- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Bak canım o kelepçelerden böyle güzellik çıkıyorr.. geçen akşam yapmıştımm..tam kananmıyor yani kuzucuğum.. hani sıkışmıyor tam markası ne bunun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak canım o kelepçelerden böyle güzellik çıkıyorr.. geçen akşam yapmıştımm..tam kananmıyor yani kuzucuğum.. hani sıkışmıyor tam markası ne bunun
vay anasınıııı.. güzelmi bariiii..Pastam geldiiiiii sewgilimmm şirkete doğum günü pastası yollamışşşşş
Güzellllvay anasınıııı.. güzelmi bariiii..
neliiii....???Güzellll
resmini isterik..Pastam geldiiiiii sewgilimmm şirkete doğum günü pastası yollamışşşşş
yahu ben dicemde diyomiyorum .. soruyorum nelii. güzelmi demiyo haspam dur resmini atayımm.. yedi ömrümü burdaaa..resmini isterik..
Tamam kızçeler çekicemm resimmm özelden atıcamresmini isterik..
Yaaa kıyamamyahu ben dicemde diyomiyorum .. soruyorum nelii. güzelmi demiyo haspam dur resmini atayımm.. yedi ömrümü burdaaa..
Çok da güzel olmuş
Eferin damadaPastam geldiiiiii sewgilimmm şirkete doğum günü pastası yollamışşşşş
Eferin damada
hava nasıl bizde hala kar yağıyorİyi bende napim canım ev işleri işte
Kaj sütlü kategorisi bitene kadar foruma girmiycen herhal
Güneş var canım, kahvemi aldım balkonda azıcık keyif yapcamhava nasıl bizde hala kar yağıyor
hayır ya çok güzel hava harika ve kar lapa lapa yağdı çok güzeldiGüneş var canım, kahvemi aldım balkonda azıcık keyif yapcam
Kışı bi atlatamadınız sizde ya Sinir bozucu olsa gerek
Hani bana resim gelmedi :)
İyimiş seviyorsan sıkıntı yok, ben sevmiyorum pek yağmuru karı doydum sanırım onlarahayır ya çok güzel hava harika ve kar lapa lapa yağdı çok güzeldi
Daha pastamı kesmedimmmHani bana resim gelmedi :)
yok be kuzum düşünüyorum bakalım araştıramadım da pek açıkcasıİyimiş seviyorsan sıkıntı yok, ben sevmiyorum pek yağmuru karı doydum sanırım onlara
Naptın beyaz eşyayı karar verebildin mi?
Alacağın markanın şikayetlerini netten araştırırsın hepsinde vardır illa gerçiyok be kuzum düşünüyorum bakalım araştıramadım da pek açıkcası