The Vampire Diaries

Sezon finalinde destanı savaş olacakmış Salvatore ların Malikâne izin alınarak yıkılmış resimleri vardı ne savaşıysa artık

bu sene dizilerimin hiçbirini izlemedim, dizi sitelerine-sayfalarına girmedim
birikmesini bekledim ve an itibariyle 2 günde 17 bölümü bitirmiş bulunuyorum, son bölümü de izleyeyim bakalım
sıra diğerlerine de gelecek

Eneeemmm Damon bunla evlenmiş,Nina Dobrev'le yakıştırıyodum ben onları halbüse ağzını kırmalık bi tipi olsa da

Evet kaldı son 1 bölüm Elena insan oldu fragmandan anladığım kadarıyla kai uyutma büyüsü yapacak öldürmeyecekler elenayı belki son sezon geri gelir görecez

Mutluluk damon

Elena ile sevgiliydiler dimi bi zamanlar..

Eğer öylese bence elena ile daha çok yakışıyorlardı :)
Evet sevgiliydiler.Ne ara ayrıldılar da Damon bunla evlendi anlamadım.Abla da Damon'dan yakışıklı maşallahDizide bile Damon-Elena çiftinden yanaydım hep,Stefanı hiç sevmedim

Evet sevgiliydiler.Ne ara ayrıldılar da Damon bunla evlendi anlamadım.Abla da Damon'dan yakışıklı maşallahDizide bile Damon-Elena çiftinden yanaydım hep,Stefanı hiç sevmedim
Bendeeee

ya bu dizinin ilk 3 sezonu harikaydı bir ara cidden soğumuştum

sarpa sarmıştı herşey

Bendeeee

ya bu dizinin ilk 3 sezonu harikaydı bir ara cidden soğumuştum

sarpa sarmıştı herşey
Ya evet ilk sezonların tadı yok,zaman zaman "iyice sündürdüler artık" diye düşünüyorum izlerken,hele şu bütün karakterlerin ölüp ölüp dirilmeleri geçen sezon iyice baymıştı ama "bi sonraki bölüm ne olacak acaba" diye merak etmeden de duramıyorum yine

Sezon finali yayınlandı Elenayı tekrar gelirse diye bir yol bulmuşlar ama neyse. Bu arada destanı savaşta kai nin gelmesiymiş Jo ve Alaric üzüldüm bu adam hiç mi mutlu olamayacak bu kaçıncı hatun?. Zorlama gibi olmuş sanki

Ya benim aklıma ne geldi şimdi.Bu elena diziden ayrıldı ya,büyü müyü gibi bişeylerle elenanın ruhunu başka bi bedene sokup böylece diziye yeni bi elena sokarlar mı acaba?Elenasız damon olmaz çünkü ya hiç çekilmez yani kafayı yer o.

Çok güzel başladı geçen sezondan çok daha iyi olacağı belli kabul etmek istemesemde Elena olmadan daha iyi gibi

Bence dizi Elena gittikten sonra baya saçmaladı.. Bari Stefan ve Damon'ın annesini öldürmeseydiler..

Bence dizi Elena gittikten sonra baya saçmaladı.. Bari Stefan ve Damon'ın annesini öldürmeseydiler..
Senelerin alışkanlığı diyorum izliyorum yine ama eskiden çıkar çıkmaz izlerdim yeni bölümü şimdi aman dursun boş zamanımda izlerim diyorum.

Senelerin alışkanlığı diyorum izliyorum yine ama eskiden çıkar çıkmaz izlerdim yeni bölümü şimdi aman dursun boş zamanımda izlerim diyorum.
Aynen öyle benim icinde geçerli bu durum. Hatta kac haftadır aklıma gelmemis bile gecen bakıyım dedim baya oldu izlemeyeli.. Ama meğersem dizi araya girmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…