How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

TheBeyin'in Ygs Topiği

TheBeyin canım :3:
Bugün çalışma programımı oluşturup derslerime çalışmaya başlıyorum artık.:1:
Biliyorum aslında biraz geç kaldım ama okulların açılmasını bekledim.
Evde herkes tatil yaparken ders çalışmak zor geldi bana.:27:
Programımı oluşturup çalışmaya başlıyorum.
Konularımı bitirdikçe sana haber vereceğim canım.

Canlar bu arada size bir şey sormak istiyorum.
Benim elimdeki kaynaklar 3 yıllık.
Hepsi YGS/LYS sistemine uygun hazırlanmış ama benim sınava ilk girdiğim yılda aldığım kitaplar.
Konuların değişeceğini düşünmediğim için yeni kitap almaya gerek duymadım açıkçası.
Size göre başka kitap alayım mı yoksa elimdeki kaynaklar yeterli olur mu?
Bir de mesela Din Kültürü eklendi ya YGS'ye.
Konu anlatımlı kitap ayrı satılıyor mu?

Yok canim bir ders degil yukarida yaziyor bak üç ders falan

Teşekkür ederim canım.
Sizin programınız daha verimli ben de ona göre yapacağım.:34:

canım 1 derslik bir program olmazki öyle verimli bir çalışma olmaz yani ben günde 3 derse çalışacağım sende ona göre yap programını :))

Doğru canım ya o da çok az olur.
Ben de sizin dediğiniz gibi günde 3 derse çalışacağım.
1 sayısal,2 sözel çalışacağım.
Daha iyi böyle.:1:

TheBeyin canım :3:
Bugün çalışma programımı oluşturup derslerime çalışmaya başlıyorum artık.:1:
Biliyorum aslında biraz geç kaldım ama okulların açılmasını bekledim.
Evde herkes tatil yaparken ders çalışmak zor geldi bana.:27:
Programımı oluşturup çalışmaya başlıyorum.
Konularımı bitirdikçe sana haber vereceğim canım.

Bende bugün başladım zaten canım :61:
Yazdıklarını okudum tek mesajda cevaplayım benim kaynaklarımdanda var eski olanlar iki sene öncekiler bile duruyor konular aynı değişen pek fazla bir şey yok kitabındaki konularla bu ilk sayfada yazanları karşılaştır istersen aynıysa sorun yok kaynakların bittikçe yenisini alacaksın nasıl olsa :61:

ben dün başladım halen daha gribim geçmedi aslında tekrar yaptım ve tarih türkçeden yazarak tekrarımı yaptım bugünde yeni konulara çalışacağım inşallah aşırı karın ağrım olmazsa :50: of ya

ben dün başladım halen daha gribim geçmedi aslında tekrar yaptım ve tarih türkçeden yazarak tekrarımı yaptım bugünde yeni konulara çalışacağım inşallah aşırı karın ağrım olmazsa :50: of ya

Geçmiş olsun ne illletmiş yahu geçmedi gitti

Bende bugün başladım zaten canım :61:
Yazdıklarını okudum tek mesajda cevaplayım benim kaynaklarımdanda var eski olanlar iki sene öncekiler bile duruyor konular aynı değişen pek fazla bir şey yok kitabındaki konularla bu ilk sayfada yazanları karşılaştır istersen aynıysa sorun yok kaynakların bittikçe yenisini alacaksın nasıl olsa :61:

Ya canım evet konulardan değişen pek yok. Ben de açıkçası durup tekrardan konu anlatımlı almak istemiyorum çünkü sınava hazırlık kitapları çok pahalı. Coğrafyadan sadece FEM'in konu anlatımlı kitabı var ama diğerleri en az 2 tane. Mesela hep FEM ve GÜVENDER'in. Konu anlatımlı kitapların yeterli olduğuna inanıyorum konular aynı zaten. Madem var konu anlatımlı,yeni konu anlatımlı alacağıma soru bankası alırım onların yerine diyorum. Ama konu anlatımlı YGS Fizik/Kimya/Biyoloji almak istiyorum. Ben de hiç yok. Bir de şu YGS ve LYS'ye eklenen din konuları ayrı kitap halinde mi? Anlamadım.:31:

Geçmiş olsun canım.:26::16:

Ya canım evet konulardan değişen pek yok. Ben de açıkçası durup tekrardan konu anlatımlı almak istemiyorum çünkü sınava hazırlık kitapları çok pahalı. Coğrafyadan sadece FEM'in konu anlatımlı kitabı var ama diğerleri en az 2 tane. Mesela hep FEM ve GÜVENDER'in. Konu anlatımlı kitapların yeterli olduğuna inanıyorum konular aynı zaten. Madem var konu anlatımlı,yeni konu anlatımlı alacağıma soru bankası alırım onların yerine diyorum. Ama konu anlatımlı YGS Fizik/Kimya/Biyoloji almak istiyorum. Ben de hiç yok. Bir de şu YGS ve LYS'ye eklenen din konuları ayrı kitap halinde mi? Anlamadım.:31:

Geçmiş olsun canım.:26::16:
Canım din konuları nasıl olacak bilmiyorum hiç ama ben çalışmayı düşünmüyorum ona :26:

Yazmaya başlıyorum artık. Belki böyleyce daha az kaytarırım :D Dün Behzat Rasuli hocadan doğal sayılar ve tamsayılar ödev testi 1-2'yi bitirdim. Cümlede anlam konusundan 24 soru çözdüm.

Son düzenleme:
Yazmaya başlıyorum artık. Belki böyleyce daha az kaytarırım :D Dün Behzat Rasuli hocadan doğal sayılar ve tamsayılar ödev testi 1-2'yi bitirdim. Cümlede anlam konusundan 24 soru çözdüm.

bu ara çok duydum bu behzat rasuli hocayı nasıl anlatımı merak ettim

Aslında baktığımızda bildiğimiz şeyler canım ama açıkçası ben korkuyorum. O kadar dolaylı soruyorlar ki kimi şeyleri. Bildiğimiz halde yapamıyoruz.

Dün denemeye girdim din soruları zordu :53:

Senide bu topiğe dahil etmemizi ister misin? Devamlı olacaksa çalışman tabi :61:

Kızlar c.tesi deneme olduk dershanede ve yarın dersler başlıyor ve artık bende düzenli bir çalışma içine girerim sanıyorum her türlü konu bitimi test vs her şeyi yazıcam artık düzenli olarak..
Ha deneme nasıldı derseniz zordu,
1 ben mat 2 hiç almadım deneme ygs denemesi olmasına rağmen türev,integral,matris vs vs gibi sorular vardı ki hiç birini bilmiyorum.
2 feni unutmuşum kızlar biyoloji biraz ama fizik kimya 0
Türkçede öyle kasmışlarki bazı soruların içinden çıkamadım daha öncede dershaneye gittim ama böyle türkçe görmedim.
Sosyal fena değildi .

Kızlar c.tesi deneme olduk dershanede ve yarın dersler başlıyor ve artık bende düzenli bir çalışma içine girerim sanıyorum her türlü konu bitimi test vs her şeyi yazıcam artık düzenli olarak..
1 ben mat 2 hiç almadım deneme ygs denemesi olmasına rağmen türev,integral,matris vs vs gibi sorular vardı ki hiç birini bilmiyorum.
Türkçede öyle kasmışlarki bazı soruların içinden çıkamadım daha öncede dershaneye gittim ama böyle türkçe görmedim.
Sosyal fena değildi .

olsun canım ilk deme sonuçta daha iyi olacak tabiki ilerleyen zamanlarda
benimde okul başlıyor artık okula göre bir program hazırlayıp çalışmam gerekiyor
bende ne kadar çalıştıysam günlük yazcam artık

arkadaslar benide araniza alir misiniz??? imam hatipten mezun olali 6 sene oluyor... bu sene hazirlaniyorum ilkk defaa :9:
Hedefim Ilahiyat (ingilizce).. gonul Marmara Universitesini ister ama bakalim artik :)
biten konular Tarih: Tarih Bilimine Giris
Felsefe: Felsefeye Giris (Felsefeyle Tanisma
henuz bu kadar :18:
Tesekkurler.. Iyi calismalar Allah zihin acikligi versin hepimize :)

Canlarım ben de bir çalışma programı hazırladım.
Sadece YGS için bir program yaptım.
Hazırladığım bu çalışma programını 31.12.2013'e kadar uygulayacağım canlarım. 3 ayda YGS konularımın çoğu bitmiş olur.
1 Ocak'tan itibaren de LYS konularının da dahil olacağı bir program hazırlayıp onunla devam edeceğim.
Ekliyorum belki siz de fikir sahibi olursunuz.
Hem olmuş mu olmamış söylerseniz sevinirim.:6:

$2013-09-24 13.14.42.jpg

Son düzenleme:
Sosyal fena değildi .

Canım demin ki mesajımda da yazdım. İnan ki Türkçe'den 16 soruyu tam 30 dakikada çözdüm.
Hem de cümlede anlam konusu.
Ki ben Türkçe'yi çok iyi çözerim,çok güvenirim kendime.
Ama unutmuşum.
Sen de sıkma canını.
Zamanla daha iyi olacağız.:34:

Back