Sıkılaşma oldu mu karın bölgesinde canım peki 2 sene bayağı uzun bir süre ne güzellbiliyorum canım ben iki senedir yapıyorum zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkılaşma oldu mu karın bölgesinde canım peki 2 sene bayağı uzun bir süre ne güzellbiliyorum canım ben iki senedir yapıyorum zaten
olmaz mı karnım taş gibiydiSıkılaşma oldu mu karın bölgesinde canım peki 2 sene bayağı uzun bir süre ne güzell
Gibiydi, şimdi değil miiolmaz mı karnım taş gibiydi
salınca olmuyo kuzum ya farkı oluyor yaniGibiydi, şimdi değil mii
günaydınnGünaydınn hatunlarr
günaydınn
Oyyy oyyy sabah çok soğuktu istanbul kızlar..misktende bir günaydınnnnnn
burda hem kar yağdı hem yağmur hemde hava güneşli bu nası hava anlamadımOyyy oyyy sabah çok soğuktu istanbul kızlar..
Nisan yağmurumu dersin, nisan soğuğu mu dersinn dondum sabah
günaydın tatlımmisktende bir günaydınnnnnn
Nisan ayına hiç böyle denk gelmemiştimmburda hem kar yağdı hem yağmur hemde hava güneşli bu nası hava anlamadım
günaydın tatlım
aynen ya perşembe cuma kar yağışı gösteriyor başımıza bi taş yağmadığı kaldı tövbe tövbeNisan ayına hiç böyle denk gelmemiştimm
Cuma günüde benim doğum günüm istanbul nasıl acaba ogünaynen ya perşembe cuma kar yağışı gösteriyor başımıza bi taş yağmadığı kaldı tövbe tövbe
onu bilmiyorum da şimdiden doğum günün kutlu olsun kuzum allah sana ve oğluna birlikte huzur ve sağlık dolu musmutlu daha nice seneler nasip etsin inşallahCuma günüde benim doğum günüm istanbul nasıl acaba ogün
Çok teşekkür ederimmm canım cümlemizi inşallah sağlık mutluluk huzur versin...onu bilmiyorum da şimdiden doğum günün kutlu olsun kuzum allah sana ve oğluna birlikte huzur ve sağlık dolu musmutlu daha nice seneler nasip etsin inşallah
ahahah tamam ya tamam kutlucamÇok teşekkür ederimmm canım cümlemizi inşallah sağlık mutluluk huzur versin...
Cuma günüde kutla bananee
ahahah tamam ya tamam kutlucam
Dünkü sigara konusuyla hamile kalmaktan korkan kadının konusunu gördün mü gülmekten ölücem yaNerdesinizzz eyyy kızlarrr ....
Aaaa görmedim du bakimmDünkü sigara konusuyla hamile kalmaktan korkan kadının konusunu gördün mü gülmekten ölücem ya
Bulamadım konuyuDünkü sigara konusuyla hamile kalmaktan korkan kadının konusunu gördün mü gülmekten ölücem ya