TheBeyin'in Ygs Topiği

Bu arada biten konular
Basamak Kavramı
Üçgende Açı
Dik Üçgen
İkizkenar-Eşkenar Üçgen
Tarihe Giriş-İlk Çağ Uyg.

canım biten konular
+Sözcük Türleri
+20.yy Islahatları
+Harita Bilgisi

Ekledim kızlar konularınızı :)

Madde ve özellikleri
Canlıların Temel Bileşenleri bitti :)

Bu arada bugün fizik dersim vardı fizik kimya biyoloji özel derslerdi diye demiştim fizik hocam benim için başka bi hocaya bi sayısal öğrencisinden daha fazla soru çözmüş dedii çok sevindim motive edici durumlar olunca çok güzel oluyor :)
Bu hafta rehber hocamın yanına gidip bi plan yapmayı istiyorum kızlar..

canım bende katılabilir miyim konu bitirme tablolarına?

canım bende katılabilir miyim konu bitirme tablolarına?

Tabi katılabilirsin hangi bölümü istediğinide söyle ekleyim ilk sayfaya konularındanda bitenleri söyle bittikçe gelip yazarsın sınavla ilgili her türlü paylaşaımı yapabilirsin

Tabi katılabilirsin hangi bölümü istediğinide söyle ekleyim ilk sayfaya konularındanda bitenleri söyle bittikçe gelip yazarsın sınavla ilgili her türlü paylaşaımı yapabilirsin

canım psikoloji hedefim. matematik temel kavramlarım, sayı basamakları,taban aritmetiği, rasyonel ondalık sayılar, bölme bölünebilmede konu eksiği yok sadece test çözme kısmı kalıyor geriye.. türkçede sözcük anlamı cümle yorumunda eksik hissediyorum kendimi ses bilgisi tamam paragraf tamam. Tarih te ilk uygarlıklara kadar çalıştım halada çalışıyorum dersanede ilk türk devletleri bitti ama. felseye girişimi yaptım, testleride fulledim oda tamam :) doğruda açı üçgende açı konularınıda kavradım. Şimdilik bu kadar. sen neye göre yazıyorsun canım tabloya o konuyu tamamen halledincemi yani testlerini falan hepten çözüp bırakıncamı yazıyosun yoksa konu çalışması yapılmışsamı.

Ben konu çalışmam bitince yazıyorum canım yoksa aynı konudan bazen iki hafta soru çözüyorum pekişsin diye konularını ve hedefini ekliyorum hemen :)

Birde konu isimlerini tablodan bakıp söyle olur mu :)

Üçgende Açı-Kenar
Bağıntıları
İkizkenar Üçgen-
Eşkenar Üçgen
Dik Üçgen
Açıortay
Tarihe Giriş-
İlk Çağ Uygarlıkları
Harita Bilgisi
Coğrafi Konum
Dünyanın Şekli ve Hareketleri
Sözcükte Anlam
Cümlede Anlam
Sözcük Türleri
Sıralama-Basit
Eşitsizlikler
Mutlak Değer
Denklem Çözme

bacaksiz arkadaşımızı kutluyorum bu konuları bitirmiş bende hepsini ekledimmmm

Bugün 4 saat matematik ve bir saat felsefeden sonra leyla gibiydim sabah kızlar.
Şu an iyiyim uyku vakti geliyo mutluyum
Üçgende açılar 72 soru
Vektörler 36 soru
Madde ve özellikleri 40 soru
Biyoloji bilimi ve Canlılık 17 soru
Canlıların Temel Bileşenleri 24 soru

Toplam 189 soru olması lazım bugün..

<3 canım :))
bugunde okulda neredeyse bütün dersler boştu iyi bir geçmiş konular tekrarı yapmış oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…