- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
2 buçuk ay deyince daha güzel duruyor sanki :18:
74 diyince bana fazla geliyor sanki ya
neyse bari gidip çalışalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 buçuk ay deyince daha güzel duruyor sanki :18:
74 diyince bana fazla geliyor sanki ya
neyse bari gidip çalışalım
merhaba arkadaşım benimde durumum seninle aynı açıköğretim vizeleri vardı 10 gün aöf çalıştım şimdi mayısa kadar sözel konularını bitirmeye çalışıyorum sonra tekrar ve mat konuları çalışıcam birde bahar geldi çalışmak dahada zorlaştıMerhaba Kızlar inşallah çalışmalarınız tam gaz devam ediyodur
Ben iyi kötü devam ettirmeye çalışıyorum.Araya vizelerim ve açıköğretim vizeleri girdi.
Motivem düştü tabi haliyle ama yine de elimden geldiğince çalışmaya devam ediyorum.
Hepinize kolay gelsin kpss yoldaşları
merhaba arkadaşım benimde durumum seninle aynı açıköğretim vizeleri vardı 10 gün aöf çalıştım şimdi mayısa kadar sözel konularını bitirmeye çalışıyorum sonra tekrar ve mat konuları çalışıcam birde bahar geldi çalışmak dahada zorlaştı
EKPSS bugün yapıldı kızlar. Çıkan sorulara göz atmakta fayda var, bizim sınav icin fıkır verebilir.
EKPSS nedir arkadaşım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Engelliler için yapılan kpss
http://www.memurlar.net/haber/465738/
hoşgeldin arkadaşım maşallah sana 8 ay iyiymiş konuları bitirmişsindir ben daha bitirmedim çalışmaya 14 şubatta başladım 2,5 ay olmuş ama martın 20 sinden beri düzgün çalışıyorum aslında neyse yaptıklarımı yazayımmerhaba arkadaşlar bende evde sizin gibi yaklaşık 8aydır evde çalışıyorum işletme mezunuyum evliyim birde 3 yaşında kızım var.epeydır forumu takıp ediyorum.Bugun yazmaya karar verdım aranıza katılabılırmıyım...:26:
hoşgeldin arkadaşım maşallah sana 8 ay iyiymiş konuları bitirmişsindir ben daha bitirmedim çalışmaya 14 şubatta başladım 2,5 ay olmuş ama martın 20 sinden beri düzgün çalışıyorum aslında neyse yaptıklarımı yazayım
tarih konular bitti
coğrafya bitti
vatandaşlık bitti
türkçe yarım
mat yarım
çağdaş türk tarihi yarım
artık bittiği kadar çünkü mayısta test ve tekrarlara başlıycam ve denemelere girmeye başlıycam
Nasıl gidiyor kızlar? Off yine stres bastı beni bu sene atanmam lazım
Merhaba Andromeda sen iyi calisiyordun . naptin netler Nasil
Merhaba canım, çalışmaya devam tam istediğim seviyeye ulaşamadım ne yazık ki. Ama umutsuzluğa düşmüyorum elimden geleni yapacağım. Senin nasıl?
benimde 80 -90 arası malasef netler canım . Sen 100 u geçtin mi