The Vampire Diaries

The Vampire Diaries 2. Sezon Onaylandı!

The Vampire Diaries (Vampir Günlükleri), CW kanalında 2. Sezonu garantiledi. CW tarafından da onaylanan sezon, 2 Eylül 2010 günü başlayacak.

Kaynak

The Vampire Diaries (Vampir Günlükleri), CW kanalında 2. Sezonu garantiledi. CW tarafından da onaylanan sezon, 2 Eylül 2010 günü başlayacak.

Kaynak

hihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bende akibetini merak ediyorum.sağol didsŞeniz

Kaynak

ay yeni gördüm,yaşasınnhihoyyythihoyyyt
çok güzel gidiyo dizi son bölümlerde.yalnız damon.un elenaya aşık olduğu çıktı ya meydana ben bi tuhaf oldum ya.uzaktan uzaktan garibim:asigim:
özünde iyi çocuk aslında

Son düzenleme:
ay yeni gördüm,yaşasınnhihoyyythihoyyyt
çok güzel gidiyo dizi son bölümlerde.yalnız damon.un elenaya aşık olduğu çıktı ya meydana ben bi tuhaf oldum ya.damon da özünde iyi çocuk aslında

Ben hep biliyodum Damon'cığımın iyi olduğunu sırnaşık şey Yalnız sulanmayın rica edicem, önce ben bildim onun değerini naniknanik

Ben hep biliyodum Damon'cığımın iyi olduğunu sırnaşık şey Yalnız sulanmayın rica edicem, önce ben bildim onun değerini naniknanik

ben paylaşabilirimaklinialirimsmile
hem ben ona losttan beri hastayım bi kere-tatlicadiarzu-
bu da edwarda dönecek sanırım,kolunu bacağını çekiştirmeye başlıcaz yakında:1rolleyes:

Twilight'ın kopyasıdır canım:dilcikar: diyerek izlemeye başladım Vampir Günlüklerini.Birinci bölümden sonra baktım ki bende bağımlılık yapmaya başlamış.Twilight'ı hala beğeniyorum ve Tutulmayı dört gözle bekliyorum ama,Vampir Günlüğüde Twilight'ten geri kalmaz kesinlikle..
Bu cuma sezon finaline girecek,çok heyecanlı olacak bu bölüm.Ayrıca ben Elena-Stefan:asigim:diyorum.Damon hoş gerçekten ama,Stefan'da bambaşka bişeyler var,Elena'nın vazgeçemediği kadar var yani..

bunun da sezon finalini izledim ve aynen böyle oldum akannehir
elenaya zaten gıcığım o nedenle gördüğüm şey dolayısıyla tam günahını alıyodum ki gerçek anlaşıldı
ya şu başkanla oğlu taylor ne acaba onu cidden merak ettim vampir değiller değişik bi şeyler şeytan falanlar mı acaba :) dipnot:supernaturalın etkisinde kalmış üye :)

Tek kelimeyle Müthişşşşşşşşş:1shok: diyorum sezon finaline.Elena'nın Damon'u öpmesi, şok etti beni ama, neyseki gerçeği çabuk anladık.Şimdi sıra Eylül'e kadar beklemede..

Allah bildiği gibi yapsın bu senaristleri, adilik bu yaptıkları, böyle yerde bırakılırmı kötükedihüso O Catherine Damon'a bişey yaparsa valla saplarım kazığı :mymeka: Ahhhhhhhhhhhh 2 eylüle çok var yaaaaaaaaaaaa :gitme:

The Vampire Diaries 2. Sezondan Haberler

The Vampire Diaries (Vampir Günlükleri) 2. sezonda hain Katherine’in Mystic Falls’ta görünmesi, Stephan, Elena ve Damon arasındaki aşk üçgenine bir anahtar olacak.

Elena ve Damon, yeni bir türün kurbanı haline gelen diğer Mystic Falls sakinleri kendilerine bir taraf seçmek zorundalar.

Yeni ve beklenmedik dostluklar sahte olacak, müttefiklerinin düşmanı olacak, ve kalpler kırılacak. Stefan ve Damon mümkün olduğunca inandıklarından daha kötü ve hain bir şeytan ile yüzleşmek zorunda kalacaklar. Ve onlar gömleklerini çıkaracaklar. Sıkça.

Kaynak

elena ne zaman şu sümsük stefan ı bırakır damon a gider diyodum ki final de gorduklerım karsısında oha oldum akannehir
tam seviniyodum nihayet diye anaaaaaa o da ne katherine bacım gelmiş nihayet gül cemalini gördük kaydirigubbakcemile3
yalnız bu kıza elena rolünden ziyade katherine rolü daha mı çok yakışmış ne kaydirigubbakcemile3

The Vampire Diaries 2. Sezondan Haberler #2

The Vampire Diaries (Vampir Günlükleri) 2. sezonda, Stefan, Elena ve Damon’ın üçlü ilişkisi, Stefan, Katherine, Elena ve Damon dörtlüsüne dönüşecek! Ve sürpriz bir şekilde Kaherine’in dönüşünden en çok etkilenen Damon değil, Stefan olacak!

Stefan, Katherine’i düşündüğü şekilde aşamadığını (Üstesinden gelemediğini) görecek. Elena bu koşullar altında, Damon’a karşı hissettiği arkadaşlık duyguları daha da gelişecek. Diğer taraftan, Damon Katherine’i devirmek için Konseyin ileri gelenleriyle kurduğu planlarla meşgul olacak.

Ve evet, ikinci sezonda kurt adamlar da boy gösterecek! Kurt adamlardan birisi (Muhtemelen Tyler ?), cadılardan birisiyle (Bonnie?) süper güçleriyle nasıl başa çıkabileceklerini anlamak için iletişime geçecek.

Kaynak

wowwwwww baya heyecanlı olucak desene...

nan eğer romana sadık kallırlarsa bir şey yapmıyo şakkıdışakkıdı

e-book neette var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…