- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nerelerdesin asıl?ahanda herkes dağılmış nerdesiniz bebsiler?
ah canım sorma .. koptum her yerden..Sen nerelerdesin asıl?
Hayırdır canım? Bi sorun yok demi?ah canım sorma .. koptum her yerden..
Canım depoyu taşıdık aslında en çok ondan gelemedimHayırdır canım? Bi sorun yok demi?
çok şükür yaaaahanda herkes dağılmış nerdesiniz bebsiler?
Ahh anacimm anlamazlar... snra da kür tavsiyesine başlarlar. Komşu soğan suyu içti hamile kaldı, arkadaş incir yedi ikiz doğurdu, 15 sene çocuğu olmayan bilmem ne içti o ay hamile kaldicanlarım aslında bunalımdayım gene
herkes bebek yokmu diye beynime tecavuz ediyor. korunmuyorum diyorum anlamıyorlar..
Boş versene canım milleti, sanki herkes çocuk yapmak zorundaymış gibi.. Yada sen yapınca onlar bakacakmış gibi bi susmuyorlar. Ben sinirleniyorum biri sorduğu zaman :) Biz bilmiyoruz sanki ne zaman yapacağımızı. Ellerinden gelse aramıza yatıp pozisyon tarif edecekler tövbe ya..canlarım aslında bunalımdayım gene
herkes bebek yokmu diye beynime tecavuz ediyor. korunmuyorum diyorum anlamıyorlar..
of bitanem ya sorma bir tane densiz gecen bana bunlar yapmayi beceremiyor dedi dusunsene ya nasıl bir saçmmalıkAhh anacimm anlamazlar... snra da kür tavsiyesine başlarlar. Komşu soğan suyu içti hamile kaldı, arkadaş incir yedi ikiz doğurdu, 15 sene çocuğu olmayan bilmem ne içti o ay hamile kaldi
canım öyle tabi aman sen sen ol istediğin zaman bile kimseye söyleme istemiyorum de..Boş versene canım milleti, sanki herkes çocuk yapmak zorundaymış gibi.. Yada sen yapınca onlar bakacakmış gibi bi susmuyorlar. Ben sinirleniyorum biri sorduğu zaman :) Biz bilmiyoruz sanki ne zaman yapacağımızı. Ellerinden gelse aramıza yatıp pozisyon tarif edecekler tövbe ya..
Eşimin tarafı soruyor hep, eşim istemiyor diyorum kimse gidip ona niye istemiyorsun demiyorcanım öyle tabi aman sen sen ol istediğin zaman bile kimseye söyleme istemiyorum de..
Yuhhh!!! Bana da sürekli 3 sene oldu sende amma tembel çıktın diyip duruyorlar suratlarina kezzap atasim geliyoof bitanem ya sorma bir tane densiz gecen bana bunlar yapmayi beceremiyor dedi dusunsene ya nasıl bir saçmmalık
aslında en güzeli o biliyormusunEşimin tarafı soruyor hep, eşim istemiyor diyorum kimse gidip ona niye istemiyorsun demiyor
Yuhhh!!! Bana da sürekli 3 sene oldu sende amma tembel çıktın diyip duruyorlar suratlarina kezzap atasim geliyo
Sende uygula bence çok işe yarıyor :))aslında en güzeli o biliyormusun
kocaya suç atacaksın
taktiğini beğendim beybi..
Ya sorma densizi kendi gelinine de 5 sene yapmayacaksın demiş böyle densiz bir manyak..
Ya harbi biz bunlar yüzünden stres oluyoruz valla
Aynen canm toplum baskısı insanı bunalıma sürüklüyor.. hiç aklimda olmadigi an biri kalkip,ayy sen daha çocuk yapmadin mi? Demesiyle film kopuyo...aslında en güzeli o biliyormusun
kocaya suç atacaksın
taktiğini beğendim beybi..
Ya sorma densizi kendi gelinine de 5 sene yapmayacaksın demiş böyle densiz bir manyak..
Ya harbi biz bunlar yüzünden stres oluyoruz valla
ayy anan seni yapmışta ne olmuş de sendeAynen canm toplum baskısı insanı bunalıma sürüklüyor.. hiç aklimda olmadigi an biri kalkip,ayy sen daha çocuk yapmadin mi? Demesiyle film kopuyo...
O an söylüyorum canim sen doğurdun ne oldu canavar gibi çocugn var falan acisi sonradan oturuyo içineayy anan seni yapmışta ne olmuş de sende
sorma ya birde bunu bir kac kez soruyorlar inadına geçen ir kadın sordu işte sonrada ay bozulmadin dimi dedi seni kaale almıyorum istedini de dedimAynen canm toplum baskısı insanı bunalıma sürüklüyor.. hiç aklimda olmadigi an biri kalkip,ayy sen daha çocuk yapmadin mi? Demesiyle film kopuyo...
ayy anan seni yapmışta ne olmuş de sende