Yok canım normal ara bu hafta başlıyorO yüzden mi bi kaç bölümdür oynamıyor dizi
Mutluluk damonEneeemmm Damon bunla evlenmiş,Nina Dobrev'le yakıştırıyodum ben onları halbüse ağzını kırmalık bi tipi olsa da
Evet sevgiliydiler.Ne ara ayrıldılar da Damon bunla evlendi anlamadım.Abla da Damon'dan yakışıklı maşallahMutluluk damon
Elena ile sevgiliydiler dimi bi zamanlar..
Eğer öylese bence elena ile daha çok yakışıyorlardı :)
BendeeeeEvet sevgiliydiler.Ne ara ayrıldılar da Damon bunla evlendi anlamadım.Abla da Damon'dan yakışıklı maşallahDizide bile Damon-Elena çiftinden yanaydım hep,Stefanı hiç sevmedim
Ya evet ilk sezonların tadı yok,zaman zaman "iyice sündürdüler artık" diye düşünüyorum izlerken,hele şu bütün karakterlerin ölüp ölüp dirilmeleri geçen sezon iyice baymıştı ama "bi sonraki bölüm ne olacak acaba" diye merak etmeden de duramıyorum yineBendeeee
ya bu dizinin ilk 3 sezonu harikaydı bir ara cidden soğumuştum
sarpa sarmıştı herşey
Senelerin alışkanlığı diyorum izliyorum yine ama eskiden çıkar çıkmaz izlerdim yeni bölümü şimdi aman dursun boş zamanımda izlerim diyorum.Bence dizi Elena gittikten sonra baya saçmaladı.. Bari Stefan ve Damon'ın annesini öldürmeseydiler..
Aynen öyle benim icinde geçerli bu durum. Hatta kac haftadır aklıma gelmemis bile gecen bakıyım dedim baya oldu izlemeyeli.. Ama meğersem dizi araya girmiş:)Senelerin alışkanlığı diyorum izliyorum yine ama eskiden çıkar çıkmaz izlerdim yeni bölümü şimdi aman dursun boş zamanımda izlerim diyorum.