E
EU1
Ziyaretçi
kız allahım ya,hiç dalga geçme bak sana bir örnek verecem ama yuh deme.ben bu kitabı herkese mail attım ama kimse tınlamamış.15tatilde memlekete gittim çok yakınım kendisi işkolik ama dank etmiş galiba evlilik falan artık lafı etmeye başladı ama geleni begenmiyor.ben buna tabi esir ettim anlat anlat(dügün salonuna girdigini ,heycanlandıgını,gelinligini bile hayal et dedim)etmiş demekki nişanı oldu hemde salondadelikafaduldendelikafaduldennişanı salonda yapanlara hep kızardı ama oldu bak.inş evlenirse yazarım sana
kız şaka mısın sen, anlat bakayım,
sırf salonun hayalını mı kurdu ee ben de kucuk bıseyden baslıyım madem direk evlenıncekı evımı göruyorum ona da ınanmayasım bıle gelııo ,
e pekı bıze eve söze geldıklerını hayal edeyım ben ozaman,
hatta yazayım hemen bi film
bize eve geliyorlar ben yeni alıp giymediğim bir elbisem var onu giyiyorum siyah böyle yarı kapalı omuzları açık bir elbise ayagıma terlik şıkıdım parlak lame terlikleri giyiyuorum kapıyı açıyorum saçlarım normal her zamanki gibi fönlü arkaya tokalarla hafıf tutturmusum gözume düşmüyor, dibi gelmıs gelmemıs onu düşünmeyeyım :))) saçımı fönlemişim düz siyah elbisemi giymişim mutfakta kahve fincanları hazırlanmış ben fincanlara bakıyorum sonra kapı çalıyor bu elinde cicek üstünde takım elbisesi yanında ablası abisi gelmiş annesi babası çiçeği bana verıyor sarılmış cukulatayı da alıp mutfaga götürüyorum tepsiyi göruyorum içinde yüzüklerımız makas ve kırmızı kurdelesı var kaydirigubbakcemile3 aayy hayali güzel,
evet bunu yaşıyorum şu anda tamamen kurayım hayali şimdi yaşar gıbı kaydirigubbakcemile2 hii canım takım elbise de pek yakışmış ceket gıymıs sıcaktır alayım ustunden :) kaydirigubbakcemile3
:lepi: iyi mi :) ılk aşamayı düşüneyım kı kolay olsun, otobuste yer bulmak gibi p ehehehhehe :icecream: