- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
cuma dan pazara kuzumYaaa ne kadar kalacaksın istanbul da pekii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cuma dan pazara kuzumYaaa ne kadar kalacaksın istanbul da pekii
görüşelim ozamanncuma dan pazara kuzum
pek mümkün değil kuzum ya annemle ayrı yerlerde kalcaktık o yüzden bi kaçamak yapabilirdim de planlar değişti aynı yerde kalcaz o yüzden mümkün değil ama fırsat olursa inşallah ayarlayalımgörüşelim ozamann
İnşallah canım pink ile 3müz buluşursak süper olur...pek mümkün değil kuzum ya annemle ayrı yerlerde kalcaktık o yüzden bi kaçamak yapabilirdim de planlar değişti aynı yerde kalcaz o yüzden mümkün değil ama fırsat olursa inşallah ayarlayalım
ya evet kaj da istiyordu ne güzel olurİnşallah canım pink ile 3müz buluşursak süper olur...
hADİİİ İNŞALLAH YAAya evet kaj da istiyordu ne güzel olur
farkettim nerdesin sen bakiyimKızlarr günaydın:)
nasılsınız ben koptum şu ara herşeyden
ah canım sorma :)farkettim nerdesin sen bakiyim
vayy çakal gezmelere gitmiş meğerseeeah canım sorma :)
şu sıralar günler çok yogun geçiyor .
perşembe günü kayseriye gittik oradanda ürgüpe eşim işi dolayısıyla gelmedi ben ailemle gittim
iyi kuzum sen nasılsın görünmüyorsun kaç zamandırkızlar nasılsınız herkes iyimi
vayy çakal gezmelere gitmiş meğerseee
iyi kuzum sen nasılsın görünmüyorsun kaç zamandır
aman geçsin canım derdin sıkıntın neyse gelmiş geçmiş olsun iyi bende napıyım öyle gün geçiriyorum işle güçleevet canım uzun zamandır kk ya girmedim arada baktım çıktım.bende konya ya geldim cuma günü artık konyadayım bazı sıkıntılı günler yaşadım ve geçti şükür daha iyiyim
sizler nasılsınız
matmazel çok şükür iyiym sen nasılsın:)kızlar nasılsınız herkes iyimi
haha aynen gezmelerdeydim şu ara kuzum:)vayy çakal gezmelere gitmiş meğerseee
iyi kuzum sen nasılsın görünmüyorsun kaç zamandır
Kajjjjj
aman geçsin canım derdin sıkıntın neyse gelmiş geçmiş olsun iyi bende napıyım öyle gün geçiriyorum işle güçle
Iyiyimm tatlim sen nasilsin,yoktun ne zamandir özledikmatmazel çok şükür iyiym sen nasılsın:)
haha aynen gezmelerdeydim şu ara kuzum:)
Canım harbym nasılsın
aman gez tatlım benim yerime de gez keyfin yerinde olsun damatmazel çok şükür iyiym sen nasılsın:)
haha aynen gezmelerdeydim şu ara kuzum:)
Canım harbym nasılsın
teşekkürler canım saolasınsaol bitanesi kolay gelsin sana kuzucuk
kayıplara karıştım kuzucuğum:)Iyiyimm tatlim sen nasilsin,yoktun ne zamandir özledik