Olur canım denemekten ne kaybedicez.Ne istiyorsun ona göre düşünelim ikimizde yoğun bir şekilde.Bir de ne zaman istiyorsun zamanını seç.
cnm şimdi ben pek totm hakkında bilgi sahibi değilim.düşüneceğim seyi sana da söylemem mi gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım denemekten ne kaybedicez.Ne istiyorsun ona göre düşünelim ikimizde yoğun bir şekilde.Bir de ne zaman istiyorsun zamanını seç.
Okudum, güzeldi, ama diğer kitaplarda söylenenlerden farklı bir bakış açısı yoktu. Bazı cümlelerin sonunu daha okumadan getirebiliyorsun.
Bu tür kitaplarda, vaktinde aşmış ağbi ve ablaların güzel güzel sözleri ve yaşam öykülerine yer veriliyor ya, ona bayılıyorum.
cnm şimdi ben pek totm hakkında bilgi sahibi değilim.düşüneceğim seyi sana da söylemem mi gerekiyor
:) aynen ya bende bayıldm tsk ederim cok olumlu bir insana benziyorsun hayran kaldım :)
Evet canım ikimiz de senin istediğin şeye zamana odaklancaz gün içinde sık sık onu düşüncez
utanma utanma övün :)
Evet canım ikimiz de senin istediğin şeye zamana odaklancaz gün içinde sık sık onu düşüncez
cnm 10dk sonra msj atabilirisniz dior kalcan mı daha nette?
tmm cnm zaten şu 10 dk dolsun hemen yazarım dolmak bilmiyor pf kolay gelsin bu arada
Arada girip çıkıyorum sayfaya canım,valiz toparlıyorum aynı zamanda ama yarım saat sonra çıkarım sanırım
Okudum yarıda bıraktım çünkü binlerce yıl boyunca ezoterizmde savunulmuş, her öğretinin temel felsefesi olmuş antik Mısırdan Tibete uzanan bir düşünce sisteminin temeli olmuş ''düşünce yasasını'' popüler kültür saçmalığıyla dayatıyorlar. Ha bu felsefe tamamen doğru ''Düşüncelerimiz şekillendirir'' düşüncelerimizle adeta yaratırız herkese herşeye farkında olmadan yön veririz bu kesinlikle doğru fakat bu kitap sanki hiç bilinmeyen birşeyi kendi keşfetmiş gibi ve sürekli daha fazlasını istemeye yönelik anlatımlarda bulunuyor bu canımı sıktığı için bıraktım çünkü ''düşünce yasasını'' zaten biliyordum... Doğru felsefe, gerçek yasa fakat yanlış anlatım...
kesinlikle kendisi ilk bulmus gibi yapıyor bu dogru daha dogrusu insanların bildiğini fakat paylaşmadıgını dile getiriyor.ilk dile getiren oymus gibi.
Fakat sanırım en yankı uyandıran the secret hakkını yiyemem.
Gerçekten insanın kendisine gelmesini saglıyor.pozitif düşünce =sağlık huzur
tmm cnm zaten şu 10 dk dolsun hemen yazarım dolmak bilmiyor pf kolay gelsin bu arada
Mail atma sürem dolmuş canım,haftaya güzel haberlerini bekliyorum.Olumlu düşüncem senin için.İnş istediğin gibi olur
Size ''ezoterizm''i Osmanlıcası ''batınilik'' yani içselcilik olan öğretiyi araştırmanızı tavsiye ederim... İnsan Tanrının bir parçası çok sevdiğim bir dörtlüğü de paylaşmak istiyorum...
Tanrı mineralde uyudu
Bitkide düş kurdu
Hayvanda uyandı
Ve insanda Kendini buldu...
Ömer Hayyam
netten bakarım şimdi tsk ederim
Rica ederim... Benim hayatımın dönüm noktası olmuştu.. Ezoterizmi benimsedikten sonra bambaşka biri oldum... Sanki birilerine söylemeyince bencillik yapıyormuşum gibi geliyor, söylemek istedim gerisi size kalmış ve bu yazıyı okuyan diğerlerine...