- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
hahahah bence deeeee tencere yok,tabak yok napsın yavrum ekmeğin arasına koymuşyoksa insan çorbayı ekmeğin arasına niye koysun demiyokluk varmış o zaman pinki hemen akıl etmişay dövecek beni hissediyorum geldiğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahah bence deeeee tencere yok,tabak yok napsın yavrum ekmeğin arasına koymuşyoksa insan çorbayı ekmeğin arasına niye koysun demiyokluk varmış o zaman pinki hemen akıl etmişay dövecek beni hissediyorum geldiğini
aha vallaha geldihahahah bence deeeee tencere yok,tabak yok napsın yavrum ekmeğin arasına koymuş
Geldimaha vallaha geldi
gelsin nolcakaha vallaha geldi
Hem suçlu hem güçlü böyle oluyorgelsin nolcak
dişini kırarım seninHem suçlu hem güçlü böyle oluyor
bak vurma ya ufGeldim
geldi dövdü beni koru harbigelsin nolcak
Hazır unutmuşum niye hatırlatıyorsundişini kırarım senin
Çorbama sataşmayın sizdebak vurma ya uf
geldi dövdü beni koru harbi
harbi başlattı ben bişey demedim kiHazır unutmuşum niye hatırlatıyorsun
Çorbama sataşmayın sizde
Gördüm birbirinizi nasıl gaza getirdiğiniziharbi başlattı ben bişey demedim ki
bişey yapamaz minnağım sen hiç korkma, çakma gözlüğünü kırarım onunbak vurma ya uf
geldi dövdü beni koru harbi
yapma yaGördüm birbirinizi nasıl gaza getirdiğinizi
şu tipine güvenemiyorum nedensebişey yapamaz minnağım sen hiç korkma, çakma gözlüğünü kırarım onun
niye kiyapma ya
şu tipine güvenemiyorum nedense
profil fotonu diyorum kızniye ki
anladım canım yaa o yuzden neden diyorum gayet güvenilir,eli yuzu temiz bir şahsiyetprofil fotonu diyorum kız
bayılıyorum ama ya arada bakıp bakıp gülüyorumanladım canım yaa o yuzden neden diyorum gayet güvenilir,eli yuzu temiz bir şahsiyet
napıyorsun lilimKızlarrrrrr
Canım çok yoğunum ya doğdürüst giremiyorum siteyede offf sen nasılsın istanbula mı geliceksinbayılıyorum ama ya arada bakıp bakıp gülüyorum
napıyorsun lilim
yeapp geliyorum nasipse kolay gelsin kuzum işler bu ara hiç çekilmiyor ciddenCanım çok yoğunum ya doğdürüst giremiyorum siteyede offf sen nasılsın istanbula mı geliceksin
Yaaa ne kadar kalacaksın istanbul da pekiiyeapp geliyorum nasipse kolay gelsin kuzum işler bu ara hiç çekilmiyor cidden