Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bin kere öpsemde yetmiyorrrrrrrrrrr
HAHAHAyorum yapmıyorum libidom sakin olsun yeter
ah o muhasebe müdürleri komplekslileryahu..
Burnu havada uyuzuniyi kuzum napiyim öyle gün geçiriyorum havalar düzeldi çok şükür
ayy kolay gelsin canım ya
HAHAHA
minnak bu ara bende de libido patlaması var vallahi..
bu ay çocuk olmazsa heralde artık sorunu kendımde arıycam leynn
Nedenn kiii aaabu ay çocuk olmazsa heralde artık sorunu kendımde arıycam leynn
hayırlı olsun libido iyidir allah bereket versinHAHAHA
minnak bu ara bende de libido patlaması var vallahi..
hayırlı olsun libido iyidir allah bereket versin
Oğlunun hediyesi daha güzelmişo da okulda kalpli bir kağıt hazırlamışş iyi ki varsın benim canım annem yazmış
Oğlunun hediyesi daha güzelmiş
ÇalışıyozzzSelam millet napıyonuz
Çalışın çalışın ben yatarım sizin yerinizeÇalışıyozzz
Haftasonu spora gittim hep, kendimi iyi hissediyordum.Çalışın çalışın ben yatarım sizin yerinize
Ne kadar haftasonun iyi de geçse pazartesi sendromundan kaçamıyorsun :)Haftasonu spora gittim hep, kendimi iyi hissediyordum.
Ama bugün berbatım küfür etcem :/
Hea hep aynıı sitress sıkıntı...Ne kadar haftasonun iyi de geçse pazartesi sendromundan kaçamıyorsun :)
Alsın dışarı çıkarsın madem Eniştem gelip alıp gidiyoHea hep aynıı sitress sıkıntı...
Akiam oğlan babasında olucak, bende odamda sessiz sessiz dururum
Aldı işte okuldan, artık cebinde para varsa gezdirir çocuğu. (genellikle para yok öküzde)Alsın dışarı çıkarsın madem Eniştem gelip alıp gidiyo
Evlense üzülür müsün? Duygun yoktur ona karşı da, yaşanmışlıklar var ya haniAldı işte okuldan, artık cebinde para varsa gezdirir çocuğu. (genellikle para yok öküzde)