The Vampire Diaries

15 Eylül'de 3.sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan The Vampire Diaries'in yeni sezon tanıtım çalışmaları hızlanmış durumda. Yeni sezonun ilk bölümü 'The Birthday' için yazımızın sonunda bulabileceğiniz ilk tanıtım karesi yayınlandı. Fotoğrafta Alaric, Elena ve Damon üçlüsü Salvatore konağının dışında sohbet ederken gözüküyor.

The CW, dizinin yeni sezon prömiyeri için ayrıca yeni bir fragman yayınladı. İkinci sezonunu dramatik bir şekilde noktalayan The CW'nin popüler doğa üstü dizisinin bu fragmanında Elena ile Damon'un daha fazla yakınlaştığını ve Stefan'ın iyice kötüye giden halini görüyoruz.

Videodaki diğer bir sahneye bakılırsa vampir Caroline ve kurtadam Tyler arasında geçen sezon filizlenmeye başlayan yakınlaşma bu sezon meyvesini verecek gibi gözüküyor!

The Vampire Diaries Promo 3x01 - The Birthday
[video=youtube;mleZoph3SgU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mleZoph3SgU[/video]

09 Eylül 2010'da 'The Return' bölümüyle başlayıp 12 Mayıs 2011'de yayınlanan sezon final bölümü 'As I Lay Dying' ile sona eren The Vampire Diaries'in 2.sezonu için hazırlanan DVD setinde çekim hatalarına da yer verildi.

Geçtiğimiz sezon oldukça güldüğümüz çekim hataları videosunun ardından bu sezon için de gayet eğlenceli bir video yayınlandı. 2.30 dakikalık videoda dizi kadrosundan bir çok ismi görmek mümkün. Geçtiğimiz sezon için yayınlanan çekim hataları videosunu da hatırlayalım:

The Vampire Diaries Season 2 Bloopers

[video=youtube;dRgQuKTKIDo]http://www.youtube.com/watch?v=dRgQuKTKIDo&feature=player_embedded[/video]

The vampire Diaries Bloopers teaser Season 1

[video=youtube;2ihZB8B5kec]http://www.youtube.com/watch?v=2ihZB8B5kec&feature=player_embedded[/video]

Geride bıraktığımız saatlerde E!Online tarafından The Vampire Diaries'in 3.sezon tanıtımı için oyuncu kadrosundan isimleri içeren yeni bir tanıtım fotoğrafı yayınlandı. Nina Dobrev, Ian Somerhalder ve Paul Wesley karede yer alan isimler.

The Vampire Diaries'in yapımcısı Kevin Williamson yaptığı açıklamada 'aile' temasının dizinin yaklaşmakta olan 3.sezonunda önemli bir yerinin olacağını söyledi.

Williamson gelecek bölümlerde Damon (Ian Somerhalder) ve Stefan (Paul Wesley) arasındaki bağı inceleyeceklerini belirtirken TV Guide'ye şöyle konuştu: ''Damon ve Stefan arasındaki ilişkinin içine daha fazla dalacağız. İki kardeşi birbirleriyle karşı karşıya gelirken, çatışırken göreceğiz''

Williamson ayrıca sezonun devam eden döneminde Klaus (Joseph Morgan) ve ailesi hakkında daha fazla şeyler göreceğimizi ve öğreneceğimizi söylerken ''Bu sene Original aile ayakta olacak. Melezler ve Klaus'un geçmişi ve ailesi hakkında şok edici bilgiler öğreneceğiz. Klaus'un plan ve amacını, Stefan'ın bundaki yerini de ilerleyen bölümlerde hep beraber göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

ilk sezonu pek begenmesemde 2.sezonu cok guzeldi. her hafta heyecan icinde bekledimm.. hatta ustune 2.kez izlemeye basladim. onu da bitirdim.. cok heyecanli ve guzel yerde bitti. hyecanla bekliorum. yeni sezonn hemen baslasinn!!! :76::76::76:

kızlarrr ben geldim
vampire diaries çok beğenerek izliyorum ve 3. sezon için sabırsızlanıyrm
bir an önce başlasa artık
şu aralar e2 de 1.sezonu izleyip kendimi avutmaya çalışıyrm

kızlarrr ben geldim
vampire diaries çok beğenerek izliyorum ve 3. sezon için sabırsızlanıyrm
bir an önce başlasa artık
şu aralar e2 de 1.sezonu izleyip kendimi avutmaya çalışıyrm

Hoşgeldin canım :) Burda pek kimse yazmıyor. Ben kendi kendime çalıp kendi kendime söylüyorum 19 gün sonra başlıycak az kaldıııı

stefanımın başına neler geldi yaa off off
sayılı gün çabuk geçer derler ama bence geçmiyo

The Vampire Diaries ekibi 3.sezon prömiyeri için hazırlıklarına hız vermişken Entertainment Weekly, dizinin yıldız isimleri Ian Somerhalder, Nina Dobrev ve Paul Wesley'in tanıtım fotoğraflarını yayınladı.

Üçlü her zaman olduğu gibi bu çekimlerde de mükemmel gözüküyor. Ayrıca Paul Wesley ile yapılan söyleşiden bazı ilginç satır başları da mevcut:

Paul Wesley fotoğraf karesinde hiç olmadığı kadar ciddi duruyor. Bu bir bakıma yeni sezonda Stefan'ın durumu hakkında bize ipucu veriyor. Aktör EW'ye ''Bu sezon Stefan'ın farklı yönünü göreceğiz. Şiddetli değişimlere neden olacak bir şeyler yaşanacak ve bu noktada Stefan artık arkasına bakmayacak. Ve bunun keyfini çıkarmaya bakacak'' diye konuştu ve ekledi:'' Gerçek şu ki ben de diğerleri gibi karanlık bir adam olabilirim. Fakat ben mizahı, eğlenceyi seviyorum, işten kaçmayı seviyorum, sersem olmayı ve sürekli sorunlarla uğraşmayı seviyorum. Bu yüzden durum benim için zamanla biraz iç karartıcı olabilir.''

Alıntıdır!

The Vampire Diaries'in 3.sezonunun başlamasına artık yaklaşık bir hafta gibi kısa bir süre kaldı. İlk bölümün fragman, bölüm özeti ve tanıtım fotoğraflarını geçtiğimiz günlerde paylaşmıştık. Bu bölümün ardından yayınlanacak olan 3.02 'The Hybrid' bölümü için ilk tanıtım fotoğrafı da yayınlandı.

Aşağıda gördüğümüz fotoğrafta Jeremy ve Vicki ikilisini uzun aradan sonra aynı kare içerisinde görüyoruz. Jeremy (Steven R. McQueen) ölü olan eski vampir kız arkadaşları Vicki (Kayla Ewell) ve Anna'yı (Malese Jow) görmeye devam ederken istenmeyen bu ziyaretçileri için Matt'den yardım isteyecek.

Yeni sezon için karakter fotoğrafları da yayınlanmaya devam ediyor. Ian Somerhalder, Nina Dobrev ve Paul Wesley'in tanıtım fotoğraflarının ardından bu kez sıra 3.sezonda da üzerinde durulmaya devam edilecek ve geçmişi hakkında yeni şeyler öğreneceğimiz Klaus karakterini canlandıran Joseph Morgan'ın.

Alıntıdır!

The Vampire Diaries 3.sezon posterlerine yenileri eklendi. Ian Somerhalder, Joseph Morgan, Nina Dobrev ve Paul Wesley'in yer aldığı poster çalışmalarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Karanlık, kanlı ve sıcak.. Dörtlüyü bu kelimelerle ifade etmek mümkün. Peki posterlerden hangisi sizin favoriniz?

Caroline ve Tyler gibi karakterlerin de bu çalışmada yer almasını ister miydiniz?

The Vampire Diaries, 15 Eylül akşamı The CW ekranlarında 'The Birthday' isimli bölümle yeni sezonu açıyor..

İşte posterler:

Alıntıdır!

Vakit neredeyse geldi! The Vampire Diaries'in 3.sezonunun başlamasına artık bir haftadan kısa bir süre var ve geri sayıma başladık!

Yayıncı kanal The CW ise 3.sezon prömiyerine kısa bir zaman dilimi kala tanıtım videoları yayınlamaya devam ediyor. Herkes ondan bir parça istiyor.. Cezbedicilik, çekicilik, saplantı, yıkım... Hepsini yeni yayınlanan 'Appetites' isimli fragmanda bulmak mümkün.

Elena'nın 18. yaş günü kutlamasıyla başlayacak yeni sezonun ilk bölümünün ismi 'The Birthday' olacak.

Elena (Nina Dobrev), Stefan (Paul Wesley), Damon (Ian Somerhalder) ve Klaus'un (Joseph Morgan) en çekici halleriyle gözüktüğü tanıtım videosu ile bu videodan yansıyan kareleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Bu arada fragmanda çalan parçayı merak edenler için hemen belirtelim: 'The Kills - Damned If She Do': http://www.youtube.com/watch

.

The Vampire Diaries - 'Appetites'

[video=youtube;6ZRceHSmO5Q]http://www.youtube.com/watch?v=6ZRceHSmO5Q&feature=player_embedded[/video]

Alıntıdır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…