- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
bu arada KarKralicesi den haberi olan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sana en net şu şekilde anlatayım Bargello parfümeri var dışı sarılı siyahlı bi yer hemen onun sokağında..inşallah gidicem canım aklımda zaten neresinde ümraniyenin?
Tatlışım benim, Rabbim hepimize sağlık, huzur versinkıskanıyorum ne istiyim kuzum allahtan sağlını isterim
bana bak mesjlara bak resmimi begen hemenninşallah gidicem canım aklımda zaten neresinde ümraniyenin?
Öyle tabi kuzum,herseyin hayırlısıCanım benim sıkma canını bende kalamadım henüz:) demekki onunda ir vakti zamanı var öyle düşünelim..
Benim arkadasımın 5 senedir olmuyordu hemde korunmadılar hiç. şimdi hamile kaldı düşün yani. hemde doğal bir şekilde hamile kaldı.
Topic i üstüne yapcam gülümm
inşallah bulurum çok bilmiyorum ki ümraniyeyiCanım sana en net şu şekilde anlatayım Bargello parfümeri var dışı sarılı siyahlı bi yer hemen onun sokağında..
amin inşallah kuzumTatlışım benim, Rabbim hepimize sağlık, huzur versin
emredersiniz majesteleribana bak mesjlara bak resmimi begen hemenn
Hakikaten kaj bilmeyen biri parfümeriyi nasıl bulsunCanım sana en net şu şekilde anlatayım Bargello parfümeri var dışı sarılı siyahlı bi yer hemen onun sokağında..
Geçen geldi cee yapıp gittibu arada KarKralicesi den haberi olan varmı?
paşabahçe ümraniyenin insagramı vaarmışşşbana bak mesjlara bak resmimi begen hemenn
orasını kimse sorsan gösterir ana caddede canım o sebeple söyledim:)Hakikaten kaj bilmeyen biri parfümeriyi nasıl bulsun
paşabahçe ümraniyenin insagramı vaarmışşş
niye kız birsürü resim var yaorasını kimse sorsan gösterir ana caddede canım o sebeple söyledim:)
evette oraya resim yüklemiyorlar
sen mağazayı görsen onlar ne ki:dniye kız birsürü resim var ya
hadi ya o zaman çok büyük bir mağazaysa sorsam herkes bilir değil mi ? sora sora bulsamsen mağazayı görsen onlar ne ki:d
ara sokakta kalıyor canım bence sen parfümcüyü bulhadi ya o zaman çok büyük bir mağazaysa sorsam herkes bilir değil mi ? sora sora bulsam
parfümcü o kadar büyük mü yaara sokakta kalıyor canım bence sen parfümcüyü bul
büyük değilde dikkat çekiyor bak cadde de hemen sağda kalıyor.parfümcü o kadar büyük mü ya
tamamdır kuzum alemdağ caddesine gitsem ordan bulurum zaten inşallah başka varmı böyle bildiğiniz yerler nerelere gitmeliyim ?büyük değilde dikkat çekiyor bak cadde de hemen sağda kalıyor.
mağaza bu işte:)
birde mercan yokuşu var bak orada da harika şeyler var eminönünde..tamamdır kuzum alemdağ caddesine gitsem ordan bulurum zaten inşallah başka varmı böyle bildiğiniz yerler nerelere gitmeliyim ?
onu yazmıştım kuzum sen söylemiştin aklımda inşallah gidicembirde mercan yokuşu var bak orada da harika şeyler var eminönünde..