merhaba karbonel, senin gibi düşünen ve yaşamında bu teknikleri uygulayan birilerini görmek beni gerçekten çok mutlu etti,kitap paylaşımına gelince seve seve, ben bu konularda ki kitapları set halinde ala ala bir hal oldum ama okumaktan inanılmaz keyif alıyorum hatta bir kere okumak yetmiyor tekrar okuyorum ..... hatta kitabın bitmesine yakın sevdiğim bir misafiri evden gönderirmişcesine duyduğum üzüntüyle bitiriyorum...tabi bunları okumak çok güzel ama yaşamımla özleştirmek ayrı bir beceri istiyor ama isteyen herkesin bende dahil bunu yapabilecek güçte olduğuna daima inandım ve inanmaya devam ediyorum ve bu inançla buradan birilerine sesimi duyurup insanları uyandırmak <hatdim olmayarak>elimden geldiğince, dilimin döndüğünce anlatmaya ,paylaşmaya çalışıyorum...etkileyebiliyorsam ne mutlu....burada paylaşımları okudukca sanki daha da güçleniyorum ve yaşama bir o kadar daha sıkı sarılıyorum...bana göre tanrı insana aklı bunun için vermiş bir şeyi istemek veya istememek bizim elimizdeyse hayatta yönümüzü bulma yolunda kararları bizler veriyorsak dua ile birşeyleri etkileyip değiştirebiliyorsak demek ki bizi duyan ve bunları bize veren biri var ......bizim misyonumuz da iyi olanı istemek...iyi olan sen olduğun sürece,isteklerin hep iyi olan pozitif olansa eğer bu hayatta başkaları adına bile hep iyi olanı istediğin sürece daima iyilik ve sevgiyle karşılaştığım inancındayım....ve hep böyle olmuştur ...bundan sonra ki yazımda <sevginin gücü > ve <suyun gücü ve yaşamımızda ki etkisi >konularında paylaşımlarda bulunacağım...bende sana çok teşekkürler ediyorum....sevgiyle mutlu kalasın.....