- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
ne çiçeği kız,yok sana çiçek felanteşekkür ederim çiçekler ofise pls aynen ya hiç çalışasım yok
napıyon kız kaçak pinkoo ist. gelcem ya onu sayıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne çiçeği kız,yok sana çiçek felanteşekkür ederim çiçekler ofise pls aynen ya hiç çalışasım yok
Ya bi de ki derdin mi var da gelmiyorsunteşekkür ederim çiçekler ofise pls aynen ya hiç çalışasım yok
aşkolsun sana harbi dedik yapar dedik pehh tırt çıktın harbine çiçeği kız,yok sana çiçek felan
hayırdır kız ne derdin var valla orası pek mümkün değil kuzum ya annemle gelicem ya bi ara kaçarım diye program yapıyordum annem başka yerde kalcaktı işler değişti aynı yerde kalıcaz kaçamıcam o yüzdenYa bi de ki derdin mi var da gelmiyorsun
Süperr bana da gel
harbiyim kızım ben çiçekçi başı mıyımaşkolsun sana harbi dedik yapar dedik pehh tırt çıktın harbi
hayırdır kız ne derdin var valla orası pek mümkün değil kuzum ya annemle gelicem ya bi ara kaçarım diye program yapıyordum annem başka yerde kalcaktı işler değişti aynı yerde kalıcaz kaçamıcam o yüzden
Yok canım dert değil de işlerim vardı biraz. Hadi ya sağlık olsun ne yapalım, yine de keyfini çıkaraşkolsun sana harbi dedik yapar dedik pehh tırt çıktın harbi
hayırdır kız ne derdin var valla orası pek mümkün değil kuzum ya annemle gelicem ya bi ara kaçarım diye program yapıyordum annem başka yerde kalcaktı işler değişti aynı yerde kalıcaz kaçamıcam o yüzden
gelin başı harbiharbiyim kızım ben çiçekçi başı mıyım
saol kuzucum yine de bi fırsat olursa haberleşiriz inşallahYok canım dert değil de işlerim vardı biraz. Hadi ya sağlık olsun ne yapalım, yine de keyfini çıkar
napıyon sen işte misingelin başı harbi
saol kuzucum yine de bi fırsat olursa haberleşiriz inşallah
İnşallah canımgelin başı harbi
saol kuzucum yine de bi fırsat olursa haberleşiriz inşallah
evet işteyim çalışıyom ben ya pufffnapıyon sen işte misin
pinki kız bu madalya ne ?İnşallah canım
bende de var aynısındanpinki kız bu madalya ne ?
seninkini biliyom da pinki nerde kazandı ?bende de var aynısından
yanlışlıkla verdiler ona geri alcaklarseninkini biliyom da pinki nerde kazandı ?
haha dalga geçme beyanlışlıkla verdiler ona geri alcaklar
2-3 sene önce ekmek arası çorba yapmıştı ya onun şeysihaha dalga geçme be
haha 2-3 sene değil ya daha eski sen karıştırıyosun kk tarihinin ilk yarışmasıydı o2-3 sene önce ekmek arası çorba yapmıştı ya onun şeysi
doğrudur net hatırlayamadım o kaaa eskihaha 2-3 sene değil ya daha eski sen karıştırıyosun kk tarihinin ilk yarışmasıydı o
atalarımız anadoluya geldiğinde pinkiden öğrenmişler zaten bu çorbayıdoğrudur net hatırlayamadım o kaaa eski
olabülü pinki sever öyle işleri zatenatalarımız anadoluya geldiğinde pinkiden öğrenmişler zaten bu çorbayı
yoksa insan çorbayı ekmeğin arasına niye koysun demiyokluk varmış o zaman pinki hemen akıl etmişay dövecek beni hissediyorum geldiğiniolabülü pinki sever öyle işleri zaten