- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
işte bi dolu şikayet hepsinden de kafam ondan karışıkAlacağın markanın şikayetlerini netten araştırırsın hepsinde vardır illa gerçi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte bi dolu şikayet hepsinden de kafam ondan karışıkAlacağın markanın şikayetlerini netten araştırırsın hepsinde vardır illa gerçi
Ne oldu sevmedin mi? Daha ne yapsın :))Kİmse yokkkkkkkkk benn ewe geldimm sewdiceğimle romantik bir akşam yemeği yedik ve sonrasında da hediyesini verdi.
Bana küpe almış cok sade ve şık
(Altın küpe)
Yoo sewdimmNe oldu sevmedin mi? Daha ne yapsın :))
Günaydınnngünaydınnnnnn
o cumartesinin günaydınıydıYoo sewdimm
Günaydınnn
Gördümm kii olsunnno cumartesinin günaydınıydı
idare eder çook yorucu bi haftasonuydu sen naptın doğum günü çocuğuGördümm kii olsunnn
Nabersinn...
İyiyim bende cuma günü kutladım benimkiyle doğum günümü..idare eder çook yorucu bi haftasonuydu sen naptın doğum günü çocuğu
oğlun naptı biz anneme not yazardık küçükkenİyiyim bende cuma günü kutladım benimkiyle doğum günümü..
benim haftasonu da çok yorucuydu..
Hele pazar günü daha da yorucuydu...
o da okulda kalpli bir kağıt hazırlamışş iyi ki varsın benim canım annem yazmışoğlun naptı biz anneme not yazardık küçükken
idare eder çook yorucu bi haftasonuydu sen naptın doğum günü çocuğu
bayılıyorum çocukların öyle şeyler yapmasınao da okulda kalpli bir kağıt hazırlamışş iyi ki varsın benim canım annem yazmış
günaydın canımmm nasılsın özledim seniGünaydın minişimmm
günaydın liliym:)
bende seni çok özledim canım ne yapayım çok yogundum haftasonu ya.. ancak fırsatım oldu sen napıyorsun bakimbayılıyorum çocukların öyle şeyler yapmasına
günaydın canımmm nasılsın özledim seni
Günaydın minişimmm
günaydın liliym:)
Kızlarrr muhasebe elamanından bir tanesi işten ayrıldı,bayılıyorum çocukların öyle şeyler yapmasına
günaydın canımmm nasılsın özledim seni
ay ya bu patronlar varya çok adiler ancak çalışmanı istiyorlarKızlarrr muhasebe elamanından bir tanesi işten ayrıldı,
şimdi onun işlerini bana kitledilerrr ben hangi birine yetişicemmm
Muhasebe müdürü veriyor bana bu işleri.ay ya bu patronlar varya çok adiler ancak çalışmanı istiyorlar
ah o muhasebe müdürleri komplekslileryahu..Muhasebe müdürü veriyor bana bu işleri.
Büyük baş patronumuzun haberi bile yoktur bu durumdann....
iyi kuzum napiyim öyle gün geçiriyorum havalar düzeldi çok şükürbende seni çok özledim canım ne yapayım çok yogundum haftasonu ya.. ancak fırsatım oldu sen napıyorsun bakim
ayy kolay gelsin canım yaKızlarrr muhasebe elamanından bir tanesi işten ayrıldı,
şimdi onun işlerini bana kitledilerrr ben hangi birine yetişicemmm
evette bir soğuk bir sıcak ya..iyi kuzum napiyim öyle gün geçiriyorum havalar düzeldi çok şükür
ayy kolay gelsin canım ya