Tatlımmm çok teşekkür ederimmm ..
nice güzel senelere canım:)
akşama süpriz var desene bakalım neler yapcek seninki:)
İyi ki doğdun lan mı ahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlımmm çok teşekkür ederimmm ..
sağlıkla ,,huzurla yaşa canımm,,Süpersinn canım benimmm çok tşk ederimmmm
Duygulandım yaw çok sevdiklerim varmış benim...
Ne mesaj ne de telefonlarım sustu
Amin hep birliktee inşallahhsağlıkla ,,huzurla yaşa canımm,,
İyi bende napim canım ev işleri işteçalışıyorum kuzum ya napiyim işler çok yoğun malum yaza giriyoruz inşaatlar başlayacak iyice sıkıştık o yüzden sen napıyorsun
Kaj sütlü kategorisi bitene kadar foruma girmiycen herhal
canısı yaptığım tarif koyulmuş yahuİyi bende napim canım ev işleri işte
Kaj sütlü kategorisi bitene kadar foruma girmiycen herhal
neee.. yapılmışmıı..bak bende merak ettimm ne yani katılmicanmıı.. olmazzz .öylee ..canısı yaptığım tarif koyulmuş yahu
ben geç kaldım hazırlamıstım dur sana resim atam :)
Hadi ya, kötü olmuş Ama gülüm dedim ya ben sana katılım çok olur erken koy diyecanısı yaptığım tarif koyulmuş yahu
ben geç kaldım hazırlamıstım dur sana resim atam :)
bana böyle bir kutlama yakısırdı hahahaTatlımmm çok teşekkür ederimmm ..
İyi ki doğdun lan mı ahahaha
napalım canım ya çok yoğundum elim değemedikiHadi ya, kötü olmuş Ama gülüm dedim ya ben sana katılım çok olur erken koy diye
beybi o tatlın neydi öyle ya vallahi çok canım çektii..sağlıkla ,,huzurla yaşa canımm,,
ya şu saaten sonra maalesef manası kalmadı yaneee.. yapılmışmıı..bak bende merak ettimm ne yani katılmicanmıı.. olmazzz .öylee ..
sağol canım oyalayıcı ama kolay bir tariff bakma sen giden elektriklerin azizliğine uğradım resimlerim net çıkmadıı amabeybi o tatlın neydi öyle ya vallahi çok canım çektii..
ondada haklısın aynısı varsaa hangisini yapmıştın.ki çok katılım var seviyoruz sütlü tatlıları yavruu..ya şu saaten sonra maalesef manası kalmadı ya
hani katılsam nolcekk..
ama senin tatlın olaydı hatun..
Hımm olmuş bu olmuşş ellerine sağlıkk.. harika bir görüntüü..
ondada haklısın aynısı varsaa hangisini yapmıştın.ki çok katılım var seviyoruz sütlü tatlıları yavruu..
ayy deli güldürdün benii..nasıl fırlıyor yahuu..teee.. bundan iştee..sağol kuzum güzel tadi cidden:)
seninkini deneyeceğim zor duruyor ama bakalım. baksana kelepçe kablıbın nasıl senin? benimki fırlayı veriyor yahu normal değil dimi
tam kananmıyor yani kuzucuğum.. hani sıkışmıyor tam markası ne bununayy deli güldürdün benii..nasıl fırlıyor yahuu..teee.. bundan iştee..
haaa.. bozuk o zaman yavruu bilmem ben markalı almadımm hani şu 1 milyonsu denilen yerler varyaa orada satılıyordu 3 lü idi 25 tl ye aldım orta boyunu kullanıyorumm.şu an mennunumtam kananmıyor yani kuzucuğum.. hani sıkışmıyor tam markası ne bunun