How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

TheBeyin'in Ygs Topiği

Bititrdiğim konuları ve bitirdiklerinizi ekledim kızlar eksiğim olursa söyleyin :)

kızlar denemelerde yetiştiremiyorum, bu gün olduk dersanede, moralim 0 çıktım hiç yetiştiremiyorum birde fen çözmeyi düşünüyorum bu halimle derece için :( çok moralim bozuk çok bi ağlasam akşama kadar sürer heralde :(((

kızlar denemelerde yetiştiremiyorum, bu gün olduk dersanede, moralim 0 çıktım hiç yetiştiremiyorum birde fen çözmeyi düşünüyorum bu halimle derece için :( çok moralim bozuk çok bi ağlasam akşama kadar sürer heralde :(((

bozma moralini.. zamanla hepsi olur ki dershaneye de gidiyorsun.. sabirla azimle olur hepsi insaallah :34:

Kizlar yeni gordum topiginizi hayirli ve ugurlu olsun..
ins istedigimiz yerleri kazandik gidiyoruz dediginiz gunleri de goruruz;)

Son düzenleme:

Zamanla düzelecektir daha 5 ay var önünde neler yaparsın beş ayda ..

Kızlar selam öncelikle iyi bayramlar :3:

Bende aranıza katılmak isterim şu bitirdiğimiz konuları yazma işi hoşuma gitti :1:

kızlar kafanıza hıc takmayın gerçekten hedefleyın ben ıkıncı gırışımde hukuk kazandım ve şuan çok rahatım program ve sorularda yardımcı olabılırım kızlar:49:

kızlar kafanıza hıc takmayın gerçekten hedefleyın ben ıkıncı gırışımde hukuk kazandım ve şuan çok rahatım program ve sorularda yardımcı olabılırım kızlar:49:

netlerinizi ve sıralamanızı öğrenebilir miyiz bir de hangi kaynakları çözdüğünüzü şimdiden teşekkürler

Kızlar selam öncelikle iyi bayramlar :3:

Bende aranıza katılmak isterim şu bitirdiğimiz konuları yazma işi hoşuma gitti :1:

O zaman hoşgeldin aramıza hedefini ve bitirdiğin konuları söyle o zaman senide ekleyelim :)

Bu arada bayramı pek iyi değerlendirmedim evde hep misafir vardı falan derken 525 soru çözmüşüm anca o da 2-3 gün kadar çalıştım kalan 5 gün boşa gitti..

O zaman hoşgeldin aramıza hedefini ve bitirdiğin konuları söyle o zaman senide ekleyelim :)

Hoşbuldum :) Hedefim Hukuk. Bitirdiğim konular;

Türkçe: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam, Paragraf,
Matematik: Sayılar, Basamak Kavramı, Taban Aritmetiği, Bölme Bölünebilme
Geometri: Üçgende Alana kadar bitti
Tarih: İslam Tarihine kadar bitti
Coğrafya: Harita Bilgisi, Coğrafi Konum

Geçen sene sayısal olarak hazırlandım sınava ama bu sene eşit ağırlığa geçtim. Sayısal konuları az buçuk biliyorum ama çalışmayı düşünmüyorum :)

Hoşbuldum :) Hedefim Hukuk. Bitirdiğim konular;

Türkçe: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam, Paragraf,
Matematik: Sayılar, Basamak Kavramı, Taban Aritmetiği, Bölme Bölünebilme
Geometri: Üçgende Alana kadar bitti
Tarih: İslam Tarihine kadar bitti
Coğrafya: Harita Bilgisi, Coğrafi Konum

Geçen sene sayısal olarak hazırlandım sınava ama bu sene eşit ağırlığa geçtim. Sayısal konuları az buçuk biliyorum ama çalışmayı düşünmüyorum :)

Konularını ve hedefini ekledim bi kontrol et istersen eksik var mı diye :)

yine ii çalışmıssın ben onu bile yapamadım:50:

O zaman ne yapıyoruz daha sıkı asılmalıyız..

Dün akşam 6 da geldim eve ve çalışmalarımı yazayım.
21 biyoloji,49coğrafya,19türkçe,31tarih,89matematik çözdüm toplamda 209 soru çözdüm şimdi de derse geçiyorum .

Kızlar nasıl gidiyor çalışmalar hiç ses soluk yok ben bitirdiğim konuları buraya yazmadan direkt tabloya ekliyorum sizler ne alemdesiniz ?

Back