Canım Temel Kavramlar bitti beni de eklersen sevinirim.
canım bende katılabilir miyim konu bitirme tablolarına?
Tabi katılabilirsin hangi bölümü istediğinide söyle ekleyim ilk sayfaya konularındanda bitenleri söyle bittikçe gelip yazarsın sınavla ilgili her türlü paylaşaımı yapabilirsin
canım psikoloji hedefim. matematik temel kavramlarım, sayı basamakları,taban aritmetiği, rasyonel ondalık sayılar, bölme bölünebilmede konu eksiği yok sadece test çözme kısmı kalıyor geriye.. türkçede sözcük anlamı cümle yorumunda eksik hissediyorum kendimi ses bilgisi tamam paragraf tamam. Tarih te ilk uygarlıklara kadar çalıştım halada çalışıyorum dersanede ilk türk devletleri bitti ama. felseye girişimi yaptım, testleride fulledim oda tamam :) doğruda açı üçgende açı konularınıda kavradım. Şimdilik bu kadar. sen neye göre yazıyorsun canım tabloya o konuyu tamamen halledincemi yani testlerini falan hepten çözüp bırakıncamı yazıyosun yoksa konu çalışması yapılmışsamı.
canım psikoloji hedefim. matematik temel kavramlarım, sayı basamakları,taban aritmetiği, rasyonel ondalık sayılar, bölme bölünebilmede konu eksiği yok sadece test çözme kısmı kalıyor geriye.. türkçede sözcük anlamı cümle yorumunda eksik hissediyorum kendimi ses bilgisi tamam paragraf tamam. Tarih te ilk uygarlıklara kadar çalıştım halada çalışıyorum dersanede ilk türk devletleri bitti ama. felseye girişimi yaptım, testleride fulledim oda tamam :) doğruda açı üçgende açı konularınıda kavradım. Şimdilik bu kadar. sen neye göre yazıyorsun canım tabloya o konuyu tamamen halledincemi yani testlerini falan hepten çözüp bırakıncamı yazıyosun yoksa konu çalışması yapılmışsamı.
bebeğim allah kolaylık versin . seni görünce bir yazayım topiğine dedim :)
Canımm teşekkür ederim çok iyi yaptın stresli günler geçiriyorum bu ara
hiç strese girme canım sen yaparsın. düzenli şekilde çalış ve herşey güzel olacak kilolarda gidecek, istediğin bölümde olacak :)
Üçgende Açı-Kenar
Bağıntıları
İkizkenar Üçgen-
Eşkenar Üçgen
Dik Üçgen
Açıortay
Tarihe Giriş-
İlk Çağ Uygarlıkları
Harita Bilgisi
Coğrafi Konum
Dünyanın Şekli ve Hareketleri
Sözcükte Anlam
Cümlede Anlam
Sözcük Türleri
Sıralama-Basit
Eşitsizlikler
Mutlak Değer
Denklem Çözme
bacaksiz arkadaşımızı kutluyorum bu konuları bitirmiş bende hepsini ekledimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?