Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dun geometri ozel dersinden cikmistim beynim yogundu cok, ona bakmadim daha sakin kafayla bakiyim birazdan canim
kızlar denemelerde yetiştiremiyorum, bu gün olduk dersanede, moralim 0 çıktım hiç yetiştiremiyorum birde fen çözmeyi düşünüyorum bu halimle derece için çok moralim bozuk çok bi ağlasam akşama kadar sürer heralde ((
kızlar denemelerde yetiştiremiyorum, bu gün olduk dersanede, moralim 0 çıktım hiç yetiştiremiyorum birde fen çözmeyi düşünüyorum bu halimle derece için çok moralim bozuk çok bi ağlasam akşama kadar sürer heralde ((
Kizlar yeni gordum topiginizi hayirli ve ugurlu olsun..
ins istedigimiz yerleri kazandik gidiyoruz dediginiz gunleri de goruruz
Zamanla düzelecektir daha 5 ay var önünde neler yaparsın beş ayda ..
Teşekkür ederizzzz :)
kızlar kafanıza hıc takmayın gerçekten hedefleyın ben ıkıncı gırışımde hukuk kazandım ve şuan çok rahatım program ve sorularda yardımcı olabılırım kızlar
Kızlar selam öncelikle iyi bayramlar
Bende aranıza katılmak isterim şu bitirdiğimiz konuları yazma işi hoşuma gitti
O zaman hoşgeldin aramıza hedefini ve bitirdiğin konuları söyle o zaman senide ekleyelim :)
Hoşbuldum :) Hedefim Hukuk. Bitirdiğim konular;
Türkçe: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam, Paragraf,
Matematik: Sayılar, Basamak Kavramı, Taban Aritmetiği, Bölme Bölünebilme
Geometri: Üçgende Alana kadar bitti
Tarih: İslam Tarihine kadar bitti
Coğrafya: Harita Bilgisi, Coğrafi Konum
Geçen sene sayısal olarak hazırlandım sınava ama bu sene eşit ağırlığa geçtim. Sayısal konuları az buçuk biliyorum ama çalışmayı düşünmüyorum :)
Bu arada bayramı pek iyi değerlendirmedim evde hep misafir vardı falan derken 525 soru çözmüşüm anca o da 2-3 gün kadar çalıştım kalan 5 gün boşa gitti..
yine ii çalışmıssın ben onu bile yapamadım