SECRET ta ne demek istediğini vcd-dvd sinde daha anlaşılır anlatıyor,,,tavsiye ederimyerimseniben
evet onu da ızledım guzeldı, daha net anlatıyor
kıtapta hayal ettıgım bır cok olay aynen tasvırlenmıs,
baska secret neler yaptınız kızlar? hadı anlatın
bu kitabı okuyunca denemekten ne çıkar dedim.sürekli araba hayli kurdum hatta sürdügümü nazar boncugu taktıgımı filan.tam 21gün sonra sürekli erteledigimiz arabamızı aldık.en ilginci nazar boncugunu ve duayı hç ummadıgım kişiden hediye aldım,ve hayal ettigim yere astım.benimle dalga geçen eşim bile şaşırdı
inanılmazsın mehtapinoo, tebrıkler wallaha,
araba alabılmek buyuk meziyet,
ben de hayallerımı hep gelecek zamanda kurarım,
şurada çalışıcam şu marka arabama binicem diye.
demek yaptıgın gıbı sımdıkı zamanda düşünmek lazım.
hemen en cok ıstedıgım şeye vurmalıyım bunu :)
gözumu kapıyorum 1dk düşünüyorum
hadı bakalım
teşekkürler canım darısı sana.burada yapman gereken tek şey yatmadan önce hayal kurman seninmiş gibi,(markası, rengi,hatta plakasını)ve şükret böyle arabam oldugu için sana teşekkür ediyorum allahım diye.ve istedigin arabanın resmini biryere yapıştır ve her baktıgında şükretve bir anahtarlık ayarla her dişarı çıktıgında onu yanına alve hep mutlu ol ve istedigin her şey için bunu alabilme gücüne sahibim sana teşekkür ediyorum allahım de:lepi:unutma şimdi düşündükleimiz gelecekte yaşadıklarımız ben bunu kitabı okuduktan sonra anladım ve yaşadıgım çok şey bana geçmişi hatırlattı
Secret ne ?
Çekim ne ?
Noolmuş ?
Ne gerçek olmuş?
Nasıl olmuş? Nerde olmuş?
Burayı yeni keşfettim ben delikafadulden
Arkadaşlar ben pazartesi iş görüşmesine gidecegim cv bırakmıştımm..müdürle tekrar görüşmeye gidecegim.. yaa şimdi benim ne yapmam lazım cok istiyorum bu işin olmasını ne kadar dua ettim bilemezsiniz..Şimdi bana bir akıl verinn neler yapmam lazım direk beni kabul ettigini felanmı düşüneyimm....Nasıl bir şey yapmalıyım????
hehe catlaksın kız harıka anlatmısın,
yok ben araba ıstemıyorum artık yıllardır ıstıyordum artık süremıyorum bıle unuttum surmeyı bıle 10 yıl oldu neredeyse vazcaydım baskası sürsün ben otururum,
ev alırım ancak ama hıc param yok gercı secrette yapmak yeter,
evlenmek ıcın yaptım damat gelın cızdım bızı, arada bakıyorum bıde evlıymısım gıbı hayal edıyorum bır sahnesını hayal ettım dun gece, sankı evdeyım ben eşim gelıp kapıda sarılıyor hosgeldım hayatım falan dıyor delikafadulden hahaha
:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?