- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın minnak :)♡♡günaydın gençler
kuzummm nerelerdesin yahu özlettinGünaydın minnak :)♡♡
Ev değiştirdik minnak yeni evinde bazı sorunları var hep onlarla uğraşıyoruz. Zor yaa Betülle birlikte.kuzummm nerelerdesin yahu özlettin
hadi ya hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin canımEv değiştirdik minnak yeni evinde bazı sorunları var hep onlarla uğraşıyoruz. Zor yaa Betülle birlikte.
canım hoş geldin nasılsın:)Yavrularım ben geldim
İyiyim canım benim sen nasılsın?canım hoş geldin nasılsın:)
hoşgeldin şekerim nerdesin yaYavrularım ben geldim
oleyyy kajım gelmişşşşş hoşgelmişşşcanım hoş geldin nasılsın:)
hoşgeldin şekerim nerdesin ya
oleyyy kajım gelmişşşşş hoşgelmişşş
nerdesiniz yahu kaç günlerdir özledim aman napiyim öyle gün geçiriyorum sen napıyorsunHoşbuldum kuzum , geldim yahuu kızçecikk nörün ?
İçimden bişi yapmak gemiyor kuzum , buraya gelmek falan çok zor geliyornerdesiniz yahu kaç günlerdir özledim aman napiyim öyle gün geçiriyorum sen napıyorsun
huuu komşu komşuuuEv değiştirdik minnak yeni evinde bazı sorunları var hep onlarla uğraşıyoruz. Zor yaa Betülle birlikte.
kim kız talip anlat çabukolcak tabi şekerim gel sen hem buraya beni deli etme lenİçimden bişi yapmak gemiyor kuzum , buraya gelmek falan çok zor geliyor
Özgürlüğümün tadını çıkarıyorummm Taliplerim bile çıktı yahuuu
du anlatayımmmkim kız talip anlat çabukolcak tabi şekerim gel sen hem buraya beni deli etme len
hadi bekliyorumdu anlatayımmm
tilili yazmışımmhadi bekliyorum
buraya gelmezsen bidaha kırarım kafanı hatilili yazmışımm
kır uleynnn kırburaya gelmezsen bidaha kırarım kafanı ha
allison da pek yakışmışkır uleynnn kır