- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
Yükledin mi resimlerini du bakimmm hemenNe yapalım arkandan konuştuk biraccukkkkkkkkk
tamamdır beybi
katıl katıl eğleniriz..
ya ben üç renkli bir meze yaptım hani patatesli oluyor ya ama şahane oldu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yükledin mi resimlerini du bakimmm hemenNe yapalım arkandan konuştuk biraccukkkkkkkkk
tamamdır beybi
katıl katıl eğleniriz..
ya ben üç renkli bir meze yaptım hani patatesli oluyor ya ama şahane oldu..
Yok şimdi icazet bekliyorum Nevretsden ve PinkidenYükledin mi resimlerini du bakimmm hemen
anowww baya geçmiş....bitki çayı içsene..neden böyle olduki..doktora gittinmiKendime.. Bu ara abarttım regl 15 gün geçti ve dengem bozuldu iştah açıldı
asil kadınsın işte anacımÇaktırma, Birkaç gün hevesini alsın diye karışmıyorum
hesap yok işte onu diyom borcu var demeyin adım çıkacak
şu işim olmasa direkt gelirdim mayıs gibi gelicem ama inşallahÖyle birşey yaparsan valla sana helal olsun derim gell valla çok sewinirim...
iyi bişeyler var mı bariİyi bende canım BDV ye göz atıyorum
evet canım şimdi ben katılmaya gidiyorumyarışmayamı katılıyorsunuz benmi yanlış analdım
O pinko ya ben kafa atarım kızımm Bana selamda vermedi zatiYok şimdi icazet bekliyorum Nevretsden ve Pinkiden
Kemerime göz dikenler, kurtulmak için gün sayanlar pişmanlıktan kapımda sıra olsun istiyorumasil kadınsın işte anacım
şu işim olmasa direkt gelirdim mayıs gibi gelicem ama inşallah
iyi bişeyler var mı bari
Kime kafa atıyon senO pinko ya ben kafa atarım kızımm Bana selamda vermedi zati
Hmm ne heveslendiriyon ozamanasil kadınsın işte anacım
iyi bişeyler var mı bari
Sen önce bi İstanbul dakilerle görüş, şehir dışındakilere sonra göz koyarsınHmm ne heveslendiriyon ozaman
BDV de iyi bişiler mi Kız şaka mı yapıyon adı üstünde bdvasil kadınsın işte anacım
iyi bişeyler var mı bari
Gitmedim, bitki çayı ne içicemanowww baya geçmiş....bitki çayı içsene..neden böyle olduki..doktora gittinmi
Kalkmışsın banaM inişimdi o benim
İ nandım o masum yüzüne
N erden bileyim
N ankör çıkacağını
A rtık çok geç
K aldıramıyorum bu yükü...
sana akrıstiş yazdım minnakkkkkkkkkkkkk
Sen gel ozaman yarın mevlütümüzeSen önce İstanbul dakilerle görüş, şehir dışındakilere sonra göz koyarsın
SanaKime kafa atıyon sen
ha söktürücü içiyorsan bitki çayı içme...ilaç bittikten bikaç gün sonra geliyor diye biliyorumGitmedim, bitki çayı ne içicem
Adet sökücü ilaç kullanıyorum 4 gündür ama hala tık yok.
Aa mevlüdünüz mü var? Yarın eşim evde, o evdeyken çıkmıyorum ama bakim planı varsa, yardıma gelirimSen gel ozaman yarın mevlütümüze
Yakınız biliyosun