The Vampire Diaries

ilk 7 bolumu izledim.alacakaranlik hala favorim.kitaplarini okudugum icin belkide.onda duygular daha yogun.diger taraftan bu dizinin karakterleri daha guzel daha yakisikli tiplerden olusuyor.ozellikle damon'a ve elenaya bayildim.

Son düzenleme:
bence kesinlikle vampir günlkleri alaca karanlık çakması diye hitap edilen bir dizi olamaz. vampir günlükleri 1991 yılında yazılmış ve o zamanlar insanların vampirlere çok ilgisi olmadığı için gün yüzüne pek çıkamamış. yani kesinlikle alacakaranlık özentisi olamaz çok önceden zaten neyin nasıl olacağı belliymiş. ayrıca izleyip kapılınca alacakarnlıktan uzak olduğu anlaşılıyor. şahsen bu alacakaranlık taraftarlarınıda anlamış değilim neden bu kadar hemen tepki gösteriyorlar ama kanıt ortada işte 1991. şunuda söylemek istiyorum ki alacakaranlıkta sabit bir olay var hep aynı şey bütün film boyunca. ama vampir günlüklerinde olay çok ve ayrıntı çok fazla herşey ince ince düşünülmüş bu da dizi olmasının faydası

ayyyy bi 15-20 dk sonra 2. sezonun ilk bölümünü izlemeye başlıcam çok heyecanlıyım :asigim:

kızlar siz artık izlemiyosunuz sanırım
2. bölümü izledim şimdi :)

İkinci sezon 1.bölümü izledim,çok güzeldi.:asigim: Katherine'de geldiki dizi süper oldu.Gerçekten çok güzel bir dizi.Alacakaranlık benim için tekti,The Wampire Daires başlamadan önce tabiki.Şimdi kesinlikle The Wampire Daires 1.tercihim..

bu akşam 3. bölüm yayınlanacakmış
yarın falan düşer sanırım nete :asigim:

yukarıda yazım var.ilk 7 bölümü izledim diye.alacakaranlığın yeri ayrı vampire diaries in yeri ayrı hele damonum yeri çok ayrı delikafadulden 2.sezon 5. bölümü izledim 6 yi dört gözle bekliyorum..süperdi yaa..her dakika ayrı bir heyecan bazı türk dizileri acayp basit gelmeye başladı..akannehir

Son düzenleme:
günlük takip edip indirip o gün izliyoruz eşimle... yok mu güncel izleyen başka?

günlük takip edip indirip o gün izliyoruz eşimle... yok mu güncel izleyen başka?

Geçen sezon dizi 20.bölümündeyken keşfettim.İlk yirmi bölümü soluksuz izledim:129:,şimdi güncel devam ediyorum.2.sezon 9.bölümü dün izledim,sanırım dizi 3 hafta ara veriyor.Son bölümler tek kelimeyle harikaydı.Katherina yeraltında mezarda,Elena görsel ikiz olduğu için tehlike altında.Elena ve Stefan aşkı müthişşş..:103:
Diziyi güncel seyredenler varsa bende burdan dizi hakkında konuşmak isterim arkadaşlar..:13:

3 aralığı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum..bende güncel takip ediyorum arkadaşlar..izlediğim bir site var oranın adresini sizlere de verebilirim indirmek zor oluyorsa

3 aralığı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum..bende güncel takip ediyorum arkadaşlar..izlediğim bir site var oranın adresini sizlere de verebilirim indirmek zor oluyorsa
Benimde takip ettiğim alternatif 3 site var,online izliyorum bende canım..Birisi dizinin Türkiye Fan sitesi zaten..

The Vampire Diaries geçtğimiz hafta yayınlanan 2.sezon final bölümü 'As I Lay Dying' ile önümüzdeki sonbahar dönemine dek sürecek bir araya girdi. Klaus'un ortaya çıkışıyla beraber dolu dolu bölümler ve şaşırtıcı sahnelerle sezona veda eden dizi, üçüncü sezon öncesi izleyenlerini bir çok soruyla başbaşa bıraktı. Tüm bu soruların cevaplarını alabilmek ve dizinin bundan sonraki gidişatını görebilmek için bir süre beklemek durumundayız.

Sezon final bölümünün izlenme oranlarına bakacak olursak; dizi gece boyunca 18 -49 rating/sh: 1.3/4 ve ortalama izleyici sayısı 2.8 milyon rakamlarına ulaştı.

Sezon boyunca dizide kullanılan müziklerle de beğeni toplayan The Vampire Diaries'de bölüm müziklerini seçen müzik supervisorü Chris Mollere her hafta olduğu gibi bu hafta da dizi içerisinde çalan parçaların listesini twitter hesabında paylaşmış:

Geçen haftanın müzik listesi ve videoları şöyle:

1. Ingrid Michaelson “Turn To Stone”: YouTube - Broadcast Yourself.

2. Days Difference “Speakers”: YouTube - Broadcast Yourself.

3. Girl Named Toby “Holding A Heart”: YouTube - Broadcast Yourself.
.
4. Levi Kreis ” I Should Go”: YouTube - Broadcast Yourself.

Son olarak güzel bir videoyu paylaşalım. Sezonun son iki bölümünden görüntüler eşliğinde fan yapımı bir klip:

The Vampire Diaries - Forgive Me
[video=youtube;o1JMJjwhywo]http://www.youtube.com/watch?v=o1JMJjwhywo&feature=player_embedded[/video]

Damon'un ölümle pençeleşmesi,Stefanın kardeşi için yaptığı fedakarlık ve Elena'nın yaşadıkları..Derken yine muhteşem ötesi bir sezon finali.Eylüle kadar bekeleyeceğiz artık.Özellikle son iki bölümdür heyecanlı,hüzünlü,romantik harika dakikalar izledik,henüz wampir günlüklerini keşfetmeyenlere kesinlikle tavsiye edeceğim sürükleyici ve muhteşem bir dizi..

12 Mayıs'ta yayınlanan 'As I Lay Dying' isimli bölümüyle ikinci sezonunu noktalayan The Vampire Diaries'in 3.sezonunda nelerle karşılaşacağımızın ilk ipuçları geldi. Yayıncı kanal The CW'nin yeni sezon için yayınladığı kısa özet şu şekilde:

Yeni sezon bizlere Klaus ve ailesi hakkında daha çok bilgi öğreneceğimiz kapıları açarken Klaus'un Stefan'ı kendi tarafında istemesinin altında yatan nedenler de ortaya çıkacak. Seçimini yapan ve kendisini zor duruma sokan Stefan daha da karanlığa gömülürken Damon ve Elena ise Stefan'ı geri getirebilmek için beraber çalışacaklardır. Ancak bu süreç boyunca aralarında büyüyen bağdan dolayı suçluluk hissedeceklerdir.

Jeremy'nin geçmişiyle ilgili gördüğü hayaletler kendisine güçlü bir mesaj iletmeye çalışacak. Bu durum Jeremy ile Bonnie arasındaki ilişki üzerinde de etkisini gösterecektir. Aileleri arasındaki savaşa rağmen Tyler ile Caroline arasındaki yakınlaşma büyüyecek.

Dizinin yıldızlarından Nina Dobrev ise New York Post'a yaptığı açıklamada izleyicilerin dizinin yeni sezonunu izlerken çok farklı bir şov izler gibi hissedeceklerini, Stefan'ın Mystic Falls'dan Klaus ile ayrılma kararının seri üzerinde büyük etki yaratacağını belirtirken Elena'nın yeni bölümlerde oldukça zorlu karar aşamaları ile karşı karşıya kalacağını sözlerine ekledi.

The Vampire Diaries'de Damon'u canlandıran Ian Somerhalder ile dizide iki farklı karakter Elena ve Katherine'yi oynayan Nina Dobrev ikinci sezonun sonuna doğru dizideki karakterleri Elena & Damon ile iyice yakınlaşırken görünen o ki bu yakınlaşma günlük özel yaşamlarına da yansımış durumda! İkili anneleriyle beraber 24 Mayıs Salı günü Paris'teki tatilleri esnasında Paris sokaklarında görüntülenirken objektiflere yansıyan kareler ise Nina ile Ian'ın yakınlaşmasını gözler önüne seriyor. Malum uzun süredir ikili arasında bir beraberlik olduğu konusundaki söylentileri her iki tarafta kabul etmemekte.

Saint Germain-des-Presbölgesini aileleriyle birlikte ziyaret eden ikili yerel bir barda yemek yedikten sonra dışarı çıktıklarında Paris sokaklarında fanlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ian Somerhalder, twitter hesabından yaptığı açıklamada Fransa'daki hayranlarına teşekkür ederken çok sıcak bir hoşgeldin ile karşılaştıklarını belirtti.

Bu görüntüler çift arasındaki yakınlaşmayı gösteren ilk kareler değil. Geçtiğimiz Nisan ayında California'daki Coachella festivalinde de ikili arasında benzer yakınlaşma anlarına tanık olunmuştu.

Yine geçtiğimiz ay Vogue Magazine dergisine röportaj veren Nina Dobrev açıklamalarında bu söylentileri beklediklerini söylerken ''Eğer Ian ile beraber olduğum yazılmasa bu kez Paul ile olduğum yazılacaktı. Birlikte çalışan bir çok insan aralarında bir beraberlik yaşamakta, o yüzden bu durum çok şaşırtıcı değil ancak benim çalıştığım hiç bir insanla bir birlikteliğim olmadı'' ifadelerini kullanırken söylentileri yalanlarcasına konuşmuştu.

[video=youtube;lyIMcQlaPJ8]http://www.youtube.com/watch?v=lyIMcQlaPJ8&feature=player_embedded[/video]

Son düzenleme:
Resimler ve video için teşekkürler..Nina ve ian yakışmışlar birbirlerine.Ayrıca çok doğal geldiler bana.Yalnız anneleri onlardan daha havalı.
Gerçek hayatta yakışmışlar ama,dizide kesinlikle stefan ve elena diyorum ben.Çünkü elena ilk stefan'a aşık oldu ve aşkları çok özel.Damon Elenena'yı nekadar severse sevsin bence sevdiğiyle kalmalı ve onlara sonsuz kadar saygı duymalı.Elena ve Stefan'ın aralarına mesafeler, hatta Damon girse bile,en sonunda kesinlikle yine beraber olacaklar.Gerçek aşk her zaman ve herşeye rağmen kazanır çünkü..

The Vampire Diaries'in yıldızları Ian Somerhalder ve Paul Wesley geçtiğimiz günlerde TNT İspanya kanalının 'The Vampire Diaries' için çektiği kısa tanıtım videosunda yer aldı.

İşte o sevimli promo:

[video=youtube;3HJSmF0PtKQ]http://www.youtube.com/watch?v=3HJSmF0PtKQ&feature=player_embedded[/video]

Ayy nası sevimli çıkmışlar ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…