The Vampire Diaries

The Vampire Diaries 1. Sezon 11. Bölüm Özeti

The Vampire Diaries 1. Sezon 11. Bölümü ile 24 Ocak 2010 Perşembe günü kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölümün ismi “Bloodlines” olarak açıklandı.

Stefan ve Damon’ın uzun zamandır kayıp kız kardeşi Maria ziyarete gelir ve intikam istiyordur. Kardeşleri gerçek ortaya çıkmadan önce, onu durdurmayı amaçlıyordur. Elena’nın yolda karşılaştığı gizemli adam bir vampirdir ve Elena bu gizemli adam tarafından ısırılır. Stefan’ın bu olaydan sonradan haberi olur ve intikam için, bu kimliği bilinmeyen katili aramaya koyulur. Ayrıca kasabaya Alyssa adında yeni bir cadı gelir.

Kaynak

Bu yeni türeyen vampir bozuntuları Damon'cığıma bişey yaparsa hepsini yakarım :mymeka:

11. bölümde kaldım ben daha..arayı kapatmam lazım hemen başlıyorum izlemeye

11 le 12yi izledim didsciiiim
13ü de izlesem fena olmaz ama uykum geldi yarına kalsın artıkın
valla senin demoncığının düşmanı çok zamanında çok can yakmış birinden biri intikam alacak bence eyvahedigeldismile

The Vampire Diaries’in Yapımcısından Spoiler

The Vampire Diaries‘in baş yapımcısı Julie’nın açıklamasına göre mezar açılacak ve birkaç alışa gelmedik olaylar gerçekleşecek ve açıklamanın devamında şunları belirtiyor. Dikkat: Haberin devamı yüksek spoiler içerir.

“Mezarı açacağız ve ortalığı dağıtmamaya çalışacağız. İnsanları şaşırmaya çalışmayacağız. Mezar açılmayacak veya içinde kimse yok gibi durumlar olmayacak. Mezar açılacak ve içinde vampirler ve de biraz kötü şeyler olucak. Mezarın açılışıyla çok ama çok kötü şeyler ortaya çıkacak. çok trajik olaylar gerçekleşecek.
Şu sıralar kimse ölmeyecek genel kadrodan öyle bi açıklama yok fakat “Alaric” gibi oyuncular ölücek ve Bonnie’nin büyükannesi mezarın açılmasına yardımcı olacak ve artı olarak bonnie’nin kuzenin neden Mistic Fall’ı ziyarette bulunduğunun sebeplerini açıklayacaklar."

Üzücü bir sonla; aldığımız bilgilere göre bu haftaki bölümünden sonra, dizi 1.5 ay kadar bir ara vericek ve kaldığı yerden 25 Mart, Perşembe günü devam edicek. senağlama

Kaynak

aaa ama sürekli ara verip duruyorlar daha yeni vermediler mi ara :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…