Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
The Vampire Diaries 2. Sezon Onaylandı!
The Vampire Diaries (Vampir Günlükleri), CW kanalında 2. Sezonu garantiledi. CW tarafından da onaylanan sezon, 2 Eylül 2010 günü başlayacak.
Kaynak
hihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bende akibetini merak ediyorum.sağol didsŞeniz
16. bölümü izleyip geleyim ben burası bayadır boş kalmış
The Vampire Diaries 2. Sezon Onaylandı!
The Vampire Diaries (Vampir Günlükleri), CW kanalında 2. Sezonu garantiledi. CW tarafından da onaylanan sezon, 2 Eylül 2010 günü başlayacak.
Kaynak
ay yeni gördüm,yaşasınnhihoyyythihoyyyt
çok güzel gidiyo dizi son bölümlerde.yalnız damon.un elenaya aşık olduğu çıktı ya meydana ben bi tuhaf oldum ya.damon da özünde iyi çocuk aslında
Ben hep biliyodum Damon'cığımın iyi olduğunu sırnaşık şey Yalnız sulanmayın rica edicem, önce ben bildim onun değerini naniknanik
ben paylaşabilirimaklinialirimsmile
hem ben ona losttan beri hastayım bi kere-tatlicadiarzu-
bu da edwarda dönecek sanırım,kolunu bacağını çekiştirmeye başlıcaz yakında:1rolleyes:
The Vampire Diaries 2. Sezondan Haberler #2
The Vampire Diaries (Vampir Günlükleri) 2. sezonda, Stefan, Elena ve Damon’ın üçlü ilişkisi, Stefan, Katherine, Elena ve Damon dörtlüsüne dönüşecek! Ve sürpriz bir şekilde Kaherine’in dönüşünden en çok etkilenen Damon değil, Stefan olacak!
Stefan, Katherine’i düşündüğü şekilde aşamadığını (Üstesinden gelemediğini) görecek. Elena bu koşullar altında, Damon’a karşı hissettiği arkadaşlık duyguları daha da gelişecek. Diğer taraftan, Damon Katherine’i devirmek için Konseyin ileri gelenleriyle kurduğu planlarla meşgul olacak.
Ve evet, ikinci sezonda kurt adamlar da boy gösterecek! Kurt adamlardan birisi (Muhtemelen Tyler ?), cadılardan birisiyle (Bonnie?) süper güçleriyle nasıl başa çıkabileceklerini anlamak için iletişime geçecek.
Kaynak
Allah bildiği gibi yapsın bu senaristleri, adilik bu yaptıkları, böyle yerde bırakılırmı kötükedihüso O Catherine Damon'a bişey yaparsa valla saplarım kazığı :mymeka: Ahhhhhhhhhhhh 2 eylüle çok var yaaaaaaaaaaaa :gitme: