The Vampire Diaries

Sonunda The Vampire Diaries'in 3.sezon başlangıç tarihi için resmi bilgiye sahibiyiz. Yayıncı kanal The CW önceki gün yaptığı basın açıklamasında 2011 sonbahar dönemi dizilerinin başlangıç tarihlerini açıkladı.

Buna göre The Vampire Diaries, 15 Eylül Perşembe akşamı yeni sezonuyla tekrar karşımızda olacak. Başlangıç için uzun bir zaman gözükse de geri sayıma hazırız!

Kanalın Perşembe günleri yayın akışı şöyle oluştu:

The Vampire Diaries (8:00-9:00 p.m.)

Secret Circle (9:00-10:00 p.m.)

[video=youtube;Hi0dClSd-J0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hi0dClSd-J0[/video]

$593623.jpg

The Vampire Diaries'in yıldızları Nina Dobrev ve Ian Somerhalder, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir organizasyonla gerçekleştirilen MuchMusic Video Awards'a samimi bir şekilde beraber katılarak birlikte oldukları yönündeki spekülasyonları görünüşte doğrular gibiydiler.

Törende el ele görüntülerle objektiflere takılan çift, tören öncesinde de sıcak tavırlarıyla pozlar verirken oldukça rahat ve keyifliydiler.

Ian Somerhalder, törene geldikten sonra kendisine sorulan ''Bu gece en çok hangi ünlüyle buluşmak için heyecanlısın'' sorusuna '' Bu gece en çok kimi göreceğim için heyecanlıyım? Nina Dobrev!'' cevabını verdi.

Hatırlanacağı üzere Dobrev ve Somerhalder Mayıs sonunda aileleriyle beraber Paris'e tatile gitmişler ve burada da benzer görüntüler vermişlerdi. Son yaşanan bu gelişmelerle beraber çiftin ilişkileri iyice açığa çıktı diyebiliriz.

2011 Much Music Video Awards Ian Somerhalder Nina Dobrev TVD
[video=youtube;oyfbSMK4de0]http://www.youtube.com/watch?v=oyfbSMK4de0&feature=player_embedded[/video]

İan hayatta gördüğüm en yakışıklı erkek Elena Stefanı tercih edip Damonu yabana atsada Nina öyle yapmamış belli :KK1:

The CW'nin sevilen dizisi The Vampire Diaries'in yapımcı kadrosunda yer alan isimlerden Julie Plec, Katerina Graham'ın canlandırdığı Bonnie Bennett'in aşk hayatında yeni sezon içerisinde bazı sorunların baş göstereceğini belirtti.

Bonnie (Katerina Graham), son süreçte Jeremy (Steven R McQueen) ile flört etmeye başlamış ve sezon finalinde öldürülen Jeremy'i cadı güçlerini kullanarak diriltmeyi başarmıştı. Ancak, Jeremy hayata geri döndüğünde ölü eski kız arkadaşları Vicki (Kayla Ewell) ve Anna (Malese Jow)'yı görebildiğini keşfetmişti.

Entertainment Weekly'e konuşan Plec'e göre bu gelişmeler Bonnie ile Jeremy'nin aşk hayatında sıkıntı yaratabilir ve sorunlara neden olabilir. ''Bonnie'nin Jeremy'e olan aşkı ve onu hayata geri getirmesi Jeremy'nin kendisi için duygusal önemi olan iki kişiye erişimini sağladı. Böylece ilk kez Bonnie'yi ilişkinin zorluklarında gezinirken göreceğiz.''diyen yapımcı ''Bu cadı olmak ya da yüz cadı gücüne sahip olmakla ilgili bir durum değil. Bu, bir erkeği seven ve kalbi biraz kırılmış bir kızla ilgili. Bonnie'yi yeni sezonda bu durumda ve yeni şeyler keşfederken görmek ilginç olacak'' diye sözlerine devam etti.

The Vampire Diaries'in 3.sezonu 15 Eylül Perşembe günü The CW ekranlarında başlayacak..

The Vampire Diaries'in 3.sezonunu beklemeye devam ettiğimiz şu günlerde ekip yeni sezon çekimleri için yavaş yavaş toplanıyor.

The CW'nin geçtiğmiz haftalarda açıkladığı takvime göre 15 Eylül Perşembe akşamı başlayacak olan 3.sezon öncesi set ortamından tarih yaklaştıkça bir çok haber ve fotoğraf yayınlanacak gibi gözüküyor.

Dizide Alaric Saltzman karakterini canlandıran 33 yaşındaki aktör Matt Davis, bugün twitter hesabından 3.sezon setine ait aşağıdaki ilk fotoğrafı paylaştı. Nina Dobrev'in ön planda olduğu fotoğrafa bakılırsa yeni sezon çekimleri oldukça keyifli bir ortamda gerçekleştirilecek.

Twitter hesabını Ernesto Riley nickiyle kullanan oyuncu (Twitter) fotoğrafı akşam üzeri takipçileriyle paylaştı.

$j7544w.jpg

diziyi merak ediyordum sonunda izlemeye başladım ve 2 sezonda bitti sabırsızlıkla 3. sezonu bekliyorum

önerin için teşekkür ederim sanırım onada bakıcam vampir hikayelerini sevdim

Ben normalde vampir temalı şeyleri hiç sevmezdim fakat bu ikidizi bence çok başarılı. İkisinede çok önyargıyla bi arkadaşımın yoğun ısrarı üzerine izlemeye başlamıştım. İyikide başlamışım :KK9:

Ben normalde vampir temalı şeyleri hiç sevmezdim fakat bu ikidizi bence çok başarılı. İkisinede çok önyargıyla bi arkadaşımın yoğun ısrarı üzerine izlemeye başlamıştım. İyikide başlamışım :KK9:

true blood ın ilk bölümüne baktım bitiremedim bile sevmedim the vampire diaries ile farklı ben onu beklemeye devam edeym yinede sağol

The Vampire Diaries'de Elena Gilbert ve Katherine Pierce karakterlerini canlandıran Bulgaristan doğumlu genç oyuncu Nina Dobrev, yeni sezon öncesi dizinin kimyasında önemli değişimler yaşandığını ve bunun etkilerini 3.sezonda göreceğimizi açıkladı.

Dobrev, Klaus (Joseph Morgan) gibi köken vampirlerin ortaya çıkışının etkilerinin geçmiş sezonda olduğu gibi yeni sezonda da devam edeceğini söylerken '' Onlar ortaya çıktı ve şimdi karanlık tarafa gittiler. Gösterinin tüm kimyası değişiyor ve birbirine bağlı insanlar arasındaki ilişkiler değişime uğrayacak'' ifadelerini kullandı.

Dobrev ''Şu anda Jenna gitmiş durumda, Alaric tek ve Elena ile Jeremy ikilisi ebeveynlere sahip değil. Her şey değişti, dengeler değişti, bu yüzden herkes artık farklı yolları uygulamak ve farklı alternatifleri seçmek durumunda kalacak''şeklinde sözlerine devam etti.

Dizinin yapımcılarından Julie Plec, dizinin yeni sezonunun dönüşünde Elena'nın doğum günü kutlamasına şahit olacağımızı belirtmişti. 3.sezon 15 Eylül'de The CW ekranlarında olacak.

$679773.jpg

15 Eylül Perşembe günü 3.sezonunu açacak olan The Vampire Diaries'de oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Yeni sezonda yeni yüzlerle karşılaşmaya hazır olalım!

İşte bunlardan birisi. 26 yaşındaki aktör David Gallagher dizinin yeni sezon kadrosunda yer alacak. TV Line'ın açıklamasına göre yakışıklı aktör yaklaşmakta olan sezonun ilk iki bölümünde gözükecek. Callagher'ın, Tennessee'de Klaus (Joseph Morgan) ile tanışan 'Ray Sutton' isimli bir kurt adamı canlandırması bekleniyor.

Daha önceden sinema dünyasında Super 8 filminin kadrosunda yer alan aktör, televizyon dünyasında ise 7th Heaven'de Simon Camden karakteri ile yer almıştı. Numb3rs, Smallville, Bones ve Without A Trace gibi yapımlarda ise konuk oyuncu olarak yer aldı.

[video=youtube;Opz-vPPHYEQ]http://www.youtube.com/watch?v=Opz-vPPHYEQ&feature=player_embedded[/video]

Oooof yeni bölümler baslasin artik ya...

Gelecek sezon bence süper olacak. Stefan bir 10 yil ( yoksa 12 miydi?) ortada olmayacak. E bu da Elena ve Damon'in yakinlasmasi icin cok iyi bir firsat. :KK69:

Elenaya arada uyuz olsamda, genelde iyi bir karakter. Ben Elenayi ilk baslarda hep Twilight'taki Bellayla kiyasliyordum. Ve hem Elena karakteri, hemde Nina Dobrev Kristen Stewardin Bellasina bin basar.

Damonin zaten hastasiyim. Allahim o nasil bir karizma:KK69::KK69: Ilk baslardaki o tehlikeli ve gizemli havasi kaybolmaya baslasada, yinede canimdir :)

Stefan, burdan sana sesleniyorum. Gitmem cok iyi oldu. Resmen uyku hapisin sen. Bir adamda hic mi heyecan olmaz? Neyse sen Klausla keyfinde bak, biz böyle iyiyiz:KK66:

$680040.jpg

15 Eylül Perşembe günü başlayacak 3.sezon için çekimleri hızla devam eden The Vampire Diaries'de bir yandan kadroya yeni isimler katılmaya devam ediyor. Jason Mac, April Billingsley ve Diany Rodriguez yeni sezonda karşımıza çıkacak yeni yüzlerden olacak. Şimdilik bu üç ismin dizideki rolleri hakkında net bir bilgi verilmiş değil..

Jason Mac: sarışın ve mavi gözlü aktör daha önceden Out Life ve The Shunning gibi filmlerde rol almıştı.

$15s8was.jpg

April Billingsley ise daha önceden Dead Meat, RoboDoc, Hellphone gibi filmler ile Bumps in the Night isimli dizide konuk oyuncu olarak yer almıştı.

$s3htz4.jpg

Kadroya katılan bir diğer isim ise Diany Rodriguez oldu. Onun da rolü ve dizide ne zaman karşımıza çıkacağı ile ilgili bir bilgi henüz verilmedi.

$28i0vol.jpg

The CW, The Vampire Diaries'in 3.sezonuna yaklaşılırken yeni bir fragman yayınladı. İlk olarak geçtiğimiz hafta San Diego Comic-Con'da gösterilen fragman çoğunlukla önceki iki sezondan görüntüleri bizlere sunsa da 03:30 dakikalık videonun sonlarına doğru önümüzdeki sezondan kısa süreli olsa da bir klibi görmek mümkün.

Yeni sezonda vampir, kurtadam, cadı, hayalet ve melezlerle karşılaşacağımızı belirten videonun sonlarına doğru Damon ile Elena arasındaki sahneyi izliyoruz. Elena, Salvatore kardeşlerin konağında yürürken muhtemelen çıplak olan Damon, Elena'nın arkasından gelir ve ''Biliyor musun, kapıyı çalmayı öğrenmelisin'' der.

The Vampire Diaries'in yeni sezon için yayınlanan ilk videosu geçtiğimiz hafta izleyenlerle buluşmuştu. Daha uzun süreli ve az da olsa yeni sahneler içeren bu video dizinin 3.sezonu için yayınlanan ikinci fragman oldu.

The Vampire Diaries - Season 3 Comic-Con Sizzle Reel

[video=youtube;hl3VQ3yE29k]http://www.youtube.com/watch?v=hl3VQ3yE29k&feature=player_embedded[/video]

The Vampire Diaries'de Klaus karakterini canlandıran Joseph Morgan, yeni sezonda Klaus'un ailesiyle karşılaşmak için oldukça heyecanlı olduğunu söyledi.

CW'nin popüler dizisinde melez Klaus'u oynayan İngiliz aktör, Entertainment Weekly'e yaptığı açıklamada yaklaşmakta olan 3.sezonda izleyicilerin geçmişe dönerek Klaus'un üzerine yerleştirilen bu lanetin ilk anını görme şansı yakalayacaklarını belirtti.

''Geçmişe dönme şansımız olacak ve nerede vampire dönüştüklerini, Klaus'un melez tarafının ve niteliğinin nerede başladığını, lanetin nasıl yerleştiğini göreceğiz'' şeklinde konuşan Morgan, ''Klaus'un ailesini ve çevresini tanımamız gerçekten çok ilginç olacak'' ifadelerini kullandı.

Morgan, daha önceden yaptığı açıklamalarda yeni sezonda Klaus'un amaç ve gerekçelerinin neler olduğunu ayrıca Klaus'un Stefan'ı seçmesinin altında yatan nedenin ne olduğunu öğreneceğimizi belirtmişti. The Vampire Diaries 15 Eylül'de 3.sezonuyla ekranlara geri dönecek.

çok sürükleyici süper bi dizi yaaaa :KK64: damon' a bitiyorum ya o mimikleri çok şeker offfs çok dadlııı :KK16: stefen diyoyor elena ile damon başbaşa kalıcakk :KK66:

$page0_4.jpg

15 Eylül'de The CW ekranlarında 3.sezonunu açmaya hazırlanan The Vampire Diaries'in yeni sezon oyuncu kadrosu genişlemeye ve diziye yeni karakterler katılmaya devam ediyor.

Enisha Brewster diziye katılan yeni isim oldu. Aktristin dizide canlandıracağı karakterin ismi ise 'Gloria' olarak açıklandı.

Karakter hakkında henüz çok fazla bilgimiz olmamakla birlikte söylenenlere göre Gloria bir cadı. Dizinin akışında Stefan ve Klaus ile karşılaşacak. Klaus'u görmesi kendisi için sürpriz olacak, Stefan'ı ise geçmişten hatırlayacak. Klaus kendisinden yardım talep edecek ancak bunu umursamayıp derhal yanından gitmelerini isteyecek. Bir süre sonra ise Damon kendisiyle Stefan hakkında irtibata geçecek..

Brewster, televizyon dünyasında daha önceden Meet the Browns ve One Tree Hill gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştı. İşte aktristin yer aldığı yapımlardaki görüntülerden bazı kesitler:

Enisha Brewster Reel

[video=youtube;jRT76s3261I]http://www.youtube.com/watch?v=jRT76s3261I&feature=player_embedded[/video]

Son düzenleme:
$680453.jpg

The Vampire Diaries'de Anna karakterinin canlandıran 20 yaşındaki genç aktrist Malese Jow diziye geri dönüşünün kendisi için de bir sürpriz olduğunu itiraf etti.

Anna (Jow), dizinin ilk sezonunda Jeremy (Steven R McQueen) ile yakınlaşmaya başlamış ve ikili aralarında duygusal bir yakınlaşma oluşmuştu ancak ilerleyen bölümlerde karakter öldürülmüş ve diziden ayrılmıştı.

İkinci sezonun nefes kesen ve sürprizlerle dolu final bölümünde ise Bonnie'nin yardımlarıyla ölümden geri dönen Jeremy, evdeyken Anna'yı görmüştü.

TV Fanatic'e konuşan aktrist '' Diziye geri dönme konusunda açıkçası önceden bir fikrim yoktu. Sonradan öğrendiğimde ise bunu sır olarak tuttum ve çevremdekiler final bölümünde beni görünce haliyle şaşkına uğradılar.''

Dizinin yapımcılarından Julie Plec ise bu geri dönüş hakkında daha önceden yorumlarda bulunmuş ve Anna ile Vicki (Kayla Ewell)'nin ana bir planları olduğunu belirtmişti.

Jow verdiği demeçte konuyla ilgili son olarak şunları söyledi: ''Anna'nın geri dönüşünün beraberinde neler getireceği konusunda emin değilim. Bu konuda çok fazla şey söyleyemeyeceğim. Dizinin akışında bunu hep beraber yaşayıp öğreneceğiz.''

The Vampire Diaries, 15 Eylül Perşembe akşamı The CW ekranlarında 3.sezonuyla karşımızda olacak.

X