- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
kaçma gel burayayıne slm mınnak slm der kacarım her topıkte (oyle bı ımaj verdım dmı)
orbee slm yevrum naber guzel saclım
bu sarkı cok guzel sabahtan berı teslım ol etrafın sarılı dıye mırıldanıyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçma gel burayayıne slm mınnak slm der kacarım her topıkte (oyle bı ımaj verdım dmı)
ders calsıyorum yoksa kacmam , cıkmamkaçma gel buraya
görürsün hep burdayım çünkü üniversite mi okuyorsunders calsıyorum yoksa kacmam , cıkmam
tanısamadık ama goruyodum senii
bı yerden yazak ordan soruyosun burdan cvp verıyorummgörürsün hep burdayım çünkü üniversite mi okuyorsun
hakkaten yahu bu ne böylebı yerden yazak ordan soruyosun burdan cvp verıyorumm
bırak kız peşimi hain dom domyıne slm mınnak slm der kacarım her topıkte (oyle bı ımaj verdım dmı)
senı dom dom kursunu ıle vururum pesınde olmam yanımda olursunnbırak kız peşimi hain dom dom
owwwwwsenı dom dom kursunu ıle vururum pesınde olmam yanımda olursunn
Babam ewde ayağı alçıda değneklerle yürüyor, ağrısı yok allahtann hayırlı kandiller kuzumm
Hoşgeldin hayırlı kandillerr canımmGünaydınnnnnnnnnn!
Hayırlı kandiller ve cumalar olsun inşallah
Dualarda buluşalım
hoş bulduk nasılsın canım?Babam ewde ayağı alçıda değneklerle yürüyor, ağrısı yok allahtann hayırlı kandiller kuzumm
Hoşgeldin hayırlı kandillerr canımm
ooo kimleri görüyoru hayırlı kandiller kuzumselam kızlar nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun.
valla hep aklımdasınız yazıyım diyorum bdvye takılıp unutuyorum sonra.ooo kimleri görüyoru hayırlı kandiller kuzum
geldim geldim patlamanerde bu minnak nerdeeeee minnağı getirin banaaa