kız allahım ya,hiç dalga geçme bak sana bir örnek verecem ama yuh deme.ben bu kitabı herkese mail attım ama kimse tınlamamış.15tatilde memlekete gittim çok yakınım kendisi işkolik ama dank etmiş galiba evlilik falan artık lafı etmeye başladı ama geleni begenmiyor.ben buna tabi esir ettim anlat anlat(dügün salonuna girdigini ,heycanlandıgını,gelinligini bile hayal et dedim)etmiş demekki nişanı oldu hemde salondadelikafaduldendelikafaduldennişanı salonda yapanlara hep kızardı ama oldu bak.inş evlenirse yazarım sana
işe kabul edildiğinde kendini nasıl hissetceksin?sabah ilk uyandığında ve gece uykuya dalmadan önce işe kabul edildiğin anı 3 boyutlu ve birebir gerçekmiş gibi hissederek gözünün önünde canlandır,(kendine dışardan bakma),,,ve,,,,,bu işe alındığım için şükrediyorum,,mutlu ve coşku doluyum.....vs,,,,şimdiki zaman kipi ile olumlu ve olmuş gibi cümleler kuracaksın,,,,,şükretmek ve o anda neler hissedeceksen bu enerjiyi yerimseniben vermen önemli
Canım benim cokk tşk ederimmm:1hug: ayy zaten kaç gündür hayal kura kura bir hal oldum...Egerki olumlu olursa ilk gelip burayla paylaşacagımm SÖZ VERİYORUMM..a.s.
hayal küpüne döndük gene polyanna gibi
Yapacak başka bişe yok canım.. hayal kura kura artık gercekmiş gibi hissetmeye başlıcagım...
arkadaşlar,,,,,, ''NE BİLİYORUZKİ''vcd sini,, '' BİLİNÇALTININ GÜCÜ-joseph murphy''kitabını,,net den prof dr FRED ALAN WOLF açıklamalarını bulabilirsiniz,,,,,,,,,e ben yapıyorum neden olmuyor diyorsan bilinçaltında o konuyla ilgili çekirdek negatif düşünce vardır sonuç istiyorsan ilk önce onu silmeniz gerekli,bunada yukarda yazdığım kitap yardımcı olacaktır,,,,,,burda bazı arkadaşlarımızın çok ön yargılı yaklaştığını görüyorum negatif,olumsuz yargıları lütfen kendilerine kalsın,,,,ben bayağıdır uğraşıyorum bir sürü kitaplar okudum sonuç diyeceksiniz odaklandığım ve eski düşünceleri düzelttiğim herşeyi başardım ve hala geliştirmeye çalışıyorum hala okuyorum,,,,size tek söyleyebileceğim beynimizin %96 lık bölümünü kullanmadığımız,,,,,çok fazla değilmi?
insan beyninin her tarafını kullanır çünkü beynin her yeri farklı bir görev için vardr kullanmıyor olsaydık zaten körelirdi ancak bu gelişim setleriyle sosyal ve duygusal zekalarımızı yükeseltebilirz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?