Kız gel tabiiii ama nerdesin onu merak ettim ya ladeşme yaramı değilim de gelirim ya nolcak
sen yokken buralarda birileri senin yerini doldurmaya çalıştı benden söylemesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gel tabiiii ama nerdesin onu merak ettim ya ladeşme yaramı değilim de gelirim ya nolcak
sağolasın canım hamdolsun iyiymSen nasılsınn beybiii
hahaha ama pinki nin yerini kimse alamaz..deşme yaramı değilim de gelirim ya nolcak
İyiyim bebeğimmm sen nasılsın, karnım aç ya valla inat ettim yapmıcam kahvaltıowwwww liliii..laynn herkese buraya toplanmış yaa..nasılsın
Sıkıntı yok temizleriz Kimmiş o hadsizdeşme yaramı değilim de gelirim ya nolcak
Kıskansın Gel bidaha öpeyim
izninle sana bir şarkı yollamak istiyorum..owwwww liliii..laynn herkese buraya toplanmış yaa..nasılsın
Gel bende sarılayımm sana şöyle biSıkıntı yok temizleriz Kimmiş o hadsiz
Beğendiklerim dışında konuştunuz mu hakkımdasağolasın canım hamdolsun iyiym
hahaha ama pinki nin yerini kimse alamaz..
hımmm....Beğendiklerim dışında konuştunuz mu hakkımda
afyondayım şimdik de biletimi alsam 20 dakkaya ordayımKız gel tabiiii ama nerdesin onu merak ettim ya la
tabiki de alamaz pinkimiz canımızsağolasın canım hamdolsun iyiym
hahaha ama pinki nin yerini kimse alamaz..
benden duymuş olma dedikodu yapmayı hiç sevmem ama kemeri varSıkıntı yok temizleriz Kimmiş o hadsiz
siz de benim hesaba taktınız ha bi kerem benim borcum yok harbinin kafasından aşağı saçtım paraları daha napiyim?hımmm....
sen muhabbet cafeye bakmıssın biz oraya gitmiyoruz minnakın hesap kabarık orada
Mesaj geçmişinizde aradım kendimi orası çıktıhımmm....
sen muhabbet cafeye bakmıssın biz oraya gitmiyoruz minnakın hesap kabarık orada
bende iim kuzum..neye bu inadın..İyiyim bebeğimmm sen nasılsın, karnım aç ya valla inat ettim yapmıcam kahvaltı
Çaktırma, Birkaç gün hevesini alsın diye karışmıyorumafyondayım şimdik de biletimi alsam 20 dakkaya ordayım
tabiki de alamaz pinkimiz canımız
benden duymuş olma dedikodu yapmayı hiç sevmem ama kemeri var
izninle sana bir şarkı yollamak istiyorum..
:
siz de benim hesaba taktınız ha bi kerem benim borcum yok harbinin kafasından aşağı saçtım paraları daha napiyim?
Kendime.. Bu ara abarttım regl 15 gün geçti ve dengem bozuldu iştah açıldıbende iim kuzum..neye bu inadın..
bu arada herkese selam ahaliiiiiiiiii
Allah sen napmasın kajjjjjjjjj...çok tşkkkkkk..........yaşlanmışsın diyoya buuuuuuu abowwwwwwwwwwwwwwww
Öyle birşey yaparsan valla sana helal olsun derim gell valla çok sewinirim...afyondayım şimdik de biletimi alsam 20 dakkaya ordayım
tabiki de alamaz pinkimiz canımız
benden duymuş olma dedikodu yapmayı hiç sevmem ama kemeri var
İyi bende canım BDV ye göz atıyorumiyilik sağlık kuzum sen napıyorsun