını kötüye kullanmak istemez diye düşünüyorum, kariyerini mafetmemiştir umarım. Deneyip görücez ama ürünler ne zaman gelir bilemiyorum:S

Kullanıp deneyimlerini bizimle paylaşırsan sana duacı oluruz valla birde fotograf çeksen ilk kullanımı birde 1 y sonraki foton olsa yeter bize lütfeeen :17: bi kaç tane gerçek kullana birilerini bulsam konuşabilsem bende alıcam da tırsıyorum boşa para verecek durumda da değilim gerçi Elidor gibi Türkiyede ünlü bi markayla adını duyurup saçma bi ürünle adını mahfetmez dediğiniz gibi inş. :)

Kızlar ben de sipariş verdim bir umut, inşallah faydası olur 7 cm değil de 3.5 olsa da olur normal şartlarda benim için ayda 3,5 cm de hayal çünkü :ssz:

Sipariş verdiğimden beri aklıma takıldı araştırıp duruyorum dünden beri yorum yaptıktan sonra da uyku tutmadı yine içimden bir ses nedense kandırılıyorsun kızım dedi durdu :5: Sonra Thomas Taw'ın twitterdaki açıklamasını buldum

Thomas Taw
&#8207;@THOMASJTAW
JUST TO LET EVERYBODY KNOW THERE IS A WEBSITE IN TURKEY THAT IS SELLING FAKE BRANDED PRODUCTS WITH MY NAME ON! Do not buy these!

diyor kendisi dilim döndüğünce çevireyim:
Sadece herkesin bilmesi için; Türkiye'de bir web sitesi benim adımla sahte markalı ürünler satıyor. Bunları satın almayın!

Umut taciri hepsi çok kızgınım gerçekten çoook :20: Sitedeki olumlu yorum yapanların hepsinin profillerini tek tek inceledim hepsi fake, hatta işi paranoya boyutuna getirdim Thomas Taw'ın bile günahını aldım karalama mı yapıyo aceba başka markalar diye ama yok anacım adam kendisi, neyse ki siparişim henüz gelmedi gelse de almıcam hiçbir yasal hakları da yok hatta tüketici bilgi sisteminden de şikayet edicem. Bilginize canlarım

Sipariş verdiğimden beri aklıma takıldı araştırıp duruyorum dünden beri yorum yaptıktan sonra da uyku tutmadı yine içimden bir ses nedense kandırılıyorsun kızım dedi durdu :5: Sonra Thomas Taw'ın twitterdaki açıklamasını buldum

Thomas Taw
&#8207;@THOMASJTAW
JUST TO LET EVERYBODY KNOW THERE IS A WEBSITE IN TURKEY THAT IS SELLING FAKE BRANDED PRODUCTS WITH MY NAME ON! Do not buy these!

Sadece herkesin bilmesi için; Türkiye'de bir web sitesi benim adımla sahte markalı ürünler satıyor. Bunları satın almayın!

Umut taciri hepsi çok kızgınım gerçekten çoook :20: Sitedeki olumlu yorum yapanların hepsinin profillerini tek tek inceledim hepsi fake, hatta işi paranoya boyutuna getirdim Thomas Taw'ın bile günahını aldım karalama mı yapıyo aceba başka markalar diye ama yok anacım adam kendisi, neyse ki siparişim henüz gelmedi gelse de almıcam hiçbir yasal hakları da yok hatta tüketici bilgi sisteminden de şikayet edicem. Bilginize canlarım

Bu hem iyi hem kötü haber neyse ucuz atlattık diyelim ozaman kızlarr kapıda ödemeyle aldıysanız geri iadeniz kolay olur almayın geri gönderin gitsin. Bende şöyle düşündüm zaten bu adam Türkiyede Elidorla ün yapmadı mı böyle bir ürünü Elidor adı altında da cıkarabilirdi neden ayrı bi kampanya yapsın ki zaten reklamlarda da bangır bangır reklamları yapılırdı heralde bilemedim alan arkadaş vardı burda 2 set birden hemde kullandıgında yinede işe yarayıp yaramadıgını yazsın merak ediyorum.

Şimdi başka bi şampuan araştırıyım barii şöyle hızla uzatan ayda 7 şöyle dursun 3-4 cm bile olur böyle bi şampuan bileniniz var mı ?

Thomas Taw
&#8207;@THOMASJTAW

bende az önce facebook da gördüm reklamları ve almayı düşünüyordum söyledin de ne iyi ettin hey Allah razı olsun senden saç uzatalım derken keriz yerine koyuluyoruz,tekrar teşekkürler :)

Bir umutla baktım ben de ama sahteymiş :2: şöyle kalçaya gelen saçlar için 1 ayda uzatma verseler ya eminim öyle bir teknoloji olduğunda herkes servetini verir :1::1::1:

arkadaşlar yaptığınız uyarıları görünce bende belirtilen twitter hesabına baktım çak az sayıda takipçisi ve takip ettiği olan bir adres bu bana biraz şüpheli geldi açıkcası. böyle bir uzmanın takip edeninin daha fazla olması gerektiği kanaatindeyim. firmaya beni aramaları için numara yollamıştım, aradılar. şüphelerimi thomas taw nın böyle bir siteminin olduğunu açıkça belirttim ve firmaya güvenmediğimi, sahte bir firma olduğunu düşündüğümü açıkça belirttim :D doğal olarak onlar da karalama kampanyasının olduğunu tamamen orijinal olduğunu 15 günlük deneme setini önce almamı tavsiye ettiler. eğer memnun kalmazsam iade edilebileceğini paramın geri teslim edilebileceğini ve memnun kaldıktan sonra diğer setlerden birin almamı tavsiye ettiler.hatta bana isterseniz hemen sipariş vermeyin bir hafta daha araştırın içinize sinerse sipariş verin dedi:S unutmadan birde ürünün orijinal olup olmadığını orjinallik.com adresinden kontrol edebilirmişiz. bilemedim yinede,sizinle de paylaşim dedim. :49:

arkadaşlar yaptığınız uyarıları görünce bende belirtilen twitter hesabına baktım çak az sayıda takipçisi ve takip ettiği olan bir adres bu bana biraz şüpheli geldi açıkcası. böyle bir uzmanın takip edeninin daha fazla olması gerektiği kanaatindeyim. firmaya beni aramaları için numara yollamıştım, aradılar. şüphelerimi thomas taw nın böyle bir siteminin olduğunu açıkça belirttim ve firmaya güvenmediğimi, sahte bir firma olduğunu düşündüğümü açıkça belirttim :D doğal olarak onlar da karalama kampanyasının olduğunu tamamen orijinal olduğunu 15 günlük deneme setini önce almamı tavsiye ettiler. eğer memnun kalmazsam iade edilebileceğini paramın geri teslim edilebileceğini ve memnun kaldıktan sonra diğer setlerden birin almamı tavsiye ettiler.hatta bana isterseniz hemen sipariş vermeyin bir hafta daha araştırın içinize sinerse sipariş verin dedi:S unutmadan birde ürünün orijinal olup olmadığını orjinallik.com adresinden kontrol edebilirmişiz. bilemedim yinede,sizinle de paylaşim dedim. :49:

o profil bende baktım evet açıklamayıda gördüm ama takipçi sayısına göre değerlendirmede yapmadım :26: ama olabilir yani sadece takip etmek istedii gerekli kişileri takip eder Türiyeden zaten kaç kişi takip edicek ki ayrıca ürünle ilgili canlı çekilmiş bir video bile yok thomas taw'ın adam böyle bir ürünü Türkiye'ye getirip de tv reklamı yapmaz mı? Birde facebook da yorumlarda fiyatta yardımcı oluruz indirim yaparız gibi şeyler yazmışlar marka bir ismin böyle bir şey yaptıracağını hiç sanmıyorum. Keşke bir tv reklamı veya videou olsaydı inandırıcılıkları kat kat artardı ama yok shoplanmış bi kaç resim okadar

Facebook sayfasına yorum yaptım thomas taw'ın twittedak hesabından yaptıgı açıklamaya bakın innamayın sakın almayın diyor adam böyle bir ürünle alakası yokmuş diye :) Direk siteden engelleyip yorumumuda sildiler. Yani neymiş garantili ve adam gibi gerçeklik payı olsa bunu yapmazlardı. Ucuz atlattık kızlar hepimize geçmiş olsunn...

orijinal.com ve orjinal.com u aradım müşteri temsilcileriyle görüştüm yok öyle bir şey bildiğin kerizlemeye çalışıyorlar demeye getirdiler resmen lafı :) gerçekten arkadaşlar ucuz kurtulduk =)

canım thomas taw hesabının takipçi sayısı benim de dikkatimi çekti ama facebook da yeni yeni sayfalar açmaya devam ediyo adamlar artı olumlu yorum yapan hesapları da tek tek inceledim hepsi sahte hesap artı sitesi de bu sayfalar da son bir ayda açılmış şeyler ama olumlu yorum yapanlar nedense 3 aydır kullandığını söylüyor, sipariş verdim ben de gelirse de almam dedim ama ortada ne gelen var ne giden artı özge isimli ağrı merkezinde çalışan arkadaş ne zaman arasanız ulaşırsınız demişti ama kaç gündür telefonlara cevap vermiyorlar...
Benden uyarması herkesin hür iradesi almak ya da almamak, kimsenin parası çarçur olmasın istedim o yüzden hem kendim hem de siz hemcinslerim için bu kadar araştırdım sonuç olarak vicdanım rahat ve kesinlikle yalan ve dolandırıcılık olduğuna inanıyorum :3:

orijinal.com ve orjinal.com u aradım müşteri temsilcileriyle görüştüm yok öyle bir şey bildiğin kerizlemeye çalışıyorlar demeye getirdiler resmen lafı :) gerçekten arkadaşlar ucuz kurtulduk =)

Aynen biz kurtulduk ama ben vakit buldukça facebookta bu tür sayfalara yorum yapan sahte olmayan hesaplara da kanmayın diye mesaj gönderiyorum duramıyorum :16:

Back