Aynen canım bulsun bende göreyim...Kıyamam sana.. Sen çok mutlu ol bırak ne hali varsa görsün, belasını bulur o zaten
Napıyorsun minnak prensesim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bulsun bende göreyim...Kıyamam sana.. Sen çok mutlu ol bırak ne hali varsa görsün, belasını bulur o zaten
Napıyorsun minnak prensesim
Öyle canım ama ben hayatımda kimseye bu kadar kin nefret duymamıştım elimde değil....ya saçmalama üzülme sakın bunları düşünüpte..
Allah a havale et kuzum en iyi yargıç o çünkü..
Günaydınn güzellikk.. bayıldım sana içinin güzelliği yüzüne yansımış canımm her daim mutlu ol yavruuu..Günaydınnnnn lati lokumlarrrrrr börtü böceklerrrr
Canımm çok tşk ederimmmGünaydınn güzellikk.. bayıldım sana içinin güzelliği yüzüne yansımış canımm her daim mutlu ol yavruuu..
yapıcam bu dediğiniigelir canım gelir merak etmee. bir duydukki.. kajmery hamileee..yat dik bacakları kalkma bir yarım saatt..
kesinlikle varr popoyu kaldır bacakları dikk.. hemen kalkma .en az yarım saaattt..
Günaydınnnnn lati lokumlarrrrrr börtü böceklerrrr
günaydın
günaydın de sen daha tünaymadıyapıcam bu dediğinii
canlar günaydın mı desem tünaydın mı:)
valla bugun işe zor geldim bacum yaagünaydın de sen daha tünaymadı
İyi geceleryapıcam bu dediğinii
canlar günaydın mı desem tünaydın mı:)
Bende öyle hep bu havalardanvalla bugun işe zor geldim bacum yaa
Naber canımBende öyle hep bu havalardan
iyilik şekerim nolsun hep aynı senden naberNaber canım
İyiyim bendee valla bugün hava çok güzel istanbul da şirketin terasına çıktım misss misssiyilik şekerim nolsun hep aynı senden naber
ay ne güzel de işte insanın dışarıda da canı kalıyor tıkıldık böyle ofislereİyiyim bendee valla bugün hava çok güzel istanbul da şirketin terasına çıktım misss misss
Sorma pencere bile bana uzakkk masamaay ne güzel de işte insanın dışarıda da canı kalıyor tıkıldık böyle ofislere
genç yaşımızda at gibi koşturuyoruz tam rahat etceğimiz gezceğimiz zaman da dizlerimiz tutumuycakSorma pencere bile bana uzakkk masama
Hea aynen, bari 2.kocam zengiin olsun yaaagenç yaşımızda at gibi koşturuyoruz tam rahat etceğimiz gezceğimiz zaman da dizlerimiz tutumuycak