çok tsk ederim tekrar.
ne gibi değişiklikler oldu haytınızda özel olmazsa bir kac örnek verir misiniz?
Hayır özel değil, herşeyden önce cahilliklerinde ya da dar görüşlülüklerinde ısrarla inat eden insanların niçin böyle olduklarını öğrendim, çünkü bu olması gereken birşeydi içinde bulunduğumuz demir çağının bir gerekliliğiydi bu nedenle bu insanlara kızmamayı öğrendim. Doğru olan her bilgiyi her insanın kaldıramayacağını kişinin kapasitesine göre konuşmayı öğrendim ( yanlış anlaşılmasın kimseyi aşağılamak anlamında değil ) kısacası doğru olanı kademeli olarak söyleyip gerisini kişiye bırakmayı öğrendim... Kendimi aslında tüm insanlığı çok değersiz sadece tüketen bir canlı olarak görürken Hallac-ı Mansurun ''En el Hak'' (ben tanrıyım) sözüyle aslında Tanrıdan geldiğimi öğrendim... Eski kadim uygarlıkların modern dünyanın zannettiği gibi ilkel olmadığını aksine bizden çok daha ileri seviyeli varlıklar olduğunu öğrendim... Aslında farkında olmadan herkeste var olan düşünce gücünün nasıl müthiş bir güç olduğunu ve bu gücle etrafımızdaki olaylara nasıl yön verdiğimizi öğrendim... Bunun gibi birçok şey ama kısacası Ne olduğumu ve HUZURU öğrendim... Bu kısacası gerisini araştırıp araştırmamak size kalmış... Eğer ilgilenmek isterseniz size Sınırötesi Yayınlarının Gizli Sırlar Öğretisi kitabını öneririm hayatımı değiştiren kitaplardan bir tanesidir...
Son düzenleme: